Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mclaren6134 , sprungheader , hastaruhluluciferian Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.191
Cevap
313
Favori
384.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ortralama kac gunde tr 'ye giris yapti ve giris yaptiktan kac gun sonra elinize geldi (hangi kargo ile aktariyorlar ptt mi, takip edebiliyorsunuz sürecleri degil mi ? ) bir de kargo tr deki gibi size sahsen mi iletiyor ve ek ücret ..vb cikarabiliyor mu kapıda ? (bilmedigim icin soruyorum ben de 700-800 tl 'lik bir saat alıcaktım ama ilk sipariste sorun yasamayayim diye bilgi alayim istedim )

• streamin S kullanıcısına yanıt

Ben 28 Aralık'ta sipariş geçtim. Bu tarihte yeni gümrük kanununa göre olmuş oluyor. 920 TL'lik sipariş verdim. Şuan gümrükleme sürecinde ortalama 2-3 güne bir aksilik çıkmazsa teslim edilir. Sipariş veriyorsunuz. Aynı kargo süreçleri halledip kapınıza kadar getiriyor. 27 Aralık öncesi kapıda ekstra ücret vs. ödemiyordunuz. Ancak ücretsiz kargoya 3 Euro olayını bende merak ediyorum. Ek ücret vs. çıktığını veya çıkmadığını teslim alınca tekrar güncellerim.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Kargodan kargoya değişiyor. En erken gelen aula f75 klavyeydi ve 5 günde geldi. Sadece temmuz ayı sıkışmıştı kargolar. Onları da geç teslim etmesine rağmen komple para iadesi yapmış ve gelen kargoları hedlye etmişti.Ürün tekse ya da az ise daha çabuk geliyor. MNG, Aras, Hepsi jet ve PTT kargo ile geldi bana ama siz beni baz almayın. Yüz pakete yaklaştı siparişlerim. Yani hemen her kargo denk geldi o nedenle. Sipariş sonrası güncellemeleri al butonunu aktifleştirip teslimata kadar takip edebiliyorsunuz. Kargo kapınıza kadar getiriyor . Ek ücret yok. Zaten TEMU gümrük vergisini sizden alıyor ve limiti aşmanıza izin vermiyor.
  • mytra kullanıcısına yanıt
    945 TL üzeri mi?
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Evet. 1040 ile 1060 arasında gidip geliyor. Kurun günlük durumuna bağlı.

Az önce teslim edilen iki kargom 1037 ve 1055 lira ederindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 6 Ocak 2025; 16:28:9 >
  • artık iyice hızlandılar .

23 ve 27 aralıkta verdiğim siparişler 3 ocakta teslim edildi.

Sanki zamanında 1-2 ay sonra teslim eden firma bu değildi.

• mytra kullanıcısına yanıt
    3 Euro kargo olayı da pek işe yaramadı yada görmezden geliniyor.
  • Son siparişimdeki süreç;

1 haftada gelenler nasıl geliyor çözemedim

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    3 Aralık 2024 saat 11.04 te sipariş vermiştim.

12 Aralık 2024 saat 14.41 de teslim edildi.

9 Aralık 202t saat 05.10 da havaalanına ulaşmış ( Türkiye ye)
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    İçindeki parçalı ürünleriniz fazlaysa TEMU farklı depolardan ürünlerin toplanmasını bekliyor. Bir de uçuş gününü kaçırırsa paketiniz, haliyle 5-6 gün sarkabiliyor.
    Örneğin, aldığım klavye 16 Kasım'da paketlenmiş. Aynı günün akşamına doğru uçakla yola çıkmış, 19 Kasım'da gümrük tamamlanmış. 22 kasım tarihinde bana teslim edildi. Ama pakette sadece 4 büyük parça ürün vardı.

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Gelir ama tek parça olur mu bilinmez.

Kötü yorumları da okuyun İnce malzeme diyorlar.
  • 29 Aralık'ta 920 TL sipariş verdim. Ürün gümrükten geçmiş ve yarın teslim edilecek. Kargo sayfasında diğerlerinde olduğu gibi gönderici ödemeli yazıyor. 1 ay önce kargolar ortalama 10-15 sürüyordu. Sanırım 3 Euro olayından dolayı yoğunluk azalmış ve süreler 1 haftaya düşmüş.

• 28 aralık verdiğim sipariş benimde Aras'a teslim edilmiş. Yarın gelir hızlı oldu baya
  • Tearz kullanıcısına yanıt
    3 Euro olayı TEMU'da geçerli değil hocam. En azından şimdilik değil.
  • Bana surekli claimcredit cikiyor.
    Siparis verdim 2.kere cikti 2.kere verdim simdi tekrar cikti 2 sindende bakiyeyi topluyorum ustelik entresan buga girdi sanki

• Merhaba,

Temu % 50 kredisi ile alışveriş yaptım. Alışverişten sonra ilk krediyi aldım. Bugün giriş yaptığımda 2. ci krediyi alacak yer bulamadım, nasıl alacağım acaba , bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Temu % 50 kredisi ile alışveriş yaptım. Alışverişten sonra ilk krediyi aldım. Bugün giriş yaptığımda 2. ci krediyi alacak yer bulamadım, nasıl alacağım acaba , bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba

sağlıcakla

claimcredit diye arama yaparsanız o sayfa geliyor.

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.