|
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (13. sayfa)
-
-
Genelde tek pakette geliyor 1/5 hakkını doldurmuş olacaksın yani.Paket hazırlandıktan sonra takip etme ekranında 1 tane takip kodu varsa tek paket hazırlanmış demektir, bu şekilde emin olabilirsin.
-
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Dikkat edeceğim. -
Aa öyle mi, ben yüzde 20 sanıyordum hocam pardon. Teşekkür ederim bilgilendirme için. -
27sinde ve 1temmuzda giren kargolarım dün 5 temmuz gümrüklemede yazısından sonra çıkmış gümrükten. 30cmlik led barlar vardı içinde 4 tane. Demekki temu gönderirken miktar belirtmiyor bu yüzden açmadıkları paketler geçiyor -
Bir siparişim bugün kargoya verildi. Temudan doğrudan Mng kargo ile gönderilmiş kargo takipte mng kargo yazıyor. -
MNG ile gönderilenler çok hızlı geliyor
-
Bir şey sorabilir miyim müsaadenizle. Yeni bir sipariş verdim. Buna ekleme yapabilir miyim? Önceki sipaşimin sipariş için yeterli fiyatta idi, ancak yenisi yeterli değil. -
Paket hazırlanıyor aşamasına gelmeden, processing aşamasında ise ekleyebilirsin
Ayeıca iptal edip anında temu hesbaına iade alarak yenisini de oluşturabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 6 Temmuz 2024; 13:3:59 > -
Çok teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar uygun fiyatlı ve filtreleri kolay bulunabilen bir hava temizleyici alan/tavsiye edebilecek olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. -
3-4 bin liralık alışveriş için kod var mı arkadaşlar? Telefona yeni indirecem ilk sipariş indirimleri de olur -
%30 olur 1000/300 olur ya da kupon paketi olur herhangi devam eden bir indirim varsa yardımcı olursanız memnun olurum. -
Uyduruk ürünlerin çoklu olması gümrükten gçmesine engel değilmiş. Korkarak aldım ancak gümrükten geçti, HepsiJet'e teslim edildi. İndirim kuponlarından habersiz bir şekilde 1000 TL ödeyip, ciğerimi yakan siparişim şu şekilde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 6 Temmuz 2024; 17:38:59 > -
yeni üyelik haricinde bir indirim kodu yok mu bunların?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 6 Temmuz 2024; 18:1:56 > -
Yeni üyeliğe de yok galiba artık -
Yeni üyeliğe kupon kodu tükendi orayı da bitirdik yani :)
Beklemedeyim sepet hazır en yakın zamanda yeni indirim kuponları geldiği gibi sipariş vereceğim
-
Kıyafet olayına ne diyorsunuz?
1 2 tane tshirt beğendim ama ne yapsam bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X