Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.059
Cevap
306
Favori
372.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet ben beş parça tek seferde sipariş verdim. Temu sitesinde de aliexpress gibi ayrı ayrı mı geliyor siparişler. Şuan aylık hakkım doldu mu yani?
  • XII kullanıcısına yanıt

Genelde tek pakette geliyor 1/5 hakkını doldurmuş olacaksın yani.Paket hazırlandıktan sonra takip etme ekranında 1 tane takip kodu varsa tek paket hazırlanmış demektir, bu şekilde emin olabilirsin.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Dikkat edeceğim.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Aa öyle mi, ben yüzde 20 sanıyordum hocam pardon. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • 27sinde ve 1temmuzda giren kargolarım dün 5 temmuz gümrüklemede yazısından sonra çıkmış gümrükten. 30cmlik led barlar vardı içinde 4 tane. Demekki temu gönderirken miktar belirtmiyor bu yüzden açmadıkları paketler geçiyor
  • Bir siparişim bugün kargoya verildi. Temudan doğrudan Mng kargo ile gönderilmiş kargo takipte mng kargo yazıyor.
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

MNG ile gönderilenler çok hızlı geliyor

• Bir şey sorabilir miyim müsaadenizle. Yeni bir sipariş verdim. Buna ekleme yapabilir miyim? Önceki sipaşimin sipariş için yeterli fiyatta idi, ancak yenisi yeterli değil.
  • Try it T kullanıcısına yanıt

Paket hazırlanıyor aşamasına gelmeden, processing aşamasında ise ekleyebilirsin

Ayeıca iptal edip anında temu hesbaına iade alarak yenisini de oluşturabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 6 Temmuz 2024; 13:3:59 >
  • Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam.

• Arkadaşlar uygun fiyatlı ve filtreleri kolay bulunabilen bir hava temizleyici alan/tavsiye edebilecek olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  • 3-4 bin liralık alışveriş için kod var mı arkadaşlar? Telefona yeni indirecem ilk sipariş indirimleri de olur
  • %30 olur 1000/300 olur ya da kupon paketi olur herhangi devam eden bir indirim varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Uyduruk ürünlerin çoklu olması gümrükten gçmesine engel değilmiş. Korkarak aldım ancak gümrükten geçti, HepsiJet'e teslim edildi. İndirim kuponlarından habersiz bir şekilde 1000 TL ödeyip, ciğerimi yakan siparişim şu şekilde:

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 6 Temmuz 2024; 17:38:59 >
  • yeni üyelik haricinde bir indirim kodu yok mu bunların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 6 Temmuz 2024; 18:1:56 >
  • x2y kullanıcısına yanıt
    Yeni üyeliğe de yok galiba artık
  • Yeni üyeliğe kupon kodu tükendi orayı da bitirdik yani :)

Beklemedeyim sepet hazır en yakın zamanda yeni indirim kuponları geldiği gibi sipariş vereceğim

• Kıyafet olayına ne diyorsunuz?
    1 2 tane tshirt beğendim ama ne yapsam bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.