TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (251. sayfa)
-
-
Zırt pırt gümrük mevzuatı değişince adamlar yetişemiyordur bizimkilerin hızına...
-
-
Normalde sepetinizden ürün çıkararak ya da daha ucuz ürünlerle değiştirerek görüntüdeki "Satış Fiyatı" kısmını 1050 Liranın altına düşürmelisiniz.
Ancak anladığım kadarıyla sorun "etkinlik indirimi"nden kaynaklanıyor. O indirimin miktarını değiştirebiliyorsanız değiştirmeyi deneyin.
-
İndirim kartındaki ürünü de değiştiremiyorum. Kaldı öyle çözüm bulamadım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: yy982Normalde sepetinizden ürün çıkararak ya da daha ucuz ürünlerle değiştirerek görüntüdeki "Satış Fiyatı" kısmını 1050 Liranın altına düşürmelisiniz.
Ancak anladığım kadarıyla sorun "etkinlik indirimi"nden kaynaklanıyor. O indirimin miktarını değiştirebiliyorsanız değiştirmeyi deneyin.
-
Burdan şunu anlıyoruz, Temu her halükarda indirimlerden sonra ve kredi/kupon kullanımından önce en az 670 Liralık ödeme yapılmasını şart koşuyor. Sizin indirim tutarınız 1050 Liralık üst sınırdan düşünce geriye 670 Liradan az kaldığı için en az ödeme tutarı sınırına takılıyor. 670'i geçmek istediğiniz de ise 1050 liralık satış fiyatı sınırına takılıyor.
Bir ihtimal başka ülkeye sipariş imkanı varsa o ülkeye sipariş verilebilir de tuttuğunuz balık ürküttüğünüz kurbağaya değer mi bilmem.
-
-
Ultrasonik köpek kovucu & UV cihazı : 269₺
(Normal de 500-600₺) kullandığım köpek kovucuları arasın da en güçlüsü bu. Type-C ile şarj olur , 100 metre etki mesafesine sahip.
Ürün linki :
Aynısı Amazon da 622₺
Ürünün videosu:Ricardo MilosyoutubeTemu köpek kovucu & UV cihazı #temu #temufindshttps://www.youtube.com/shorts/iDs79Ccg0Hs?si=KIZHZynQ5yNryies
-
Memnun musunuz? İphone ile mi iletişim kuruyor yoksa tüm cihazlarla mı? -
Etraftaki tüm apple cihazları iletişim kuruyor. 3-5 dk da bir size anlık konum raporu veriyor. Çok memnunum hiç boşuna Airtag a para vermeye gerek yok. Aynı işi yapıyor. Araçta ve seyahat için valizde kullanmak için almıştım. Evcil hayvanımıza da aldık kaybolunca, bu cihaz sayesin de bulduk -
Gerçekten işe yarıyor mu? Bizzat denediniz mi? İşe yaramadığı oldu mu? -
Video bana ait. Cihazın gerçek ultrasonik olup olmadığını test etmek için çakmak ateşini söndürme testi yaptım. Ucuz köpek kovucuları sadece ses yayıyor. Ateşi söndürmüyor. Bu model de ateşi söndürdü.
10 köpekten 9 da etkili oldu diyebilirim.
Eğer bir köpek sağlıklıysa yani kulakları duyuyorsa düğmeye basma ile anın da toz oluyor. Yaşlı ve hasta köpekler biraz daha gecikmeli tepki veriyor diyebilirim.
Köpek korkusu fobisi olan , sokakta rahat yürüyemeyen yakınınız varsa alın aldırın. Harika bir icat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 25 Aralık 2024; 22:0:32 > -
Eyvallah hocam, alacağım iyi çıkarsa dua , kötü çıkarsa Allah a havale ederim :) -
1050 tl ye göre mi verelim 945 tl ye göre mi ne dersiniz. Sıkıntı çıkar mı 1050 tl sınırında versek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X