|
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (4. sayfa)
-
-
İstiften artık ellerine ne gelirse demekki ... :)))
-
-
merakla beklediğim ürünlerden biri ... :))) paylaşırsanız sevinirim.
-
Ya valla inşallah eksik parça falan çıkmaz. Yorumlarda yazanlar oluyor. -
İnşallah hocam .. Para nasıl olsa geri gelir de, beklediğine mi yanarsın, hevesinin akçtığına mı ? ... :)))
-
Bende furyaya katıldım bugün. Yalnız 300tl indirim kodunu ilk kayıtta kullanamayınca yeni hesap açıp o şekilde 17 ürün aldımve beklemeye geçtim :)
Bakalım gelir mi ürünlerin hepsi :)
-
-
benimde toplam 4 paketim var hepsi 30undan beri gümrük sürecinde. Geçirsinlerde üç beş gün daha bekleriz.
-
belki bilmeyenler vardır yazıldımı bilmiyorum, ürünleri satın aldıktan sonra 30 gün içinde teslim olmasa bile sipariş detayına girince fiyat ayarlaması diye bir bölüm var eğer aldığınız ürünler fiyatı düşmüşse orada liste olarak gözüküyor ve hemen kredi olarak hesabınıza yüklüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katra -- 3 Temmuz 2024; 10:24:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Katrabelki bilmeyenler vardır yazıldımı bilmiyorum, ürünleri satın aldıktan sonra 30 gün içinde teslim olmasa bile sipariş detayına girince fiyat ayarlaması diye bir bölüm var eğer aldığınız ürünler fiyatı düşmüşse orada liste olarak gözüküyor ve hemen kredi olarak hesabınıza yüklüyorlar
çok teşekkürler sayenizde 450 TL iade aldım..
-
Benim de tamamen aynı 30 hazirandan beriquote:
Orijinalden alıntı: x2y
Bu mesaj silindi. -
umarım gümrükte sıkıntı çıkmaz
-
Daha 24 haziran çıkmadı gümrükten
-
teşekkürler, 1 ürünümde indirim olmuş, talep ettim farkını. -
Arkadaşlar davet linki nerden alınıyor, iş arkadaşımı davet edeceğim fakat bulamadım.
-
Gümrük işlemlerinden çekindiğim için ilk alışverişimi 1000 tl ile sınırlı tuttum. iki günce önce bir PTT Kodu düştü ekranıma fakat halen PTT sayfasında "kayıt yok" mesajı alıyorum.
-
-
Siparişiniz kargoya verildiğinde PTT kodu düştüyse Türkiye’de de PTT ile teslim edilecek demektir gümrükten çıkıp PTT teslim alana kadar o kodu maalesef takip edemiyorsunuz zaten PTT teslim aldığında da SMS gelecektir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X