Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ccguven Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.989
Cevap
345
Favori
431.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada aynı teklifi yaptılar.Bende kabul ettim.Zaten tek bir ürünü iadeyi kabul etseler kargo parası ürün parasını geçerdi.Yani temu buradan ürün sizde kalabilir diyerek sadece ürün maliyetinden feragat etmiş oluyor.Diğer türlü hem kargo hemde ürün maliyeti eklenmiş olacak.Ama maalesef suistimale çok açık.Bu konuda bir eleman vardı.Çeşitli bahanelerle gelen her ürünü iade etmek istemiş tabi temu kargo maliyetini düşünerek ürünler sizde kalabilir demiş.Büyük ihtimalle ban yemiştir bunu çoğu kez yaptığı için.Ama yaptığı hırsızlığı ballandıra ballandıra anlatıyordu.Yaşını bilemiyorum bir ergende olabilir.Ama ağaç yaşken eğilir misali aile terbiyesi almadığı veya arkadaş ortamından etkilendiği belli!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt

Hocam genelde 1 ay sonra falan galiba 3 kere aldım ben o şekilde iade

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Aslında böyle bir yola başvurmazdım da 400 küsur TL para vermişim .Ürün de kullanılacak gibi bir şey olmayınca insan giden paraya üzülüyor.

Daha önce aldığım ıvır zıvırların da bazıları işe yaramazdı ancak çerez parası olunca üzerinde durmadım açıkçası.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Hocam herkes sizin benim gibi değil maalesef.

Biz mecbur kaldığımız için iade talebinde bulunduk,

hatta bana gelen görüntü çözünürlüğünün göz bozucu kadar leş olmasını geçtim,kendi kendine donma ve kapanma sorunu vardı,yani benim cihaz arızalıydı bir yerde.

Temudan şimdiye kadar 50 farklı ürün aldım.Projektör hariç hepsi oldukça kaliteli çıktı.

Ama insan düşünmeden edemiyor,kargo maliyeti hemde uçakla+ülke içi kargo maliyeti+devlete ödediğimiz %60 vergi(haraç) dahil bir çok ürün Türkiyenin yarı fiyatına geliyor.Demek ki ülkemizdeki satıcılar bizi güzel öpüyorlar.

• django1608 D kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylik versin hepsipay tam bir cop.Chargeback yapmistimda donen bile olmamisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba temu dan ilk alışverişimi yapacağım, alacağım ürün 800₺ civarı faydalanabileceğim kupon var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş toplamı mı 1050 olacak, vergi hariç mi 1050 TL olacak

• Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    kredin iadesi olarak alın vergi vermemiş olursun

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Merak eden için projektör görüntüsü ekliyorum. Diğer arkadaşların anlattığı gibi pixel pixel görüntü mevcut.

• swindler kullanıcısına yanıt
    Seninki gene iyi gibi hocam bizde yazılar bile okunmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iskader kullanıcısına yanıt
    Vergi hariç 30 Euro

• xerxer X kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi kargolarınız? 5 i geçtiği için sorun oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

Merhaba

kayıt açtırın, benim 20 gün boyunca yatmadı, sonra hepsipay kayıt açtırdım, arn numaralarını verdim. 1 gün sonra 4 tane iade yettı

• hamucera kullanıcısına yanıt
    Ürünü gümrükten aldım hocam daha sonrasında baya bi uğraşmıştım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swindler kullanıcısına yanıt

şöyle olsa tamam kalsın derdim, çok uğraştım ama altyazının tek harfi bile okunamaz durumdaydı.TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Broon kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yapmışsınızdır ama cihazın solundaki minik kol düğmesimi sol sağ yapıp odak değiştirmeyi denediniz mi?

• Temu klavye alacağım. İki farklı hesaptan her gün yazıyorum. Hiç bir şekilde indirim kuponu kredi vermiyorlar.

• 30 euro 'nun altında ürün alıyorum ama yine de vergi çıkıyor sebebi nedir? vergisiz alacağımız bir yöntem var mı? kupon nasıl alınıyor?

• sulozanger S kullanıcısına yanıt

Hocam burası Türkiye Cumhuriyeti 1 euro fiyatlı ürün bile alsanız, yaklaşık %60 tutar olan 0,6 euro vergi ödersiniz. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.