Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 Haziran'da verdiğim sipariş 25 Haziran'da teslim edildi.

Bir kaç gün sonra iade ettim ve ertesi gün para iadesi yapıldı.

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bu tip lego tarzı ürünler benimde çok karşıma çıktı o kadar çok çeşit var ki hangisini alsam bilemedim bide bizim bildiğimiz meşhur LEGO markası gibi kaliteliyse bu fiyatlara çok çok iyi gerçekten sonuçta LEGO işi özellikle parça sayısı fazla olanlar biraz daha yetişkinler için . Aldığınız ürünün linkini atarmısınız ?

• investing kullanıcısına yanıt

İade derken iade talebi oluşturup geri mi gönderdiniz yoksa direk para iadesi mi aldınız ?

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

iade talebi oluşturup verdikleri kodla mng kargoya verdim, ertesi gün para yattı.

• ankara'ya kac gunde geliyor biliyor musunuz? 24unde verdigim siparis gumruk'te. 13sinden sonra adreste olmayacagim icin 10 gun icinde gelir mi acaba?

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Bu hafta çözülecektir gümrükteki siparişler muhtemelen, inşallah, herhalde, galiba, sanırsam, umarım :))))) . Benim de 24 Hazirandan beri gümrükte bekleyen siparişim var.

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Ufuk hocam siz teslim almamışmıydınız kargoyu nazar boncuğu takmıştık o kadar eski mesajlara bakamadım şimdi  

Teslim aldıklarım da oldu hocam, doğrudur.. Ancak henüz yolda ve gümrükte olanlar da var ... :)))

Anladım hocam peki mesela benim iki siparişim 25-26 haziranda gümrüğe girdi 3.siparişim henüz ülkeye yeni geldi yani temmuzda gümrüğe girmiş olacak ayrıca bir tane daha yolda geliyor. Şimdi bu durumda aylık 5 sipariş olayında gümrüğe girdiği tarihmi baz alınıyor ? Yani benim haziran ayında 2 siparişim temmuzda 2 sipariş oldu o zaman bu ay içinde 3 sipariş hakkım daha var doğrumudur ?

Doğrudur. Gümrük sipariş tarihine değil, gönderinin gümrüğe girdiği tarihi baz alıyor. Buradaki "aylık" ibaresi 30 gün değil takvim ayını temsil ediyor. Haziran, Temmuz gibi ...

Burdaki tek sıkıntı verdiğimiz siparişin duruma göre iki koliye bölünme ihtimali o zaman iki sipariş sayılacak eğer bu şekilde kotayı aşarsa nasıl olacak bunu daha deneyimleyen yok sanırım herkese sürpriz olacak

Ben o durumu şöyle tolere ediyorum ..

Bir siparişi kendi T.C Kimlik numaram ile veriyorum. Sipariş yola çıktıktan sonra durumuna göre bir sonraki siparişi Farklı bir TC ile (hane halkından veya arkadaşımın) aynı adrese veya farklı adrese veriyorum. Böyle ce riski dağıtmış ve sipariş adedini artırmış oluyorum. Her ihtimale karşı TC ler 18 yaş üzeri kişilere ait .. :))))

• Arkadaşlar bazı kişiler mesela ürün paylaşıyor yeni kullanıcı için diyor %94 indirim sunuyor bunu nasıl paylaşıyorlar bulup, bilen varmı

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Öğrendiğinizde bizimle de paylaşırsanız seviniriz .. :)) Türkiye hesaplarında bulamadım. Ancak hesap yurt dışı ise sanırım olabiliyor .. Yurtdışı hesapğlarda "Hesabım" menüsü daha geniş kapsamlı ...

Olabilir hocam bilende söylemiyor :)

bulamadım bir türlü böyle indirimli olan ürünleri

• Ufuk hocam, bu affiliate programda 500 TL nihayet birikti. Hesaba aktarmak istediğimde yetkilendirme kısmı çıktı. Orada hangi platformdan para kazanıyorsunuz gibi bir şeyler gördüm. Benim öyle bir durumum yok. Orda neyi seçmeliyim?
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

Ürünler sadece yeni kullanıcıya indirimli ama. Zaten kupon vs alıyor. Bazı kullanıcılarda çark çevirttiriyor. Bu şeşkilde ürün için %94 indirim tanımlanıyor.

• ersyno kullanıcısına yanıt

Ben youtube üzerinden daha aktif olduğum için youtube platformunu seçmiştim. hesabı kontrol ediyorlar felan. Sizde aktif olduğunuz platformu seçebilirsiniz. Örneğin instagram seçip profile Affiliate linkinizi koyabilirsiniz.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum

• ersyno kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Bereketli olsun inşallah .. :)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.