Ürünü işi veya hobi amaçlı kullanmak isteyen olur sa fiyat ve kalite olarak güzel ürün. Ben aldım. - Sessiz denilebilecek seviyede . Yakın fiyattaki kocaman ürünlerden çıkan o gürültü yok bunda .. - Bıyutu oldukça ideal. Duvara da asılabilir. Dikey kullanıma uygun. - Sıcak havayı yerine koyduğunuzda kendini bekleme moduna alıyor ve ısıtmayı durduruyor. Tekrar aldığınızda çalışmaya başlıyor. - TS100 kullandığım için havyasını denemedim açıkçası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 4 Temmuz 2024; 17:28:10 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (9. sayfa)
-
-
Her eve lazım. :)))
Fonksiyonelliği güzel. İlk geldiğinde hareket kabiliyeti biraz zayıftı. Zor açılıp kapanıyor, hatta yarıda kalıyordu. Ufak bir WD40 operasyonu ile kullanıma hazır hale geldi. Somun açmak için sapında olan kısımlar yerine göre kullanışlı olaiblir ama dar alanlarda çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. Ama aynı ürün üzerinde birden fazla fonksiyon sunuyor olması cazip hale getiriyor ürünü bence ..
-
Evet o şekilde görünüyor umarım sorun olmaz teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkesin aldığı traş makinesini almış mıydın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun metal olanını daha önce Türkiye den temin ettiğim için ve yine metal ama kalitesiz olanını Aliexpress ten aldığım için buradakini almadım açıkçası .. :)))
-
Merhaba,
polyesteri eleştirdiğim yazımda dikkat ederseniz Çin den söz etmiyorum, genel konuştum.
karışımın çoğunluğu pamuksa kabul edilebilir, ancak direk ten teması olan ürünlerde %100 polyester den uzak durulmalı, ama haşlanmak isteyen giyebilir tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Temmuz 2024; 18:5:37 > -
Temu işi biliyor, her ürünün altında "bitmek üzere" ibaresini koyarak gaza getiriyor, son ürünü satın almıştım bitmek üzere yazıyordu, ertesi gün aynı ürüne baktığımda stoklar yerine gelmiş tekrar. Ama tabii ben son ürün olduğu için değil, hoşuma gittiği için aldım.
Eee ticarette o kadar da olacak değil mi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Temmuz 2024; 18:35:43 > -
Eeee hocam .. Sen yanmazsan ben yanmazsam, karanlıklar nasıl çıkar aydınlığa ... Değil mi ? ..
-
Benim demek istediğim alternatifler yok eskisi gibi ,yani dünya aynı yöne doğru gidiyor..pamuk eskisi kadar kolay ulaşılabilir ve ucuz değil..insanlar mecbur giyecekler..
Merhaba,
Hocam, Bu Temu, Aliexpress gibi platformların en sevdiğim tarafı ürünleri en ince detayına kadar açıklamaları ve kafamızda soru işaretleri bırakmamaları.
Mesela Bu resimdeki musluğu satın almıştım, yorumlar bayağı olumlu, santim santim o kadar güzel açıklamışlar ki.
Oysa Türkiye de bütün satıcıları aynı kefeye koymuyorum tabii ki ama satıcıların bir kısmı sadece ürünün resmini koyuyor, hiç bir açıklama yok, be mübarek şunun enini boyunu yaz, takacağım yere uyacak mı uymayacak mı nereden bileceğim, yok illa ki soru cevaplarla vakit kaybedeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Temmuz 2024; 18:28:0 >
-
Cek kisminda cek arama var. Mail adresi giriyordun gelen sifreyi de girince maildeki cekleri gosteriyor. Hic deneyen oldu mu? Baskasina devrediliyorsa kullanmadigimizi devrederiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temu indirim için üye olurken referans kodu kesin gerekiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Eğer referans linki ile kaydolmadığınızda %30 da kullanılamıyor. Ancak kod ile MH ile görüşürseniz belki yardımcı olabilirler. Olumsuz sonuç alanlar da oldu maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 4 Temmuz 2024; 21:11:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar siparişlerim 2 temmuz sabahında beri gümrükte bekliyor.3 iş günü oldu yani, sizde durumlar nasıl?
-
-
12 gündür gümrükte bekliyoruz..
24 Hazirandan beri bekleyeneler var hocam .. :))
-
Uygulamayı ilk indirmenizin üzerinden 24 saat geçmemiş olmalı
-
Benimde 1 temmuzda girenler bekliyor, beklemesi önemli değilde, yeterki gelsin..devletimiz olaya ayılacak diye tedirginim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X