Normalde çok desi,alan,kg kaplayan ürünler değilmiş aslında,yani aşırı adetli sipariş vermediyseniz bu kadar parçalara ayırıp göndermeleri her türlü saçmalık,ama sizi mağdur etmemeleri lazım. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (220. sayfa)
-
-
Nasip hocam,ben satın almadan önce youtubeda TEMU projektör yazınca bu ürünün hemen hemen benzer özelliklerde olan sarı-beyaz olanı çıkıyordu.Bize gelen siyah-beyaz daha da güncellenmiş yeni versiyonu güya.Ama sanırım tanıtım videolarında çözünürlük tam belli olmuyor veya bana veya bize gelen ürünler sorunlu.
Zira bendekinde donma ve kendi kendine kapanma sorunu vardı.
İade sorunuza gelince ben şimdiye kadar 50 parça farklı katagoride ürün aldım.Sadece bu projektör kötü çıktı.Müşteri hizm. yazdım.Şimdiye kadar hiç iade veya sorunlu ürün bildirimim olmamıştı.Müşt. hizm. sorunlu ürün sizde kalabilir para iadenizi yapabiliriz dediler.Ve kredi kartıma ürün bedelini vergiler dahil tastamam iade ettiler.İsteseler kargoya geri verin iade ürününüz bize ulaşınca para iadeniz yapılır diyebilirlerdi.Büyük bir ihtimalle 1 ürün için kargo maliyeti ürün bedelini geçiyordur.
Olsun ama adamların yaptığı her türlü kral hareket.
-
Aynen hocam,bende fazla bir beklenti içinde olmadan aldım.Zaten 300 liralık üründen 3 bin liralık ürün performansı beklemiyorum.Hatta forumdan alıpta beğenen çıkmadı.
Görüntüsü zaten leş,en fazla 10-15 dakika izlemeye tahamül edebiliyorsunuz.Uzun süre izlemeye tahamül edebilirseniz gözleriniz bozulabilir,o kadar söyleyeyim.Üstüne birde benimki arızalı çıktı,kendi kendine donma ve kapanma yapıyordu.
Ancak köy evinde,yazlıkta,çadırda kampta filan kullanılır.O da çok zorda kalırsanız.
Laptop usb çıkışından da çalışıyor.Görsellerdeki cep telefonu detayı yanıltıcı,telefonla kullanmak için ek aparat lazım,oda içinden çıkmıyor zaten.
Projektör fotosu istemişsiniz ama görseller hep yanıltıcı oluyor,en mantıklısı ürün size ulaşınca kendinizin deneyimlemesi olur.
-
Temu iyice can sıkıcı hale geldi. Ağız tadı ile alışveriş yapmak imkansız hale geldi.
Yok kredi, yok bilmemne diye sürekli promosyon ekranı geliyor.
Sepette ürün var, ona birşey uygulayamıyoruz, yok bedava ürün,yok kredi vs diye sıfırdan ürün seçtiriyor.
Ve anında sipariş istiyor.Sepetteki ürünler kupon vs tanımla, bilelim alacağımızı vereceğimizi.
Sipariş veriyorsun 2 günde paketleyip havalimanına gönderiyor,sonra başlıyrsunuz beklemeye.Yok uçuş bekleniyor, yok uçak havada , yok varış limanında vs. diye bekle dur.
5 kasımda kalkan uçak 7 kasımda varış yapmış ama sonra tekrar güncelleme oldu ve 1 kasımda varış yapmış . 6 gün havada ne b*k yedi bu uçak.
11 vardı ama hala gelişme yok,gümrüklendimi, gümrüklenmedi mi bilmiyorum . 7sinde istanbula varan uçak nasıl 1 haftadır işlemini bitiremedi?
Okyanusu geçen Temu derede boğuluyor. Laf söyleyince de hemen %20 indirim kuponu ekliyor 1 hafta süreli.Yeni sipariş vermek isteyen yazsın iletisşimden , alsın kuponunu.
Ben pek düşünmüyorum yeni sipariş vermeyi.
-
Bir ara %90 kupon gelmişti şansıma, daha da gelmiyor. Yapacak bir şey var mı acaba?
-
ben bu ay 3sipariş yaptım. ama alacağım ürünlerde dediğin gibi olmaz diyordu, boş gereksiz ya da aynı ürünün pahalısını almak zorunda tutuyordu. tam bu yüzden müşteri hizmetlerine yazdım kupon lazım diye birinde %20 birinde 110 tl kupon tanımladı :) -
Temu'dan bu alınan ucuz güvenlik kamerası pille mi çalışıyor? Nasıl çalışıyor?
-
Usb kablo -
Teşekkürler.
-
usb kablo ama işe yaramaz görüntü 480p
-
Arkadaşlar selam, dün Temu'dan 3 ayrı sipariş verdim. Her siparişin içinde birden fazla ürün var. Temu bu siparişleri bölerek göndermiş. Yani 3 kargo gelmesi gerekirken 8-9 kargo gelecek. Bu durum 5 limitini aştığım için gümrükte sorun olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 15 Kasım 2024; 11:34:4 > -
Takip numaralarina bak. Muhtemelen 3 ayri siparisini farkli tedarik yerlerinden oturu 3 e ya da 4 e bolmustur. Ancak 3 siparis karisik gelecektir. Yani her parcalanan siparisin diger siparisin parcalariyla birlestirilir. Takip numaralarina bak anlayacaksin -
Benim iki siparişim vardı ayrı ayrı dörtte bölmüştü temu sitesinde ama iki farklı siparişteki ucuz ürünleri birleştirip göndermiş haberiniz olsun. -
Merak edenler için projeksiyon cihazı çöp olmaktan öte bir şey değil maalesef. Harcanan kaynaklara üzülüyor insan.
Fotoğrafta görüntü daha parlak gözüküyor. Ben çözünürlük düşüklüğü için paylaşıyorum. Herhangi bir ayazı vs okumak mümkün değil. Pikseller sayılıyor.
Native çözünürlük 320x240. Ben en azından 480p'dir kampta vs kullanılabilir diye düşünerek almıştım. 20 sene önceki teknoloji VGA 640x480.
Şöyle bir inceleme var ki burada bile fazlasıyla parlak gibi gözüküyor.
https://www.youtube.com/watch?v=zKbbs-TvV28&t=272s
STEFLAB TECHyoutubeDo no waste money on this projector for the quality of the picture!! Tech channel i love tech product and gadget reviews #technology #review #unboxingvideo my opinion expressed is strictly my own!!!! Thank you PRODUCT REVIEWS: If you would like to send some free samples for review , you can use the email below. Thank you. MY GEAR CANON M50 https://amzn.to/3p4tphX Email steflab2017@GMAIL.COM #tech #unboxvideo #reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=zKbbs-TvV28&t=272s
-
Toplamda 5 bin TL lik alışveriş yaptım. Ali express olabilmesi için 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Aldığım ürünlerin görsel de ki ile alakası yok. Alakası olsa bu sefer de açıklamada ki ile alakası olmuyor. Daha da bulaşmam bunlara. -
Haklısınız öyleymiş çok teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X