Yeni oyuncaklara bahane olur 😂😂 |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (3. sayfa)
-
-
aynen hocam bu ürünlerde çark cıkıyor yeni kullanıcı için üye olursa %94 indirim sunuyor
-
Sipariş vermiş ve teslim almış olarak deneyim sağlayayım .
20 Haziranda Sipariş ettiğim ürün 1 Temmuzda tarafıma teslim edildi.
3 parça ürün sipariş ettim. 2 ürün elektronik ürün.
Herhangibi bir gümrük bedeli ödemedim.
Kargo ücretsiz olarak tarafıma ulaştı.
Ürün yaklaşık 2-3 gün içerisinde hazırlanıp uçak kargoya verildi. Gümrükleme işleme 2gün sürdü. Sonrasında Hepsijet ile tarafıma ulaştı. TÜm sürek boyunca mail olarak tarafıma bilgi sağlandı. TR girdikten sonra bile kargo takip sağlayabildim.
-
13 haziran siparişim hala gümrük sürecinde. Benim gibi olan var mı? -
Tekrar kuponlu alışveriş için Yeni hesap açmak yöntemi var mı ? -
Arkadaşlar cahilliğime verin birkaç sorum olacak. Bu 3000 tl kupon nedir bunun için illa birinin referansıyla mı üye olmak gerekiyor ? Burdan yaptığımız alışverişlerin gümrüğe takılmaması için aynı üründen birden fazla almamak ve toplam siparişin belli bir tutarı gelmemesi mi gerekiyor dikkat etmemiz gereken bilmemiz gereken kritik bir şey var mı ? -
Geçen hafta 15-20 parça civarı bir siparişim oldu. Bugün itibariyle istanbulda ptt'ye verilmiş, gümrük sorunu vs. yaşamadım.
-
12 parça ürün de ben aldım, tek kargo mu oluyor arkadaşlar? -
elektrikli tornavida 60-65 tl, çanta 80 tl
ilk siparişe özel böyle fiyatlara aldım diyenler var. bu fiyatları nasıl görüyoruz uygulamada
-
An itibariyle 24 haziran tarihli üçüncü siparişte gümrüğe girdi ilk ikisinin kaybolduğunu düşünmeye başladım yavaş yavaş. Bizim gümrükler kara delik gibi giren çıkmıyo
-
Onlar gelmez daha bekleme -
Zaten gümrükten çıksa bile bir maratonda ordan sonra başlayacak ben hepsijet getiriyo diye sevindim ama nalet ptt de alabilir kargoyu öyle olursa en az 10 günü daha var
-
Yok yaa, PTT de HepsiJet ile aynı zamanda getirdi .. Ya HepsiJet de PTT kadar kötü, yada PTT hepsiJet kadar iyi .. Bilemiyorum .. :)))
-
Merhaba;
- Evet. İndirim veya Kupon paketi için bir referans linki üzerindne ilk kez uygulamayı indirip üye olmak gerekiyor ve 24 saat içerisinde indirimleri kullanarak sipariş vermek gerekiyor.
- Gümrük ile alakalı olarak
- Temu farklı satıcılardan alınan ürünleri, hatta aynı gün içerisinde farklı satıcılardan alınan farklı siparişleri bile birleştiriyor. Ancak siparişinizin durumuna göre birden fazla pakete bölebiliyor.
Siparişim neden iki veya daha fazla pakete bölündü ?
Siparişinizdeki belirli ürünleri daha hızlı almanıza yardımcı olmak için bazen kısmi gönderim yapıyoruz. Çoğu ürün 1-3 gün içinde işleme alınabilirken, bazı ürünlerin farklı depolarda olması gibi çeşitli nedenlerle işlem süresi daha uzun olabilir.
Toplam birleşik ağırlığın kuryelerin ağırlık sınırlarını aşması durumunda siparişiniz iki veya daha fazla pakete bölünebilir.
Siparişiniz birden fazla pakete bölünmüşse, siparişinizin takip sayfasındaki ayrı sekmelerde her paket için tahmini teslimat sürelerini ve ayrı takip numaralarını görebilirsiniz. Temu.com'da veya Temu uygulamanızda "Siparişleriniz" bölümüne gidin ve kontrol etmek istediğiniz siparişin yanındaki "Takip Et" düğmesine tıklayın.
-
Bir küçük tüyo daha paylaşmış olayım ..
Bildiğiniz gibi süresi dolan kupon kodları için MH ile iletişime geçtiğinizde sizin için bu kuponları tekrar aktif ediyordu. Ancak ilgili kupon bir siparişten dolayı kazanılmış ise ve sipariş ile iligli bir geri ödeme veya iptal durumu söz konusu ise o kuponlar aktif edilmiyor.
-
As bayrakları ass ass .. :))))
13 Haziran siparişi gümrükten çıktı. Kontrollerinizi yapın. Bu hafta sanırım çoğu kargo alıcınıza ulaşacaktır inşallah ...
-
Gümrükte bir yoğunluk varmış büyük ihtimal temu siparişleri yüzünden -
Bayramın üzerine yoğun Temu siparişlerinin etkisi olmuştur elbette.
-
Sizin adınıza hayırlı olsun ama 13 haziranı görünce psikolojim bozuldu benim bu haftada çıkmaz ordan -
Teşekkür ederim, darısı başınıza ... Gümrükten çıkmadık siparişten umut kesilmez .. :)))
Bu arada 13 e takılmayın.. Bu daha dururken benim 20 sinde verdiğim siparişler teslim oldu .. :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X