Umarım olumlu anlamda şaşırtır. Şimdiye kadar 5 siparişim vardı bu 6.sipariş oldu. İlk 3 siparişim 10 gün gibi kısa bir zamanda geldi. Son 2 siparişimi aynı anda sipariş vermiştim o biraz gecikti,19 günde daha yeni aras kargoya vermişler. Ama şuana kadar aldığım tüm ürünler gerçekten kalite anlamında beni şaşırttı. Hepsi hem kaliteli hemde %60 vergiye pardon haraca rağmen Türkiye fiyatının neredeyse yarı fiyatına gelmiş oldu. Tabiiki indirimleri ve kişiye özel promosyonları takip etmek lazım. Yani şimdilik TEMU benim için Fiyat/Performans kralı diyebilirim. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (210. sayfa)
-
-
Katılıyorum size hocam bazen öyle ürünlerde indirim oluyorki adam zararına satıyor gibi misal 274₺ ye projektör vergisiyle 400 civarına gelir ki Türkiye piyasası ürünün 1000-1500₺ bandında -
Bu kredi iadesi nedir herkese mi var bu durum? -
Hocam nasıl yakalıyorsunuz fırsatları
-
Hocam gezerken denk geliyor ya bi programı falan yok yani -
Günde bir kaç kez temu uygulamasına girin ve biraz vakit geçirin. 2-3 dk kadar. Girişlerden birinde kredi iadesi yada çark çevirme falan bir şeyler çıkıyor. Çarkta fiyatlar kazık oluyor bence ama kredi iadesi gelirse, hali hazırda alacağınız şeyler de varsa işe yarıyor
-
-
Değildir tamamını tek seferde vermiyor yanında küçük bir soru işareti var orada söylüyor 700/250 falan 2-3 tane geri kalan küçük küçük yani pek işe yarayan bişey değil -
3 tane sipariş verdim ama siparişleri kendi içinde bir çok parçaya bölüp göndermiş temu, gümrükte 5 kargo sınırı olduğu için bu 9 parça ürün gelir mi sizce? Akıbeti ne olur, tecrübesi olan var mıdır?
-
Aylık 5 kargo sınır var. Eğer kargolar 5 den fazla parçaya bölünürse 5 adetten fazlası takılır. Takılan kargolar diger ay gelir.
-
Genelde desi kg hesabı yapıp aşırı büyük kargoları bölüyorlar diye biliyorum.
Benimde yaklaşık 20 gün önce aynı gün ve saatlerde verdiğim 2 ayrı sipariş 2 ayrı paket yerine tek pakette geldi mesala.
-
Temu ile alakalı değil mesajım ama ben amazon.de den amazon Türkiye hesabım ile bir ürün satın alarak Almanya da bulunan arkadaşıma kargolatmak istiyorum. Kredi kartı ile alırken kartın para birimini euro ya mı çevireyim yoksa kuru yüksekten alıyor diye okudum netteki yorumlarda. Kart olarak yapı kredi&vakıf world kart, iş maximum, en para ve ziraat prestij kart var. Yapı kredinin ekstra komisyon aldığını yazmışlar şikayet sitesinde.
-
Kodak X120 PRO SSD Sürücü - Yüksek Hızlı 6.35cm Sabit Disk, Dizüstü Bilgisayarlar & Bilgisayarlar İçin Dahili HD, 1TB, 512GB, 256GB Olarak Mevcut
🎉 Kupon fiyatı[242,99 TL]
-
quote:
Orijinalden alıntı: EvrekasKodak X120 PRO SSD Sürücü - Yüksek Hızlı 6.35cm Sabit Disk, Dizüstü Bilgisayarlar & Bilgisayarlar İçin Dahili HD, 1TB, 512GB, 256GB Olarak Mevcut
🎉 Kupon fiyatı[242,99 TL]
1 TB , 650 lira olanından aldım.
-
Ben ekim ayın da 5 farklı siparişimi 8 kargo olarak teslim aldım. Sorun yok
Her sipariş bir kargo sayılır. 6 cı siparişimi vermek isterken temu uyarı verdi “ bu aylık alışveriş limitini doldurdun” limit dolarsa farklı birinin TC numarası ile alışveriş yapılabilir.
Gümrük ücreti peşin ödendiği için gümrükle alakalı tüm sorumluluk temuya aittir. Gümrükle alakalı sorun yaşatacak siparişi temu tamamlamanıza izin vermez. -
Bu temular genelde tek poşet geliyor. Bizim 30 Euro sınırı tek paket üzerinden mi yoksa oda aylıkmı? -
Sipariş verip de ürünleri iptal olan oldu mu? 1 siparişi ikiye bölmüşler bir tarafta normal siparişler ikinci pakette projektör vardı. 1. Paket gümrüğe ulaştı 2. Paket hala sipariş tamamlandı da bekliyor müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok size en kısa zamanda ulaştıracağız diye spam atıyor. -
merhaba arkadaşlar projektör alan varmı ali den yada temu dan alan kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilirmiyim.
-
Bunu çözebildiniz mi? Ben de kindle paperwhite kitap okuyucu almak istiyorum Amazon Fransa'dan. Ve Fransa'da yaşayan tanıdığımın evine kargolatmak istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: fotografyaTemu ile alakalı değil mesajım ama ben amazon.de den amazon Türkiye hesabım ile bir ürün satın alarak Almanya da bulunan arkadaşıma kargolatmak istiyorum. Kredi kartı ile alırken kartın para birimini euro ya mı çevireyim yoksa kuru yüksekten alıyor diye okudum netteki yorumlarda. Kart olarak yapı kredi&vakıf world kart, iş maximum, en para ve ziraat prestij kart var. Yapı kredinin ekstra komisyon aldığını yazmışlar şikayet sitesinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X