Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.103
Cevap
304
Favori
375.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çoklu paket olarak satılan ürünler 'aynı üründen 2 sen fazla sipariş verme' kuralına dahil mi? Mesela 5li 10 lu paketler oluyor. Onlarda durum nasıl ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt

takılınca noluyo . tüm paketin ticari vergisi mi ödeniyor uoksa sadece söz konusu ürünün mü? bi video görmüştüm takıldıgını gümrük müüdrlüğüne çağırdıklaırnı söyledi mudurulukte memur bır daha yapmayın demiş para istemeden teslim etmiş foğru mu?

• vampyrotheutis kullanıcısına yanıt

Bu üründen sipariş verdim. Paket içeriği 6 adetti. Birim cinsi olarak 1 paekt, bir kutu vs olduğu zaman gümrük bunu "1" olarak kabul ediyor. Ama hemen hemen her zaman söylüyorum. İşlemi yapan gümrük memurunun bu konuda bir inisiyatifi olur mu onu bilemiyorum. Bu konudaki söyleyeceğim ve yazacağım hiçbir şey Alışveriş tavsiyesi Değildir. :))))

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    eskiden öyleydi, şu anda gümrüğün el koyduğu ürünler ihale ile satılıyor..geride göndermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Temmuz 2024; 13:5:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Bu ürün neymiş hocam.

• vampyrotheutis kullanıcısına yanıt
    Paket ve fatura karşılaştırma yapılıyor. Aynı üründen 2 den fazla olmaması gerekir. Fakat gümrük memurları yoğunluk yada başka sebeplerden dikkat etmeyebilirler.

Temu yada diğer herhangi bir siteden alışveriş aynı gümrük kurallara tabidir.

Amazon, Ali express ve temu ne alınırsa alınsın

Gümrük de aylık toplam 5 paket sınırına tabi. Tek alışveriş vergi dahil 150 Euro geçemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha önce forumda bu konuyla ilgili bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum siparişi verdik diyelim ancak belli bir süre zarfında siparişe ilave yapılabiliyormuş sanırım? Nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Tecrübe etmedim. Ancak hazırlık aşamasındayken eklenebiliyormuş sanırım. Daha detaylı ve kesin bilgiye MH üzerinden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 34 parça ürün eklemiştim.1716 TL tutmuş.514 TL de vergi çıkıyor. Uygulama indireli bir hafta olduğu için de indirim kuponu falan vermedi.Bu ürünleri vergi ödemeden almanin bir yöntemi var mı? Urun kalemi azaltma veya toplam tutari azaltma gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

processing aşamasını geçmeden önce üürn ekle seçeneği çıkıyor, mobil uygulamada göremiyosan web tarayıcıdn kontrol et

• aksa_ A kullanıcısına yanıt

Şu anda aktif indirim veya kupon kampanyası yok. Vergi için sepet tutarınız ile alakalı olduğu için sepetinizdeki ürünlerin miktarlarında değişiklik yaparsanzı vergi değişecektir.

• gümrükte bu aralar sıkıntı var galiba çok yavaş ilerliyor.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

9 günlük bayram tatilinin üzerine aşırı siparişlerden kaynaklanan yoğunlukta eklenince sonuç bu oldu sanırım .. Bir de memurlar "Hani millette para yoktu, patır patır yurt dışından alışveriş yapıyorlar .. Hele beklesinler bakalım" diye düşündüyseler .... :)))))

• ValonqaR kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Çok makbule geçti...

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Web tarayıcıdan girsemde farketmiyor bu şekilde çıkıyor. Şu anda gönderilmeye hazırlanıyor aşamasında.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı gün içinde 15 üründen bir tanesini iptal edip başka ürün sipariş verdim. Diğerleriyle birlikte tek kargoda geldi.

Bu arada MNG'nin takibini nasıl yapıyoruz bilen var mı?

• Bugün hepsijete denk geldim. Bir çuvalın içinde 10dan fazla paket vardı hepsi tek kişiye dedi temu dan. Nasıl geçti gümrükten anlamadım.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt

Aynı adres, farklı TC lerdir muhtemelen ... Aksi taktirde zor ...

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Valla bi zahmet kendileride tatil modundan çıksınlar. Hala o sendromu yaşıyorlar sanırım. Bu kadar gecikme anormal değil. Çinde çalışsalar demekki 1 senede geçermiş paketler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.