< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (222. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam genelde 1 ay sonra falan galiba 3 kere aldım ben o şekilde iade
-
Aslında böyle bir yola başvurmazdım da 400 küsur TL para vermişim .Ürün de kullanılacak gibi bir şey olmayınca insan giden paraya üzülüyor.
Daha önce aldığım ıvır zıvırların da bazıları işe yaramazdı ancak çerez parası olunca üzerinde durmadım açıkçası.
-
Hocam herkes sizin benim gibi değil maalesef.
Biz mecbur kaldığımız için iade talebinde bulunduk,
hatta bana gelen görüntü çözünürlüğünün göz bozucu kadar leş olmasını geçtim,kendi kendine donma ve kapanma sorunu vardı,yani benim cihaz arızalıydı bir yerde.
Temudan şimdiye kadar 50 farklı ürün aldım.Projektör hariç hepsi oldukça kaliteli çıktı.
Ama insan düşünmeden edemiyor,kargo maliyeti hemde uçakla+ülke içi kargo maliyeti+devlete ödediğimiz %60 vergi(haraç) dahil bir çok ürün Türkiyenin yarı fiyatına geliyor.Demek ki ülkemizdeki satıcılar bizi güzel öpüyorlar.
-
Allah kolaylik versin hepsipay tam bir cop.Chargeback yapmistimda donen bile olmamisti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba temu dan ilk alışverişimi yapacağım, alacağım ürün 800₺ civarı faydalanabileceğim kupon var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sipariş toplamı mı 1050 olacak, vergi hariç mi 1050 TL olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredin iadesi olarak alın vergi vermemiş olursun
-
Seninki gene iyi gibi hocam bizde yazılar bile okunmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi hariç 30 Euro
Hocam geldi mi kargolarınız? 5 i geçtiği için sorun oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
kayıt açtırın, benim 20 gün boyunca yatmadı, sonra hepsipay kayıt açtırdım, arn numaralarını verdim. 1 gün sonra 4 tane iade yettı
Ürünü gümrükten aldım hocam daha sonrasında baya bi uğraşmıştım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şöyle olsa tamam kalsın derdim, çok uğraştım ama altyazının tek harfi bile okunamaz durumdaydı.
-
Muhtemelen yapmışsınızdır ama cihazın solundaki minik kol düğmesimi sol sağ yapıp odak değiştirmeyi denediniz mi?
Temu klavye alacağım. İki farklı hesaptan her gün yazıyorum. Hiç bir şekilde indirim kuponu kredi vermiyorlar.
30 euro 'nun altında ürün alıyorum ama yine de vergi çıkıyor sebebi nedir? vergisiz alacağımız bir yöntem var mı? kupon nasıl alınıyor?
-
Hocam burası Türkiye Cumhuriyeti 1 euro fiyatlı ürün bile alsanız, yaklaşık %60 tutar olan 0,6 euro vergi ödersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X