Evet aynı şekil ben de gerekirse 3 euro fazla alsınlar ürünler gelsin. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (260. sayfa)
-
-
Hangi ürün hocam ...ben de ürünleri merak ediyorum... özelden veya değilse buradan yazar mısınız ...F/p olsun yeter
-
Bu genel (global) bir kuraldır. Eğer fatura üzerinde yapılan indirim ayrı bir kalem olarak yer alıyorsa, vergi vb. tutarlar indirimsiz değerden hesaplanır.
-
yasal bedel dahilinde ürün sayısında sıkıntı var mı? her çeşitten bir adet olmak üzere 5-6-7 çeşit
-
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
-
-
Arkadaşlar güzel beğendiğiniz, fiyatı indirimde olan, fiyatı buraya göre daha uygun olan ürünleri de paylaşırsanız bizler içinde iyi olur, bizlerde değerlendirmiş oluruz -
Bende TurboJet Fan arıyorum denk geldiğinde paylaşan olursa sevinirim.
-
geri iademi gitti anlamadım kimide infilak ederler diyor geri gönderme yok diyor ürün 20 dolar ama malasef teslim etmediler.
689 tl vergi gözüküyor ama teslim etmediler.
-
merhaba ilk defa sipariş geçeceğim kredi iadesi diyor doldurmam için sipariş toplamı 1600tl yapıyor vergi ile 1950tl. Bu fiyattaki ürünler gelir mi acaba parça parça 4 ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X