merhaba beyler temudan mouse aldım dağa iyisi yarı fiyatına düştü iptal etirme yoktu üründe. neyse müşteri temsilcisine bağlandım vergi kesmeyi olayını bildiğim için. ürün vergi kesilecekse iptal etmeyelim tarafıma gönderin dedim temu depoda gözüküyordu ürün kargo çıkmamıştı baktığımda. iptal işleminiz başlatıldı dedi türktü chatteki kadın. iptal etti 522 tl vergi kesmiş kalanı karta göndermişler müşteri hizmetleri ile konuştum kesilcekse iptal etmeyin dedim diye yapıcak birşey yok dedi. sonra yabancı birine bağlandım 1 saat uğraştık özür diledi yaşadığım sorundan dolayı arkadaş adına özür dilerim dedi mesajları inceleyip. ürün tarafınıza yollanmış hediye olarak sizde kalsın dedi ama takip kodu yoktu. biraz kurcaladım buldum kodu. bu şekilde ilerleme yok sizce gönderirler mi :) yoksa benimi yiyorlar acaba :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 28 Ekim 2024; 17:37:7 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (208. sayfa)
-
-
merhaba , son alışverişimde kredi iadesi hakkım oluştu . her gün bir miktar ekleniyor şeklinde ilk 2 gün'' kredifirsati'' yazıp aratınca iade rakamı görünüyor ve tıklayıp alıyordum , bugün çıkmıyor ve bulamadım . iadeler kısmına direk erişim varmı ve bugün o gün alınmazsa iade kaçıyor mu?
-
claimcredit diye aratın, ya da Kredifırsatı diye aratın, yazım hatası olunca çıkmıyor. Bugün almazsanız bugünün tutarı çöpe gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukipek -- 28 Ekim 2024; 21:49:5 > -
hangi tarihte iptal ettin iade aldin sipariş zaten suan kargolanmis yani temu göndermiş uçağa yüklenecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulama ya gir siz yazana tikla mesajlar promosyonlar oradan kredi iadesi tikla açılan sayfada al ibaresi çıkar
Ürün kafama yatmadigi için iptal ettim oldu. Sizde de olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 sinde sipariş ettim 23 iptal ettim.ayın 29 halen tık yok :D
-
destek birimine kayıt actirin
Bende düna kadar alt sipariş 380 TL gözüküyordu bugün baktığımda 670 TL'ye çıkmış
-
Arkadaşlar minimum sipariş tutari 670 tl olmuş. Siparişinden bazi ürünleri iptal etmek istiyorum minimum siparis tutarinin altina indiği icin kabul etmiyor. Eskiden kabul ediyordu. Neden acaba bilen varmi
Cevabını kendin vermişsin zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskidende alt limit vardı 480 lira ama ozman istediğim ürünü iptal edebiliyordum
yeni üyelik yeni cihaz ile açarsan hesabinda görürsün.
-
bu makineden sipariş verdim havalimandan inemedi kaç gündür, geçen ay da bu fiyatlara satıldı baktım o kadar kişi almış ama bir yorum bile gelmemiş, bi iş var bu işte gel gel mi yapıyorlar nedir diğer ürünler geldi siparişteki, mebur totalde 1200tlyi buluyor bunu tek alamıyorsun.
-
Ben bu ürünü aldim.bende supheyle bakıyordum. Cok beğendim alınabilir
Sipariş de sınır nekadar peki
17 Ekim siparişim. Son işlem 25 Ekim. İkitelli transfer aktarmada şube aracı yükleme olarak kaldı. Aras kargo paketi kaybetti Araştırıyorlar bakalım ne olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
670
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X