< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (11. sayfa)
-
-
Hocam selamlar. Ürünü sipariş edeceğim sanırım ben de. Hangi linkten indirimle kaç liraya aldığınızı öğrenmem mümkün mü? Yanlış linkten pahalıya almayayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
450 TL kupon kullanmışım, vergiyle 1341 e gelmiş.
Bulabildiğim en uygun fiyat buydu. Birde farklı bir ürün vardı ama ben bunu tercih ettim. O biraz daha uygun fiyatlı idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 5 Temmuz 2024; 16:41:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim. Hepsiburadada benzer kalitede ürünler var 2bin civarı fiyata ama onların da garantisi yok. Bu ürün mantıklı geldi bana da.
Ben ürünü denedim gayet güzel. Ses seviyesi mantıklı en çok ondan korkuyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıklayınca ürün falan gelmiyor hocam.
-
şimdi sende yazan gümrükten çekme süresi bende 3 gün sürdü
sanırım 1-2 güne gümrükten çıkar senin kargoda
-
bişey söylim sadece ptt olmaması çok iyi
eskiden aliexpress üzerinden aldıklarımız günlerce ptt de bekliyodu.
hepsijet,aras bunlar büyük nimet
-
Bende açılıyor hocam. Kodunu da vereyim.
XJ118290
O zaman ben kısa linki oluşturayım. Bence siz de linkleri paylaş kısmından alırsanız daha güzel olabilir.
-
Merhaba benim kargo WWE ile gönderildi 1 temmuzda gümrükleme sürecindeydi bugün gümrükleme transfer sürecine geçti bana hangi kargo firması ile geleceğini nasıl öğrenebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 5 Temmuz 2024; 17:24:3 >
İlgili firma ürünü teslim aldığında cep telefonu numarası doğru ise bilgisini sms olarak gönderecektir. Muhtemelen HepsiJet ile gelecek.
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam bazılarında gümrükten çekme yazıyor bende gümrükleme sürecinde ve daha sonrasında gümrükleme transfer sürecine geçti direkt? Sıralama nasıl ilerliyor hangi aşama son aşama oluyor?
-
Teşekkür ederim peki gümrükten çekme mi gümrükleme transfer süreci mi hangisi daha ileri aşama?
Gümrükleme transfer süreci tam olarak nedir bilmiyorum açıkçası. Ben denk gelmedim siparişlerimde o sürece. Ama gümrükten çekmeden sonra kargo firması teslim alıyor.
-
Bu Çinli cüceler tam üç kağıtçı.
Siparişim geldi.
18 ürün almıştım.13 ünü iade ediyorum.
Ürünlerin resimlerle alakası yok.Ufacık cücük kadar ürünler.Kalite desen sıfır.
Resmen dolandırıcı bu pis cüceler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X