Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EvErEsT0671 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.226
Cevap
314
Favori
388.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar karayolu ile gönderim seçenekleri çıkmaya başladı karşıma. Hatta birkaç sefer sepet ekranında bu sepetteki tüm ürünleri kara yolu ile gönder 80₺ az öde seçeneği de çıktı. Son siparişimi de ikiye bölüp birini uçakla birini kara yolu ile yollamış. Önceki siparişlerimde çok daha ağır ve büyük şeyleri daha önce uçakla yollamıştı oysa ki. Yeni uygulaması sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • judgmennt J kullanıcısına yanıt
    Evet 3 euro kargo uygulamasından sonra vermiştim. Gümrükte böyle bir genel sorun olsa temu bu tür siparişleri buraya kadar nakletmez iptal ederdi diye düşünüyorum.
    Ağustos ayındaki 30 Euro limit ve % 60 vergi düzenlemesine temu anında uyum sağlamış ve yine hiçbir sorun yaşatmamıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt

bende 6 ocakta 1049 tl lik sipariş verdim havaalından ayrıldı diyor takip sayfasında.

• fotografya kullanıcısına yanıt
    6 ocak siparişi hâlâ havaalanında

• Temu da en dip fiyatlı kampanyalı ürünleri nerden bakıyoruz? Canımız sıkıldıkça girip bakalım. Alacak bişi kalmadi ala ala.

• saredsa kullanıcısına yanıt
    hiç alışveriş yapmadım ne almamı önerirsiniz

• Benim siparişi kargo kısıtlamaları nedeniyle diyerek iptal ettiler. 65 tl memnuniyet kredisi versiler. Ama işin garip tarafı bu sipariş 600 TL kredi iadeli siparişti, siparişi iptal ettikten hemen sonra 600 krediyi de tanımladılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Neler aldınız hocam, guzel olanlari veya almak istediklerini bizlerle de paylasin hocam, bizleri de aramak zahmetinden kurtarırsıniz.

Herkes birbirine sormuş ama bunun net olarak bir cevabı yok.

Temunun flaş indirimleri bile sallamasyon,çünkü indirimli dedikleri bir ürünü biraz araştırırsanız gene kendi sitesinde %30-40 altına bile bulabiliyorsunuz.

Ama çok satanlara bakabilirsiniz.

Genelde dönemsel bazda bazı ürün gruplarında extra %50-60'lık indirimler olabiliyor.

Mesala 3-4 kişilik kamp çadırları 1000 lira gibi uygun bir fiyata satıldı.

Jet hava üfleyiciler 500 lira,masaj tabancası 60 lira,oto güneşlik şemsiye 75 lira gibi uygun fiyatlara satıldı.

Ama genel olarak fiyatlarda bir yükseliş söz konusu.

Bir de alacağınız her ürünü direkt almadan önce mutlaka açıklama kısmına ve resimli kullanıcı yorumlarına ve Türkiyedeki fiyatlarına bakarak alın!

• yakında bu gümrük sınırını düşürecekler gibi hissediyorum bi ürün alıcam inşallah geç kalmayız 10 gün sonrasını bekliyorum :)

• Arkadaşlar ilk üyeliğe kupon var mı? İlk defa üye olucam

• Arkadaşlar merhaba. Temu’dan bir kaç ürün sipariş ettim 1 saat önce, daha sonra gereksiz olduğuna karar verip iptal ettim. Alışverişi ziraat kredi kartı ile yapmıştım. Tahminen iade ne zaman geri karta gelir? İnternette çok fazla iade problemi yaşayan gördüm bundan dolayı merak ettim ve sormak istedim. İlginize teşekkürler.

• Vergi kargo dahil 1350₺ herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

• fitarih kullanıcısına yanıt
    Zaten sıkıntılı alisverisi otomatikmen engelliyor temu.Sizin alisveriste sikinti yok yani

• Siparişlerin teslim süreleri nasıl bu aralar?

• Fikir vermesi açısından son Temu siparişim.

Öderken kredi kullandım.Bu a.veriştende gene %50 kredi iadesi alıcam.

Ürünlerin fiyatları Türkiye fiyatlarının neredeyse 1/3 fiyatından daha ucuza gelmiş olacak.

Kalitelerine gelince bakacağız.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 12 Ocak 2025; 15:43:30 >

• Beyler sizce bu gelir mi? 4 Ocaktan beri böyle beklemede

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam, gelmedigi pek olmuyor

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam aralık ayında gene bu kameralardan sipariş verdim tedarik edilemedi diye iptal edildi. Bu da gene 4 Ocaktan beri böyle tedarik edilmeyi bekliyor, temuya sordum, elinize ulaşacak merak etmeyin dedi ama bununla birlikte sipariş verdiklerim gelmesine rağmen henüz gönderilmedi

• Merhaba, bana kredi verdi. Günlük kredileri topladım. Ancak bir ürün almak istediğimde kredinin bir kısmını kullandırıyor, tümünü kullanıyorum. Tümünü kullanamazmıyım
    Bir de ilk aldığım ürünler için verdiği kredi toplaması tamamlanmadan bir gün önce kredi öneren başka sioariş verdim. İlk sipariş kredi toplaması ile çakıştığı için sadece bir siparişin kredisini verdi, diğerini alamadım. Ben mi hata yaptım, yoksa hep bu şekilde mi oluyor

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.