Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: axil Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.275
Cevap
356
Favori
443.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam kusura bakmayın evet cevap yamışsınız unuttum.kullandığım ilaçlardan dolayı unuttum hocam .tekrar özür dilerim ve çok teşekkür ederim.her zamanki gibi bizleri bilgilendirdiğinizden dolayı

benim ve sadece eşimin numarası var.Eşimde yabancı ,iyiki eşimin yabancı numarasınıda kabul etti Temu yoksa ortada kalırdım hocam .Başka kimsemde yok

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam, kusura bakılacak bir durum yok. Bu mesaj trafiğinde gözden kaçması, unutulması ya da atlanması çok doğal. Bir de ilaç varsa işin icinde.

Sizden farklı olarak bende bir de oğlum ekli hesaba. Biz karşılıklı paylaşmaya ve bilgilendirmeye devam edelim. Sağlığınıza dikkat edin. Çok geçmiş olsun size.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tek kalem 1049 liralık ürün takılır mı gümrükte? 27,5 euro gibi bir şey yapıyor. 200 lira da indşirim kullancağım 800 küsüre almış olacağım aslında.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Ee sen endişe ediyorsan benim vay halime. Yeni vergi mi geldi? Ben bu sabah sipariş geçtim vergi dahil 1544 tuttu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tek parça, 1 adet projektör fiyat ve ödeme aşağıdaki şekilde. Sorunsuz şekilde geldi birkaç gün önce. Temu zaten limiti aşacak siparişi verdirmiyor size uyarı veriyor, uyarı yoksa bir sorun olmuyor zaten uyarı varsa ödeme ekranına geçemiyorsunuz.

Satış Fiyatı: 1.074,99 TL

Kargo: ÜCRETSİZ

Vergi: 644,99 TL

Sipariş toplamı: 1.719,98 TL

• Vope V kullanıcısına yanıt

Vergi hariç ürün bedeli 27 euro yaptılar en son. Yani bugünkü kurla 1026 lira civarı. Üstüne eklenen vergi başka, onu saymaya gerek yok. Ama temu ilginç bir şekilde 1050 liraya kadar aldırıyor, o da 27 euronun az üstünde kalıyor, o yüzden merak ediyorum.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Tamam ama sorun ücretsiz kargo üründe 27 euro olarak limit belirlenmiş olması. Temu bunun biraz daha üstünde alıma izin veriyor vermesine de nasıl geçiyor gümrükte onu anlamadım. Acaba 1-2 euro diye ya da nasılsa temudan vergisi tahsil edilmiş diye geçmesine izin mi veriyorlar.

Defalarca yazıldı bu konuda hocam. TEMU ülkemiz gümrüğü ile koordineli çalışıyor ve kur durumuna göre otomatik olarak güncelliyor siparişinizi. Kargoyu ücretsiz yaparak 30 Euro üzerinden hesaplıyor ve bugüne dek ürünü gümrükte kargosu kalan kimseyi duymadım. En azından benim 17 kargom geçti Ocak ayından bu yana. Şu anda limitiniz 1095 lira örneğin.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• mytra kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim saygı değer hocam.

• mytra kullanıcısına yanıt

hocam bende şimdiye kadar 18 sipariş vermişim 4 kargolarımı beklemekteyim

eşimin hesabından ilk siparişim 6 ocak

benim hesabımdan ilk siparişim 26 kasım

çok teşekkür ederim sizler sayesinde çok bilgi sahibi olduk.iyiki varsınız

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim değerli dostum. Bilgiler karşılıklı paylaşılıyor.

Keyifli ve bol kazançlı nice alışverişler dilerim.

Kuru kaçtan alıyorlar acaba ileriye dönük kur tahmini değerlendiriliyor mu dersiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ay 4 sipariş oldu fakat son 2 siparişim parçalı şekilde gönderiyor ufacık şeyi göndermiş asıl paket duruyor bu aylık sipariş limitine takiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt

takılmaz hocam .4 siparişinizin son 2 siparişi parçalı olsa bile sorun olmaz.Takip numaralarına bakın diyelim 2 si ptt 2 si mng kargo.Mng kargolar ve ptt kargolar takip numaraları aynı olacak.

zaten 2 paketiniz tek paket olarak geliyor .Devamlı Temuadan sipariş veriyorsanız Temu hepsini takip ediyor.aylık 5 sipariş hakkınz dolsa size izin vermiyor ve kendi hesaplıyor bir sonraki siparişinizi hangi gün yapmalısınız diye.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.