Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.465
Cevap
326
Favori
402.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Claim credit ile gelen 7 günlük ayrı ayrı kuponların kullanımı şöyle hocam, alışverişi yaptığınızda her gün girip kuponları hesabınıza ekliyorsunuz. Miktarları değişken oluyor ve artarak ilerliyor (bende öyle oldu en azından). Son gün son kuponu da aldıktan sonra bu tutar vergi hariç kısımdan direkt düşüyor. Yani 1.050 TL yerine 1.050+kupon tutarı kadar alışveriş yapmış oluyorsunuz limiti sonuna kadar kullanmanız durumunda. Alt limitin altına inmesi konusunu bilmiyorum maalesef ama izin vermez gibi geliyor çünkü kredilerin düşülmüş hali 1.050 TL üzerindeyse sipariş oluşturmuyordu. Aynı mantık bakarsak 670 TL altına da olacağını sanmıyorum.

Sipariş oluşturup daha sonra ürün iptali ile 670 TL altına sipariş verenler var sanırım, bunu da düşünebilirsiniz alacağınız çok şey yoksa.

• herkese merhaba. ben de ilk defa temu dan sipariş vericem ama indirim kodu vs. ilk alışverişte avantajlı bir uygulama taktik vs. bilen var mı ?

• fotografya kullanıcısına yanıt

Bende ilk defa sipariş vereceğim,kod bulabildiniz mi ?

• Kablolu apple carplay i kablosuzsa çeviren adaptör 533₺ ye düşmüş. (Kredifırsatı ile vergi dahil 480₺ alınabiliyor)

Ürün linki :

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Claimcredit yapmistim tekrar claimcredit geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Diyorum ya kumarhane diye. MAdem indirim var benim sepetimdekileri aldır da bir işe yarasın. Aldım birseyler ama bakmak istemiyorum ne kadar kazıklanmışız :)

• Temu fazla para çekiyor ya da kur farkı görünenden fazla ben sanal kart limitini alacağım kadar yapıyorum 5 10 lirada fazla ama bakiye yetersiz diyor farkı 30 lira yaptım yine öyle dedi almaktan vaz geçtim. bir hafta sonra yeniden denedim başka eşyalar tabi sonuç aynı oldu.

• xdemir X kullanıcısına yanıt
    Tamamen banka ile alakalı. İşlem saati dışın da alırsanız ertesi günün en yüksek makas farkını yansıtırlar.

Deneyimlerime göre yd alışverişte en kötüsü qnb enpara (fotoğraftaki)
    En iyisi işbankası yada iş bankasına bağlı Nays vs.. neredeyse hiç farketmiyor.

Mesela yurtdışı otel rezerve ettim. 5.632₺ olarak bekledi provizyon da

Ertesi gün 5.983₺ ye çıktı.

• enpara sanalcard kur konusunda iyi temudaki tutarı çekiyor, iade olursa döviz kuruna göre iade ediyor, örnek 100 e alıp iade olan ürün 101 e iade oluyor, döviz düşerse kısmet artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden çok siparişim oldu ve hepsinde Garanti Bankasını kullandım. Sepetle aynı tutarı çekiyor. İade olursa da 1 saat içinde yansıyor.

• Bu ücretsiz kargo dahi olsa 3 Euro dan sayılacak olayı çıktıktan sonra 1050 TL alışveriş yapan yada önceden yapıp sorunsuz ürünlerini teslim alanlar oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başına gelen mutlaka vardır, 3 sipariş verdim toplam 7 ayrı paket oluşturmuş aynı ay içinde sıkıntı olur mu acaba?

• Phlips one blade yedek bıçak : 108₺

Ürün linki:

Philips dekiler de çinden geliyor herhal de. Amazondan aldığım yedek bıçak ile herşeyi aynı 1/1
    Ürün orjinal sıfıra sıfır jilet gibi alıyor.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makinenin vücut için kullanımı nasıl? Bende philips önceki serilerinden var da biraz ihtiyarladı gibi yenilemeyi düşünüyorum. Ayrıca bıçakları ne kadar süre kullanıyorsunuz?

• Arkadaşlar vergi hariç 841 TL lik bir ürün sipariş etmiştim. Vergiyle 1345 e geliyor. 1 hafta beklettiler ve bugün iptal ettiler. Telafi kredisi 65 TL tanımlamışlar. Sebebi kargo kısıtlaması yazıyor. Müşteri temsilcisine bağlandım. Kargo kısıtı sebebiyle iptal edildi dedi. Gümrük mü dedim. Evet 30 euro altında olması lazım dedi. 23 euro benim aldığım ürün dedim. Kontrol edeyim bir ekran görüntüsü atar mısınız dedi. Gönderdim. Üstlerimle konuşacağım dedi. Sonra geldi dedi ki iadenizi sağladık ama ürünü en kısa sürede teslim edeceğiz hediye olarak. Takip nasıl edebilirim kargoyu dediğimde en kısa sürede elinize ulaşır dedi. Benzer bir durum yaşayan var mı? Gelir mi sizce ürün?

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    One blade hem vücut hem sakal için uygun. Ben vücut için ayrı sakal için ayrı yedek bıçak kullanıyorum.

Aslın da bıçakları ömürlük hiç değiştirmesen de olur. Kullanım sıklığına göre 3-4 ay da zamanla keskinliğini kaybediyor aynı yerden 2-3 defa daha geçmen gerekiyor. Ama yeni bıçak takınca jilet gibi tek de alıyor.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt

benimde bir kere verdiğim siparişleri bölmüşlerdi, ancak gelince farkettim ki aslında kendi içinde yine gruplandırmışlar.

Örneğin

2 sipariş var, bunların ikisini de ikiye böldüler toplam 4 sipariş paketim olmuş oldu ancak bana yine 2 paket geldi.

1.1 ve 2.1 beraber gönderilmiş.

1.2 ve 2.2 yine beraber gönderilmiş. toplam yine 2 paket oldu.

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Siparislerin takip numaralarina bak. Birlestirilmis olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    4 paket aldım. Bugün de 2 kargom dağıtımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.