|
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (256. sayfa)
-
-
yorumlara bak al fiyat nedir.?
-
Bu ara neler var güzel indirimli temuda? Takip ettiğiniz sayfa ya da başlık ne oluyor temu uygulmaasinda? En dip fiyatlı ürünleri kastediyorum. -
Bende merak ediyorum, tecrübeli arkadaşlar bizleri aydinlatabilirse sevinirim. -
1 puan 0.5 puana kadar düşüyo sonrası yok.
-
Alacagınız şeyi ilk önce n11 den bakın sonra alın. Temu ile aynı fiyat. -
Resmi dolandırıcı.... -
-
Geçen hafta temudan robot süpürge için çoklu yedek ürünler aldım. 4 adet Mob bezi,2 adet ana fırça , 4 adet hepafiltre ve 4 adet küçük dönerli fırça.. Kargo geldi küçük olan fırçaların uçları havaya kalkmış, yamulmuşlar. Hemen şikayet açtım, fotoğraf yükledim ve "ürünü geri göndermenize gerek yok, ücret iadesi yapacağız"mesajı geldi. Sorgusuz sualsiz ücret iadesi yaptı adamlar.
500 lira hesabıma yattı. -
Bu temu uygulamasını açınca ortalık kumarhaneye dönüyor. dönen çarklar beleş geldiği soylenen puanlar kuponlar vs. karşılığı var mı bunların bilmiyorum ama pek inandırıcı durmuyor
-
Hediye ürün vermeden önce sepetimde 120₺ olan ürün hediyeden sonra 200₺ oldu. Diğerlerinin fiyatına yediriyor anlayacağın -
Hediye ürün olunca diğer ürünlerin indirimini yok sayıyor.
Hediye ürün işi de sıkıntılı şikayetler çok. -
Arkadaşlar 2500-3000 parça üzeri lego benzeri araba gören var mı (1/8, 1/10 olmalı). 2-3 ay önce 1000 TL altı bir sürü ilan vardı, 2500 ve 3900 parça iki tane aldım.
Ön sipariş deyince güvenemedim daha fazla almak istemedim ama siparişlerim geldi. Şimdi tekrar almak istiyorum ama ilan yok.
Genelde gördüğüm 1/14 1300 küsür parça.
-
Arkadaşlar aliexpress siparişim vardı. Teslim edildi görünüyor ama kargo bana gelmedi. Ben Ankara'dayım. Kargo İstanbul Alibeyköy Ptt ye gitmiş. Orda gümrük çıkmış. Gümrük ekleneceğini biliyordum aliexpres alırken nedense gümrük eklememişti. 26.12.2024 tarihinde İstanbula teslim edilmiş. Hiç kıpırdama yok. Burdan bir işlem yapmam gerekli mi. Çıkan gümrüğü gelen kargocuya veriyorduk önceden halen böyle mi?
-
arkadaşlar ben bu temu da ilk aylarda sipariş vermiştim o zaman kuponlar vardı. şimdi o şekilde kupon alabiliyor muyuz? kredi değil. -
S24 icin ben de alacaktım, sadece bir tane urun gördüm, ama ürün güzel -
Pahalı bir kılıf ama bugün gidip marka bi kılıf alsan spigen vs.. yine aynı paraları veriyorsun. Çok enterasan bir teknoloji. 15 pro için bende gri rengini sipariş verdim. Bakalım kredi iadesi ile maliyeti ortalama 500₺ civarı oldu. -
-
Claimcreditten 700 lira gelicek ornek 1000 TL 300 TL+vergi mi odeyecegiz son odeme adiminda o kafami karistirdi 670 altlimit sarti var ya izin verir mi ki ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X