< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (12. sayfa)
-
-
Ürünlerin tüm detaylı özellikleri açıklama kısmında aslında yazıyor fotoğraflarda bile ölçüleri ile ilgili bilgiler mevcut ilk fotoğrafına bakıp almamak lazım açıklamaları okumak lazım bu üründe yoksa bile muadili bir çok ürün vardır onlara bakmak lazım. Kaliteyle alakalı da aldığınız fiyatı göz önüne aldığınız zaman çok üstün kalite beklememek lazım. Yaklaşık 50 60 adet kadar ürün aldım hiçbirinin kalitesi beklediğimden daha kötü çıkmadı. Sanırım biraz beklenti ile alakalı. 3 kuruş para verip 13 kuruşluk ürün beklememek de fayda var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 Temmuz Gümrükleme Sürecinde yazısı bende de çıktı. Bende bu 2. gümrükleme olayı. Sizi görünce daha 3 tane daha var diye düşünüyorum :) neyse bakalım. Ben böyle sıkıntılarla uğraşmam. 3 fazla verir, amazondan alışveriş yaparım.
-
Amazon candır, gerisi heyecandır :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gecti mi hocam sizinki? benimki de 5 gundur gumrukte :) hayir bu hafta gelmezse seyhata cikacagim bir ay sonra geri mi gidecek ne olacak, geri giderse vergi de iade olacak mi sorular sorular. 5 6 gunde geliyor diyenlerle doluydu 12 gundur yerinde.
-
Benim de iki tane siparisim var şu anda gümrükte herkesle aynı durumda on günde gelen benim de siparisim oldu Hep beraber yığılmamızın sonucu beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok şu anda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim ürünlerde geldi bugün, bazıları gerçekten leş ama dediğin gibi hepsinin ölçüsü yazıyor yani okumadan almanın suçu Çinlinin değil ki..hakka girmeye gerek yok..örneğin banyo peeling seti ,leş gibiymiş, cüzdanlarda ayrı leş çıktı,köpek derisi herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırtasiye, kalem vb alan oldu mu? Gözümü karartıp sipariş verdim ama sağlığa zararlı ürünler gelmez inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık refli link üzerinden indirmeye kupon vermiyor temu. Hatta kupon kodları da artık geçerli değil. Refli link olayı azalır artık
Arkadaşlar adamlar gümrüğe getirip bırakmış uzun süredir gümrükte diye niye temuya kızıyosunuz. Bayramın yoğunluğu var hala.
Ayrıca benim 3 siparişim vardı farklı tarihlerde gümrüğe giren 3 üne de 5temmuzda gümrük bildirimi geldi, bildiirm otomatik herkese atıldı sanırım çünkü uzun sure güncelleme yapmazlarsa kredi vereceklerini taahüt ettiler, beklerken ilerleme olmamasına rağmen bildiirm atıyorlar diye düşümüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 5 Temmuz 2024; 20:26:20 > -
Hadi be , umarım trye özel değildir . Biizm millet bi iyiliği sövdürtene kadar sömürmeye bayılır. Diğer pozitif özelliklerini de kaldırırlarsa olan dürüstçe alışveriş yapanlara olur.
-
Çek olayı kaldırılırsa çok bir anlamı kalmaz Turkiyede şuan bu kadar popüler oldu ise o çekler ile indirimli olduğu için oldu .
Ya cek olayına devam edecek yada Aliexpress ve Amazona yenilecek .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 Haziran gümrükte bekliyor.
26-30-3-5 sürekli gümrükleme sürecinde diye bildirim geldi ama çıkmadı bir türlü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X