Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gorksman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.282
Cevap
356
Favori
444.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siparişten sonra 7 gün mü yoksa siparişten öncemi ? Ayrıca süresi doldu yazıyor.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Temu'dan dün
    bunu
    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099524528660&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F2ecadb6d26cfae2cca1bffd15fd000ea.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F2ecadb6d26cfae2cca1bffd15fd000ea.jpg&pic_w=800&pic_h=800&refer_share_id=15b6a8a5-2fef-474e-bf2f-31d25710&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBCEIW2L2NR4K3XJQGA3QKJ76U654TIYIUF33F6KGH5Z7XDBMCDAZF72JI4KROZR3XSCP3BQ&locale_override=203~tr~TRY

bunu
    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099517945130&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e133b33a56%2F1c1131a1-2b42-418d-a74e-eddddb344a7d_800x800.jpeg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e133b33a56%2F1c1131a1-2b42-418d-a74e-eddddb344a7d_800x800.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=d6817d20-adee-4799-9cf4-4cfaf12d&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBMIV4MEXSZDXWZQGA3QKJ76U654TIYIUF33F6KGH5Z7WFW3TGGDIYCTWGFS6MT2INQ375A&locale_override=203~tr~TRY

ve bir akü bomesi ve mızıka aldım.
    Tek siparişte, kargo dahil 30eur'e yaklaşmıyor bile toplamı 4 ürünün.

İlk iki ürün; fişler, terminaller,
    biri 10takım(erkekli dişili 40parça) küçük bir poşettedir,
    diğeri 20 adet kablo birleştirme fişi gene küçük bir poşettedir heralde.

Diğer ikisiyle birlikte toplam bir orta boy paket yaparlar heralde.
    %60 vergisini de aldı temu tabiki.
    Ticaretle alakam yok. Emekliyim. Evimin, arabamın motosikletimin kendim tamir eşlerinde felan kullanıcam bunları.

Kafama takılan, size sorum şu;
    Bu fişler terminaller çoklu olarak bir arada ya, zaten bit kadar şeyler, tek satılmaz...

- Bunlar ticari miktar ve muhteviyat olarak kabul edilir de gümrük memuru geçirmez mi acaba?

- Bunlara benzer, bu şekilde alan oldu mu aranızda?

- Eğer bu elektrik malzemelerini geçirmezse sadece onlar mı gümrükte kalıyor?
    Yoksa diğer iki ürünle birlikte bütün sevkiyatı mı reddediyorlar?

Cevap alabilirsem sizden çok sevinirim
    Teşekkürler
    Saygılar

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazmıştım. Çoğunu deneyimlemiş biri olarak söyleyeyim içlerinde en iyisi bu htstop markalı olan cihaz. 10000 Mah batarya ve 200.000 RPM gücünde. İlk üç kademe sonrası basılı tutarsanız son kademeye geçiyor ve jet modunda çalışıyor. Ayrıca aparatlarıyla set olarak geliyor. Bir tık artmış fiyatı. Aralık sonu o ak başı gibi yılbaşı indiriminde 300 lira civarında almıştık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YolSeven kullanıcısına yanıt
    Evdeki amatör atölyemiz için buna benzer çok ekipman ve alet edevat aldım hocam. Dijital mikroskoptan devrelere, vida setlerinden dijital tornavidaya, lehim istasyonuna kadar pek çok şey. Hepsi gümrükten geçer ve teslim edilir. İçiniz rahat olsun.

• mytra kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Hani aynı üründen çok adet alınca sen bunları satmaya aldın düşüncesiyle, ticari miktarda ve muhteviyattadır diye kabul etmiyorlar ya, o yüzden, bu bit kadar konnektörler yüzünden tüm paketim kalır gümrükte felan diye tereddüt ettim.

Küçük parçalarda sorun etmiyorlar. Büyük ve nispeten değerli ürünleri ikiden fazla alırsanız göze batıyor.
    TEMU'nun diğer avantajı da bizim gümrükle koordineli çalışması ve en ufak değişiklikte anında bu değişimlere uyumlanması.

Teşekkürler. Sayenizde rahatladım. Düşünüp duruyordum.

Yaklaşık 1 cm çapında, küçük yani, 5 10 adet nazar boncuğuna da ihtiyacım var. Bu yüzden almayım diyordum.

• mor1989 kullanıcısına yanıt

siparişi verdiğiniz gün.

ilk gün verilen siparişten sonra size verilen (ilk) kredinizi alabilirsiniz.

diğer 6 günde hergün dediğim gibi toplamanız gerek .claim credit yada kredi fırsatı yazmalısınız her gün

süresi dolduysa ilerleyen zamanda yine verecektir

seçili ürünleriniz sepette olsun.bir kaç gün sipariş vermeyin .temu zaten size daha farklı kampanyalar sunacak kredi iadesi tekrar gelecek

arada sırada gir çık yapıın .bana devamlı geliyor

biraz bekleyin efendim

hocam bayağı iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun .

fiyatı indirimli olunca kaçırmamak lazım.her geçen gün fiyatlar artıyor dediğiniz gibi

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yılbaşı yeni yıl indirimiydi. Arada sırada da seçeceğiniz bir ürüne % 30 indirim veriyor TEMU. Onun da faydası oluyor ama claimcredit ya da wincredit ile birlikte kullanamıyorsunuz. Tek sıkıntısı o.

hocam birşey olmaz.

ben bunu almıştım.

arama kısmına bunu yazın çıkar. LP97949

aynı üründen 5 adet sipariş verebilirsiniz.

sizinki paket halinde sorun olmaz.

diyelim resimdekilerin başka boyutlarıda olsun onlarıda sipariş verebilirsiniz

ben mesela bir keresinde 3 lü çocuk saati almıştım sorun çıkmadı.burdaki ihtiyacı olan çocuklara çok hediye ettim

Temu zaten size birşey olmaması için sizi güvence altına alıyor riske atmıyor

diyelim daha önceden 3 lü led sensör aldım sorun olmadı

aynı ürün 5 adet hakkım olsa bşle ben 3 den fazla almamaya çalışıyorum

eğer alet takımı alacaksanız sorun olmaz hocam onlar set halinde geliyorlar.

zaten gümrüğe ürününüz gitmeden önce beyan göderiliyor.paketinizde ne ürünler var .dediğim gibi Temu 5 den fazla izin vermiyor aynı ürüne

sizin yerinizde olsam aynı üründen 5 adet ihtiyacınız olursa hepsini aynı anda vermeyin.maksimum 3 adet verin.(4-5 adette olsa sorun çıkmaz ama yine garanti olsun ) belki büyük ürünlerde sorun çıkabilir eğer set halinde değilseler.örnek 5 tane piriz aldınız ayrı ayrı .onun yerine set halinde satılanları tercih edin .Mesela 3 adet piriz biraz daha hesaplı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 22 Şubat 2025; 6:56:39 >

Aynı anda 64 parça halı yapıştırma bandı, 48 adet çarşaf yorgan tutucu gibi bir çok ürün aldım. Bu tür küçük parçalar hiç problem olmadan geçiyor gümrükten.

TEMU'nun gümrükleme şirketi bu işte çok iyi. Daha bu hafta 5 kargom aynı gün içinde gümrüğe girdi ve çıktı. Ardından da kargo firmalarına dağıtıldı.

aynen hocam deidiğiniz çok doğru .ben 23 şubata kadar sipariş veremiyorum

hocam daha öncedende söyledim .fırsat ürün olunca hiç kaçırmamak gerek.

bana 3 kez almak istediğim ürünü 1 kuruş dedi.sepete attım ertesi gün fiyatı normal olmuş.

eğer ürünler sepette ise uzun müddet sipariş vermeyince Temu çıldırıyor resmen .satın almam için .

ne yazıkki alamıyorum 23 şubat sonrası sepettekilerimi sipariş vermek için sabırsızlanıyorum

hocam bendeki hava üfleme kompresörün aparatı yok.keşke bendede aparat olsaydı.3 farklı yöntem denedim ucunu inceltmek için.Örnek silikona takılan plastik uzun ince ucunu bendeki aparata sığacak şekilde yaptım.ne yaptıysam olmadı.hava testinde değerler daha da düştü.

düşme sebebi havayı yaptığım aparattan üflüyor aynı şekilde havanın diğer yarısıda kendi ucun arasından kaçıyordu .şimdilik böyle idare ediyorum .bu arada 10.000 mah batarya olması iyi.

hocam ben powerbank boş kasası almayı düşündüm bir ara.8 adet pil takılıyor.pillerin fiyatına baktım hesapladım 1200tl tutuyor .8 adet pil.

demek istediğim zaten içindeki 10.000 mah pil dünya kadar ediyor

bu arada Temuda hiç pil yok hocam .keşke uygun pilde satsalar.hocam kusura bakmayın çok uzun oldu .Elimden geldiğince kısa yazmaay çalıştım

hocam iyi etmişsisniz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Temu bana 23 şubattan sonra sipariş vermem için uyarı bulundu 2 hesabım için.

acaba temu doğru hesaplıyormu ne zaman bir sonraki sipraişimi versem.

şubat haklarım doldu.sanırım Temu şöyle hesaplıyor daha öncede yazmıştım kimse cevap yazmadı.

diyelim 24 şubatta siparişi veridim.hazırlanması,depoda beklemesi,uçağa binmesi,uçağın kalkması,Türkiyeye ulaşması 10 gün sürecek buda demek oluyor Mayıs ayının ilk haftası.

acaba Temuya bu yönden güvenebilirmiyim.size oldumu bu tür uyarı .siz ne yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 22 Şubat 2025; 7:13:16 >
    Evde yapacağınız aparat hava kaçıracağı için çok verimli olmayacaktır ama bu tür şarjlı hava tabancaları zaten günlük işlerinizi görecek kadar güç üretiyorlar aslında. Şarjlı süpürge elektrikli süpürge farkı gibi düşünün.

TEMU'da pil var da hocam, bizim ülkeye girişi yasak. O nedenle görüntülenemiyor pil ürünleri.

Teşekkür ederim.

pil olayını bilmiyordum hocam teşekkür ederim .

bundan 4 ay önce hocam 2 kere bayağı ayrı şarjlı pil siparişi verdim.şarjlı piller AAA-AA toplam 2 siparişim bedeli 1500-1600 tuttu.

keşke pillerde sipariş edebilseydik.burda ki pillerin çoğu beş para etmez.şarj ediyorum 1 gün geçmiyor cihazla ölçüyorum pil sanki kullanılmış gibi .birde güya bilinen tavsiye edilen marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 22 Şubat 2025; 7:17:26 >

rica ederim hocam .sorularınız olursa burdaki arkadaşlar olsun ben olum severek yardımcı oluruz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160750668
    Aslında 4 gün önce sizi alıntılayarak cevap yazmıştım herhalde görmediniz.

Bu konuda bizim gümrükle koordineli çalıştığı için TEMU'ya güvenebilirsiniz. Bu uyarı bana geldiğinde aynı adrese kayıtlı oğlumun ve eşimin TC numaraları var. Onlardan birini seçiyorum. Ama Amazon üzerinden de sipariş verdiğim için kendime ait küçük bir excel tablosu da tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 22 Şubat 2025; 7:22:53 >
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkür ederim ,sizin açtığınız bu konu sayesinde benim ve bir çok kişinin bilgisi oldu.

mümkün olduğunca bizlerde burdaki yeni arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.