Bunu buradaki herkes zaten biliyordur. Bilmeyenler için de yukarıdaki bir mesajda ben bilgi vermiştim zaten. Ancak orada kullanıcıların "Burası fırsat başlığı, kargonuzdan, gümrüğünüğzden bize ne" gibi serzenişleri olduğu için ve insanların da bu tarz konuları konuşmak istemelerinden böyle bir başlık hasıl olmuştur.
Büyük harflerle yazmanızı gerektirecek durum nedir anlamadım ! |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (7. sayfa)
-
-
Gelen bir ürünün resmini çekip siteye attım yorum yaptım ama umduğum gibi çıkmadı ürün kullanınca anladım.Bu durumda iade talebi açabiliyormuyuz?
-
Elbette. İade seçeneklerinden uygun olanı seçerek işlem yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanılmış ürünün iade alınmaması lazım,millet yine başladı mokunu çıkarmaya..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılmış bir ürün le ialakalı bir ibare göremedim ben. Kaçırdım mı acaba ? Yukarıdaki mesajda ürünün beklentiyi karşılamadığını söyledi arkadaş sanırım.
-
Ürünü kullanınca anladım diyor cümlede
Ben uzun süreli kullanım olarak düşünmedim. :))) Ancak şu da var ki bazı ürünleri kullanmadan anlamak çok mümkün değil. Normalde Türkiye içinde de iade edebilir veya süresi geçti ise servise gönderebilirsiniz. Temu'daservis şansı olmadığı için maalesef tek seçenek iade. Bu konudaki ilerleyiş kişinin kendisi ile alakalı ...
-
Hadi bakalım öyle olsun:d lakin sadece burası için değil biraz empatiyide öğrenmek lazım..herif dün kamp sandalyesi almış, kılıfı geldi napacaz diyor..halbuki sandalye değil kılıfıydı ilan ,tabi okumadan satın almak bizde moda olduğu için oluyor bunlar..yada bi başkası,ürünler gümrüğe girmiş ama vazgeçtim, istemiyom nasıl iade edebilirim diyor...böyle olmaz,sonrada bişeylere engel gelince kızıyoruz..
Benim linkim ile eşim telefonuna indirip üye oldu fakat kuponlar gelmedi. Böyle bir şey yaşayan var mıdır?
-
Bu konuda çok haklısınız. Sonuna kadar destekliyorum. Ama insanın olduğu yerde herşey oluyor .. Kimseye niye yaptın diyemiyoruz. Bir önceki mesaj da da belirttiğim gibi Bu konudaki ilerleyiş kişinin kendisi ile alakalı ..
Yanlış anlaşılmasın, sadece bu konudaki hassasiyetimi göstermek adına paylaşmak isterim..
-
Aynı internet üzerinden işlem yapıldıysa bundan kaynaklı olabilir. Zira oldukça sıkı takip ediyorlşar ve katılar bu konuda ...
-
Aynı internet değildi hocam, anlamadım niye böyle oldu.
-
İşte bu aranılan insan tipi👏benimde ilk parti gelen ürünlerde hoşuma gitmeyen şeyler var, ama kıl tüy için, iade etmek etik gelmiyor..durduk yerde hakka girmeye gerek yok dediğin gibi kişinin kendisiyle ilgili herşey
Dün akşam kullanılabildi, onu biliyorum.. Belki de şu anda çalışma var ise bir sistem hatası olabilir. Dilerseniz MH ile görüşün ..
-
ref linkten üye olanlara kupon gitmiyor mu artık?
-
Gidiyor olması lazım. Ancak alamayan arkadaşlar olmuş sanırım ..
-
Hocam bu ortaklık programından kazanılan paylar sadece temu da kullanılabiliyor acaba? Sanki yurtdışında paypal aracılığı ile çekme var gibi bir şey gördüm var mı bizde de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde hali hazırda paypal olmadığı için var ise de maalesef yararlanamıyoruz. Bizde sadece alışveriş kredisi olarak var şu anda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu PayPal yasağından bi gol daha yedik ya keşke olsa şu parayı çekme olayı. Neyse sağlık olsun belki ileride gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye de buna bir ödeme sistemi öncülük edebilir. Ancak mesele çekilecek olan paradan alınacak vergi 😂 o nedenle bence böyle daha iyi. Alışveriş bahanesi oluyor. 😂😂
Ben eksik tamamlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X