Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neye göre işleme alıyolar şu gümrükçüleri anlamak mümkün değil mantıken 13 ündekini en kötü geçen hafta teslim almış olmanız lazımken daha gümrükten yeni çıkıyor
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

İstiften artık ellerine ne gelirse demekki ... :)))

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt

merakla beklediğim ürünlerden biri ... :))) paylaşırsanız sevinirim.

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    Ya valla inşallah eksik parça falan çıkmaz. Yorumlarda yazanlar oluyor.
  • Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam .. Para nasıl olsa geri gelir de, beklediğine mi yanarsın, hevesinin akçtığına mı ? ... :)))

• Bende furyaya katıldım bugün. Yalnız 300tl indirim kodunu ilk kayıtta kullanamayınca yeni hesap açıp o şekilde 17 ürün aldımve beklemeye geçtim :)

Bakalım gelir mi ürünlerin hepsi :)

• Arkadaşlar 4-5 gündür gümrükte duruyor. İşlem yok. Acaba gümrükte kaldı mı nedir bu durum fikri olan var mı?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• deepbluee61 D kullanıcısına yanıt

benimde toplam 4 paketim var hepsi 30undan beri gümrük sürecinde. Geçirsinlerde üç beş gün daha bekleriz.

• belki bilmeyenler vardır yazıldımı bilmiyorum, ürünleri satın aldıktan sonra 30 gün içinde teslim olmasa bile sipariş detayına girince fiyat ayarlaması diye bir bölüm var eğer aldığınız ürünler fiyatı düşmüşse orada liste olarak gözüküyor ve hemen kredi olarak hesabınıza yüklüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katra -- 3 Temmuz 2024; 10:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katra

belki bilmeyenler vardır yazıldımı bilmiyorum, ürünleri satın aldıktan sonra 30 gün içinde teslim olmasa bile sipariş detayına girince fiyat ayarlaması diye bir bölüm var eğer aldığınız ürünler fiyatı düşmüşse orada liste olarak gözüküyor ve hemen kredi olarak hesabınıza yüklüyorlar

çok teşekkürler sayenizde 450 TL iade aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

Bu mesaj silindi.
    Benim de tamamen aynı 30 hazirandan beri
  • umarım gümrükte sıkıntı çıkmaz

• x2y kullanıcısına yanıt

Daha 24 haziran çıkmadı gümrüktenTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Katra K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, 1 ürünümde indirim olmuş, talep ettim farkını.
  • Arkadaşlar davet linki nerden alınıyor, iş arkadaşımı davet edeceğim fakat bulamadım.

• Gümrük işlemlerinden çekindiğim için ilk alışverişimi 1000 tl ile sınırlı tuttum. iki günce önce bir PTT Kodu düştü ekranıma fakat halen PTT sayfasında "kayıt yok" mesajı alıyorum.

• Sipariş tarihi 13 Haziran

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz kargoya verildiğinde PTT kodu düştüyse Türkiye’de de PTT ile teslim edilecek demektir gümrükten çıkıp PTT teslim alana kadar o kodu maalesef takip edemiyorsunuz zaten PTT teslim aldığında da SMS gelecektir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.