Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.195
Cevap
313
Favori
384.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi 150 watt yaziyorda bence o kdr vermez alip deneyecegim bakalim en kotu evde falan kullaniriz
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

yorumlara bak al fiyat nedir.?

• Bu ara neler var güzel indirimli temuda? Takip ettiğiniz sayfa ya da başlık ne oluyor temu uygulmaasinda? En dip fiyatlı ürünleri kastediyorum.
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum, tecrübeli arkadaşlar bizleri aydinlatabilirse sevinirim.
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

1 puan 0.5 puana kadar düşüyo sonrası yok.TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Alacagınız şeyi ilk önce n11 den bakın sonra alın. Temu ile aynı fiyat.
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Resmi dolandırıcı....
  • Değişik bir ürün buldum. Telefondaki her hangi bir görseli kılıfa NFC İle yansıtabiliyorsunuz. Aranız da alan kullanan varmı ?

NFC iphone kılıfı : 787₺
    (Kredi fırsatı kupon vs.. ile 300-400₺ geliyor)

Ürün linki :

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Aynısı Trendyol - HB de 2.700₺-3K arası

• Geçen hafta temudan robot süpürge için çoklu yedek ürünler aldım. 4 adet Mob bezi,2 adet ana fırça , 4 adet hepafiltre ve 4 adet küçük dönerli fırça.. Kargo geldi küçük olan fırçaların uçları havaya kalkmış, yamulmuşlar. Hemen şikayet açtım, fotoğraf yükledim ve "ürünü geri göndermenize gerek yok, ücret iadesi yapacağız"mesajı geldi. Sorgusuz sualsiz ücret iadesi yaptı adamlar.
    500 lira hesabıma yattı.
  • Bu temu uygulamasını açınca ortalık kumarhaneye dönüyor. dönen çarklar beleş geldiği soylenen puanlar kuponlar vs. karşılığı var mı bunların bilmiyorum ama pek inandırıcı durmuyor

• faddu kullanıcısına yanıt
    Hediye ürün vermeden önce sepetimde 120₺ olan ürün hediyeden sonra 200₺ oldu. Diğerlerinin fiyatına yediriyor anlayacağın
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Hediye ürün olunca diğer ürünlerin indirimini yok sayıyor.

Hediye ürün işi de sıkıntılı şikayetler çok.
  • Arkadaşlar 2500-3000 parça üzeri lego benzeri araba gören var mı (1/8, 1/10 olmalı). 2-3 ay önce 1000 TL altı bir sürü ilan vardı, 2500 ve 3900 parça iki tane aldım.

Ön sipariş deyince güvenemedim daha fazla almak istemedim ama siparişlerim geldi. Şimdi tekrar almak istiyorum ama ilan yok.

Genelde gördüğüm 1/14 1300 küsür parça.

• Arkadaşlar aliexpress siparişim vardı. Teslim edildi görünüyor ama kargo bana gelmedi. Ben Ankara'dayım. Kargo İstanbul Alibeyköy Ptt ye gitmiş. Orda gümrük çıkmış. Gümrük ekleneceğini biliyordum aliexpres alırken nedense gümrük eklememişti. 26.12.2024 tarihinde İstanbula teslim edilmiş. Hiç kıpırdama yok. Burdan bir işlem yapmam gerekli mi. Çıkan gümrüğü gelen kargocuya veriyorduk önceden halen böyle mi?

• arkadaşlar ben bu temu da ilk aylarda sipariş vermiştim o zaman kuponlar vardı. şimdi o şekilde kupon alabiliyor muyuz? kredi değil.
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    S24 icin ben de alacaktım, sadece bir tane urun gördüm, ama ürün güzel
  • frekans76 kullanıcısına yanıt
    Pahalı bir kılıf ama bugün gidip marka bi kılıf alsan spigen vs.. yine aynı paraları veriyorsun. Çok enterasan bir teknoloji. 15 pro için bende gri rengini sipariş verdim. Bakalım kredi iadesi ile maliyeti ortalama 500₺ civarı oldu.
  • Hocam simdi 14 tane bu şekilde kupan var, bunlari her gün biriktirme imkanımız var mi ?
    Birde her alışveriş de sadece bir tane kupon mu kullanabiliyor? O zaman o kupaların bir anlami kalmıyor ki en 670 TL lik urun almak bununda %60 vergi ile 1072 TL gibi rakama çıkıyor. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 3 Ocak 2025; 16:57:29 >
  • Claimcreditten 700 lira gelicek ornek 1000 TL 300 TL+vergi mi odeyecegiz son odeme adiminda o kafami karistirdi 670 altlimit sarti var ya izin verir mi ki ?
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.