Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.281
Cevap
356
Favori
444.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

Yani dedikleri doğru çıktı, hepsi birbirinin aynısı, ucuz alan arkadaştada 170 175 gr çıktı paylaşmıştı teyit etmiş olduk sizinle
    Ucuz alan arkadaş kaça almıştı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akoray A kullanıcısına yanıt
    400 küsürlü bi rakamı vardı yanılmıyorsam
    Vergisi hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Şubat 2025; 21:4:38 >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Normal tabi hocam küçücük alet, koca süpürge jet modunda 8 ila 10 dk dayanıyor bırak 5 dakikada bu bitsin bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Şubat 2025; 21:9:56 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam dediğiniz gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim 250 tl kredim var en son kez minimum sipariş tutarınca alışveriş yapayım diyorum mantıklı hangi kampanya ile alırsam avantajlı olur bi daha alışveriş yapmak istemiyorum o yüzden kredi iadeli olanları olmaz hediye veren var indirimli veren varsa hangisi olur bilen varsa sevinirim

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Google Chrome ile Temu yazıp herhangi bir ürün linkine tıklayarak uygulamaya geçiş yaparsanız sepetteki ürünlerinizi alt limit olmadan alabilirsiniz.

• Lordenmarious L kullanıcısına yanıt
    Hocam özele bakabilir misin

O nasıl oluyor yani 1095 tl den daha yüksek bir mebla olsa bile mi

Üst limit değil hocam, 500 küsur lira olan alt limit olmadan sipariş geçilebiliyor. Gönderim sağlandığını söyleyen bir çok insan var ancak kendim denemedim.

Pardon yanlış okumuşum alt limiti de indirdiler ya geçen gün bana 480 tl için sipariş ekranına aktardı, çark çevirmiştim alsam alırdım yani

• TEMU'da şuan alt limit 530TL , üst limit ise 1.095TL arkadaşlar, döviz kurundaki değişikliklere bağlı olarak + / - küçük miktarlarda oynayabiliyor ara sıra. Hesabınıza giriş yapıp ucuz bir ürün eklediğinizde alt limiti, birkaç yüksek fiyatlı ürün ekleyerek üst limitin güncel halini görebilirsiniz.

TR de bulunmayan 2-3 ürünü abim almak istedi. Yeni üyelik açtı ama ne 2 ücretsiz ürün, ne 2 ürün 32.99 tl ne de başka indirim önerilmedi. Cepten üyelik açmak avantajlı deniliyordu ama sepete ekledikten sonra herhangi bir kod mu yazması gerekiyordu? Nerede hata yapmış olabilir?

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Gücü hakkında hiç bilgi yok ama yorumları aşırı olumlu çok ilginç

• Önceki sayfalarda ben kendi elimdeki ürün için bilgi , görsel vs. eklemiştim ve yorumsal olarakda birkaç mesaj önceki gibi bu ve benzeri seviyedeki aynı marka yani hstop olanların güçlerinin aynı olduğunu düşünüyorum.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Bende sizi referans alarak araştırıp almıştım 👍

• someone74 kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar öyle kampanyalar yapmışlardı şimdi bitmiştir doğrudur

• Legolasx kullanıcısına yanıt

evet hocam .arama kısmına claim credit yada kredi fırsatı yazıcaksınız 7 gün boyunca.

hergün verilen miktarları toplamanız gerek.

7.ci günde toplam size 510 tl vermiş olacak

• Arkadaşlar fikrimi paylaşmak olucak olursam en iyisi bu

www.hepsiburada.com
    Fleibig Hız Devir Ayarlı 650W El Kompresörü Elektrikli Hava Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/fleibig-hiz-devir-ayarli-650w-el-kompresoru-elektrikli-hava-ufleme-korugu-pm-HB00000VEL7Q

senelerce kullandım sorun yaşamadım.400 grama yakın basıyor ,ama inanılmaz güçlü- sanırsam bunların biraz daha güçlüleride vardı

inanmazsınız araç motoruna özel motor sprey sıktıktan sonra bununla tam detay 20 saniye bile sürmüyordu temizlemesi

Ama tek sorun kablo elektrik .Esas alıcaksın bir tane İnverter aküden bağlamalı 1500 wattlık aracına bağlayıp bunu kullanıcaksın

Eğer aracımda inverter için yer olsaydı ben bunula devam ederdim.Keşke bunlara pilli sistem olsa.

Ben bununla aracı temizlediğimde inanılmaz fark var şimdiki bu küçük modelllerle.zaten bunu 5 dakika kullanmak imkansız bileğiniz güçlü olması lazım.Ama etkisi inanılmaz

Aranızda bunu kullanan varmı

Önemli Not:Asla araç inverter önermiyorum ,eğer inverter kullanıcaksanız ,her kullanmada aküye bağlayıp çıkartmalısınız.Yani direk aküye bağlayıp cihazı araçta moneteli şekilde olmasın.

1500 watt inverter araba amfi büyüklüğündeler

küçük inverterlar 200-400 wat olanlar sadece çakmakla çalışıyor .onlarda tam 200-4400 watt güç vermiyorlar.sadece laptop küçük elektronik aletlerinde kullanabilirsiniz

Eğer resimdeki cihazı uzatma kablosu ile kullanmayı düşünüyorsanız ,kablonuzda kaliteli ve kalın olsun.Bu cihazı 5 dakika kullandığınızda kablo ısınma yapıyor inanılmaz güç elektrik çekmekte

ona göre kullanın derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 22 Şubat 2025; 4:2:43 >

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.