Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İbelinliBalian , EmuRu , albertandersen Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.221
Cevap
313
Favori
387.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000₺ yakın sepet yapıp alınca jetonlar doluyor. Ürün kargoya verilince hesabınızdaki cüzdana 600₺ bakiye para geliyor.

O bakiye parayı sonraki alışverişiniz de istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Amazon gift card bakiyesi gibi düşünebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple Airtag alternatifi Smart Tag : 131₺

Ürün linki :

Ürün özellikleri & Çalışma prensbi:

Ürünün çalışması için plastik pimi önce çekiyorsunuz

Apple cihazlarında ki “Bul” uygulamasına giderek nesneleri seçin. Yeni nesne ekleye tıklayın. SmartTag ı seçin. SmartTag i kişiselleştirin. Hepsi bu kadar. SmartTag Apple icloud hesabınıza kayıtlı olacak.

Cihaz MFI (Made for Apple) sertifikalı. Apple Find ekosistemini kullandığı için çalışma prensibi Airtag ile bire bir aynı.
    Yani harici bi sim kart , internet paketi vs.. satın almanıza gerek yoktur.150 metreye kadar etraftaki apple cihazları kullarak her 2-3 dk da bir size anlık konum bilgisi verir. Kalabalık bir yerde değilseniz 10-15 dk da bir. Etraftaki yoğunluğa göre.

Pil verileri airtag ile benzer ( Standart 3V düğme pil ile ortalama 1 yıl çalışır. Ben 2 aydır araçta kullanıyorum %90-95 kaldı)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 21 Aralık 2024; 15:59:54 >

• 2 adet bedava ürün alarak kupon iadesi almak mı yoksa kredi iadesi almak mı daha avantajlı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    2 adet verdiği hediye ürünler çöp toplasan 1-2$ etmez. 2000₺ kazandınız ödül yükseltildi cart curt diyo ama parça parça veriyor. 70-100₺ indirim olcak diye 1K sepet yapmak zorunda bırakıyor. Yani tabiki kredi iadesi mantıklı 👍

Bunları deneyin 👇

wincredit : 1000/600

kredifırsatı : 1000/520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 21 Aralık 2024; 17:29:25 >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Kredi iadesinde altlimit 1000 TL miymiş? Valla hocam bilmiyorum ilk alışveriş değil ama dedim artık avantajlarından faydalanayim. Wincredit ile kredi fırsatı arasindaki farkı nasıl ayırt edeceğim? Ben gelen bildirime tıklayip girip ürün seçip alsam olmuyor mu?

• Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    İkisi de cashback promosyonu

kredifırsatı %50 veriyor wincredit 600₺ veriyor.

Kredifırsatın da alt limit yok. Sepetiniz de ne varsa direk %50 alıyorsunuz. Wincredit de jeton muhabbeti var
    600₺ cashback için mecbur 1k sepet gerekiyor.

Kredi fırsatın da 7 taksit şeklinde alıyorsunuz %50 yi , hergün kredifırsatı yazıp taksidi alıyorsunuz.

wincredit de sipariş kargoya verilir verilmez 600₺ geliyor.

Oran olarak wincredit ödülü daha yüksek. Ama nadir çıkıyor. Genelde kampanya sonra erdi yazar.

Promosyonlardan yararlanmak için mesajlara gelen bildirime tıklayıp alın yada arama yerine wincredit, kredifırsatı yazın.

Hocam şimdi ben 1000 TL civarı sepet yaparsam 600 jeton tamamlanmış mı olacak , emin misiniz? 600 TL yazısının altında %1 iade falan yazıyor. Tufaya gelmeyelim sonra ,çekik gözlülerden her şey beklenir.

Şimdi çıktı 1200 jeton al 600 TL diye tam siparişi oluşturacaktım jeton yazınca vazgeçtim.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Daha önce 3 defa kullandım wincredit promosyonunu.

Ekrandaki tüm jetonlar dolana kadar sepete ekliyorsun zaten max 1K civarı ekleyebiliyorsun gümrük kurallarından dolayı. Tüm jetonlar alınıyor 1 jeton kalıyor.

O bir jetonu da ürün kargoya verilince kazanmış oluyorsun görev tamamlanmış oluyor. 72 saat içinde 600₺ hesaba yatıyor.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Başka ülkelere uçakla gönderiliyor

• biraz bakiyem var içeride, alacak bir şeyimde kalmadı var mı şöyle şu fiyata şu iyi diye öneriler?

Bu kredifırsatı ve wincredit neye göre geliyor

Güzel ürünler öneriyorsun. Ellerine sağlık.

Bunun android versiyonu olan var mı? Alırken neye dikkat etmek lazım?
    Bilgin varsa paylaşırsan memnun olurum.

• Gümrük bedeli tekrar düşürüldü.yurt dışı alışverişi mazi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Aralık 2024; 10:50:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Temunun bütçesi herkese yetecek kadar yeterli değil. Ödüllerin adil dağıtılması için rasgele zamanlar da rasgele hesaplara geliyor. Sürekli mesaj kurunuzu kontrol edin yada arama yerine promosyon kelimelerini aratın ( MH bu şekilde söyledi)

• Gurul kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam 🙏

• temu bana e-mail göndermiş yeni gümrük kanununa göre ürünleriniz gönderilmeyecektir para iadesi gerçekleşecektir vs. yazmışlar böyle böyle tamamen kalkacak sanırım yurtdışı alışveriş

• Arkadaşlar şimdi bu yeni gümrük şeyi 24 euronyapıyoruz 3 euroyu bizim gümrüğe siteden mi veriyoruz yoksa mal gelince elden ptt kuryesine falan mı vericez?

• bbaday kullanıcısına yanıt
    Yeni kanun 27.12.24 tarihin de yürürlüğe giriyor. İtirazda bulunabilir misiniz ?

Kargo bedava olsa bile devlet kargoyu 3€ olarak kabul edecek. Yani Temu da kargo bedava olduğundan max sepet limiti 1.050₺ den 980 lere inecek. Temu nasıl bir karşılık verecek yakın da belli olur.

Bu arada söyleyecek söz bulamıyorum. Saf kötülük bu !

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.