Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Reppu , cyberfalcon Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.450
Cevap
326
Favori
401.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim. Sayfa geldi ama ürün seçin diyor, kredi sayfası açılmıyor. Önce bir ürün mü seçmek gerekiyor?

• Kredi fırsatını galiba 90 gün içinde tekrar kullanamıyoruz. Aramaya yazınca etkinliğin süresi sona erdi. Var mı başka güzel kampanya sipariş vericem yakın zamanda.

• ring R kullanıcısına yanıt

Ürün seçmemelisiniz, sağ üstteki claim butonuna basmanız gerekiyor.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim. O kısmı atlamışım. Müşteri hizmetlerine bağlandım, yardımcı oldular. FreeReward yazarsam kredi toplama sayfasına gidebilirsiniz dediler. " FreeReward" veya "bedavaödül" yazdığınızda çıkıyor. Bu şekilde hallettim. Yarın için sizin yönteminizi kullanırım. Hep karşıma kupon ödülleri çıkıyor. (2500 TL gibi) Bu kuponlar bir işe yarıyor mu, ben hep pas geçiyorum.

Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 7 Ocak 2025; 12:44:29 >
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Uygulamada o sayfada sağ üst tarafta turuncu renkli AL diye bir yer var ona tıklayın. Zaten cevap verilmiş görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 7 Ocak 2025; 14:46:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vase12 V kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, tüm arkadaşlar faydalanabilir.

• 600 jeton olayında sipariş verirken kredi kullanmıştım. Sipariş kargoya verildi. 600 jeton gelmedi. Kredi kullanınca kampanya geçersiz mi oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yeni yıldan sonra 1000 TL üzeri ürün alan oldu mu? 3 euro kargo olayı sıkıntı çıkarıyor mu? 1000 TL kredi geldi ama 1000 TL alışveriş yapmam lazım. Temu hala limitleri güncellememiş sıkıntı çıkar mı?

• Arkadaşlar bu nasıl oluyor bilen varmı
    Diğer kredi gibi ödemeden sonra taksit taksitmi yatıyor kredi ?
    Ala oldumu aramızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 7 Ocak 2025; 20:47:59 >
  • judgmennt J kullanıcısına yanıt

Ben 29 Aralık'ta sipariş verip 920 TL'lik ürün aldım. Ürünleri de bugün teslim aldım. Ekstra olarak yine herhangi bir kargo ücreti vs. ödemedim. Birkaç gün önce 1000 TL üzeri kargo teslim alanlar oldu. Yüksek ihtimal Temu için o kural geçerli değil. Halada limitleri güncellememeleri bu olasılığı güçlendiriyor. Problem yaşansa önlem alırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 7 Ocak 2025; 22:0:28 >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    hayir satın aldığınız ürün kargolaninca yani 48 saat içinde yatıyor yalnız 2 kez sepet ödemesi sonrası tamamlanıyor puan bazen bilginize

3 ocak teslim aldım

• Tearz kullanıcısına yanıt

920 TL zaten limit dahilinde. 980 TL falan sanırım 27 euroyu geçiyor. Ben de 1 hafta kadar önce 1K'lık sipariş vermiştim AJ 159 pro indirimdeyken de 1000 TL'lik alışveriş yaptım. Bugün 1000 TL kredi daha geldi başka hesabıma. İlk aldığım uzun zamandır güncellenmedi ilk defa gördüm 4-5 gündür nakilde gözüküyor. Birisi gümrüğe girmiş olsaydı tekrar sipariş verecektim. Zaten 2 tane 1000 TL siparişim var geçip geçmeyeceğini bilmiyorum 3.yü almak istemedim emin olmadan.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Ben de 2 ocakta 1049 TL'lik siparişi sorunsuz teslim almıştım. Gümrüğe de bu 3 euro kargo muhabbetinden sonra girmişti ama siparişi 20 Aralık'ta falan vermiştim. O yüzden emin olamıyorum belki yıl başından sonrakiler için durum farklı olabilir. Temu ürün 1 ay içerisinde teslim edilmeme durumunda ücret iadesi yapacağını vadediyor. Gümrükte sıkıntı çıkma durumları olsa çoktan güncellenirdi diye düşünüyorum ama yine de riske atmak istemedim. Zaten 2 sipariş var riskte 3.ye gerek yok emin olmadan.

• Farmland TRye de açılmış galiba. Akşamdan beri görevler yapıyorum en son 99,5’a ulaştım. Bu farmlandı sadece görevleri devam ederek tamamlayabiliyor muyuz yoksa bir noktada yeni üye vs mi diyecek? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temu'dan 2 gün önce aşağıdaki tutarda sipariş verdim. Satış fiyatına bakıldığında 27 Euro sınırında gözüküyor. Kargo ücretsiz yazdığı için bir ihtimal 3 Euro eklemesi yapılabilir. Sonucu merakla bekliyorum.

Bugün siparişin gönderildiğine dair bildirim geldi ve Aras kargo için takip nosu paylaşıldı.

Bana asıl garip gelen kısım vergi hesaplamasının indirimli dip toplam değil de indirimsiz tutar üzerinden yapılması oldu.

• sinergy kullanıcısına yanıt

İnternette gördüğüm kadarıyla tamamlamana izin vermiyormuş

Ben dün sipariş verdim

vergi hariç 1049,99 TL

sorduğumda da sorun yok, olursa da biz ilgileniriz dediler

bakalım ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 8 Ocak 2025; 11:25:10 >
  • hamucera kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine mi sordunuz? Ben de 2 kere bağlanmayı denedim değişik değişik tipler geldi ismi bile insan görünümlü bot gibi Kat C diye bi şey gelmişti en son. Biz kesin bilgilendirme yapamayız ülkenizdeki yetkililere sorun falan dedi. Güzel o zaman 2 siparişim var benim de biri 1002 biri 1010 TL civarı umarım sorun çıkmaz

Evet müşteri hizmetleri söyledi,

3 euro alsınlar gerekirse ama işlemsiz gelsin razıyım yine

600 tl kredi iadeli 3000’e satılan ürünü vergi dahil 1600’e aldım

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.