Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortaklık programını şu anda Türkiye için durdurulmuş durumda. Size faydası olmaz ama arkadaşınıza faydası olsun isterseniz özel mesaj kısmından iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim
  • Aynı telden sadece 1 hesapmı açılıyor

• serden kullanıcısına yanıt
    Eğer sorunuz teknik anlamda ise evet birden fazla hesap açabilir hatta bu hesaplar arasında geçiş yapabilirsiniz bunun için de siz menüsündeki kısmı kullanabilirsiniz . eğer bunu indirimden faydalanmak için soruyor iseniz maalesef bir cihazda bir üyelikle indirim aktif hale geliyor uygulamayı kaldırıp kursanız dahi fayda etmiyor
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Ufuk hocam gözünüz aydın bir siparişiniz daha gümrükten çıkmış  darısı bizim başımıza. Ben kendi hesabımın dışında 3000 e 900 indirim için annemin adına ayrı bir hesaptan sipariş vermiştim fiyat düzenlemesi yaptım ordan gelen bakiye ile kendi hesabımdaki fiyat düzenlemesinden gelen bakiyeler birleştirilebilir mi?

• Benim gümrükteki tüm siparişlerimde son aşama transfer sürecinde olarak yazıyor ama size gümrükten çekme yazıyor neden böyle acaba? Bende hiç "gümrükten çekme" yazmadı hep transfer sürecinde yazdı arada ne fark var acaba ? İyice kıllanmaya başladım. @ufukdeniz

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 3 Temmuz 2024; 16:1:23 >

• arkadaşlar ben bir ayda 5fen fazla ürün geçmiyor diye biliyorum herkes 20-30 ürün sipariş veriyor. Verebiliyor muyuz? Durum nedir
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

kredi tutarları Birleştirilemez veya aktarılamaz. Zaten yapmayın da konu aydınlığa kavuşmasın .. :)))

kargo için de teşekkür ederim .Sizlerinki daha hızlı gelir inşallah .. :))

Henüz müşavir firma sizin ürünleri gümrükten alıp kargoya vermeye başlamadı demek. Çok az kaldı sanırım sizin sürecin de tamamlanmasına ...

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

5 ürün değil, 5 sipariş.

çok teşekkürler hocam
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. ☺️
    18 ve 21 hazirandaki siparişler 25-26 haziranda gümrüğe girerken 24 ve 28 hazirandaki siparişler 2 ve 3 temmuzda gümrüğe girdiler üstüne bide annemin adına ve onun cep telefonu numarasına açtığım hesaptan verdiğim 26 haziran tarihli siparişte 3 temmuzda gümrüğe girdi. Umarım bir kıllık yapmazlar sonuçta gümrüğe girdiği tarih geçerli ise hala kendi adıma 3 annemin hesabından 4 hakkım var demektir.

Birde bugün işyerinden birisine aliexpress üzerinden telefon kılıfı söyledik sanırım aylık 5 sipariş temu ve aliexpress toplam sanırım eğer öyleyse bir hakkım daha gitmiş oldu temmuz için
    Toplam yurtdışı gönderilerinizi kapsamaktadır. Doğrudur.
  • 24 haziranda verilen siparişlerde hareketlenme var.gümrükten geçmiş nihayet.

1 günde çinden geldi 10 gün gümrükte bekledi... 

• Bir 400tl bir de 1700tllik iki siparişim oldu toplam 750tllik üründe ya eksik vardı ya açıklama yanlıştı ya da ürün çok kalitesizdi. Beklediğimden kötü çıktı genel olarak.
    Türkiye’de bir milyoncuda (artık birkaç yüz milyoncu) satılan markasız Çin üretimi birçok şeyle aynı kalite ancak çok kaliteli değil çoğu ürün. Bilmiyorum küçük küçük şeyler almıştım ondan dolayı olabilir.

Özellikle ekran koruyucu hiç almayın kaliteli tek seferlik spigen tarzında kaliteli alıp geçin derim. 3 telefon için ekran koruyucu aldık normalde hep kolayca yapıştıran biriyim her telefon için 2 adet gelmesine rağmen 2 saat uğraşmayla hepsi çöp oldu yapışmadı düzgün. Çorap sakın almayın çok kalitesiz ayak parmaklarımı görüyorum ve büyük ihtimalle koku yapacak. Deri kemer diye aldım kötü kokulu kalitesiz kemer geldi. Birkaç üründe açıklamada şu kadar adet yazmasına rağmen farklı adette geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 3 Temmuz 2024; 22:16:17 >

• KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

Şu yoğunluk bir geçsin sonra rayına girer sanırım .. Benim 10 günde kapıya teslim olan siparişim oldu ...

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Hoş olmayan deneyiminiz için üzüldüm .. Ben genel olarak aldığım ürünlerin kalitesindne memnunum. Hatta beni şaşırtanlar dahi oldu. Benim de 1-2 ürünümde sorun çıktı, ürünleri geri almadan iadesini kabul ettiler (küçük tutarlı ürünler).

Gelen ürünlerden bazıları ...

• bolahenk B kullanıcısına yanıt

Aynı üründen en fazla 2 adet alabilirsiniz. Buradaki adet sınırı birim cinsi Paket, Koli vs gibi toplu birim cinslerini kapsamaz. Yani bir ürünün bir paketinde 50 adet var ise en fazla 2 paket alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.