Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.549
Cevap
280
Favori
327.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi iadesi hakkında bir sorum olacak; daha önceki bir siparişimde %40 kredi iadesi şeklinde bir sipariş vermiştim ve onun 7 günlük kredi toplamasından sonra yine bir sipariş verdim %50 kredi iadeli şekilde, şimdi tekrar aynı şekilde 40-50 kredi iadeli bir sipariş oluşturursam son kredi iadesinin üstüne ekleyerek mi veriyor yada nasıl oluyor yada son kredi iadesinin 2. gününü aldım şuan yeni bir sipariş geçersem ayrı ayrı mı almak gerekiyor / birleşiyor mu vs? Deneyimleyen oldu mu?

• 510 ML TERMOS BARDAK

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Bardak olarak büyük ve güzel. Lakin kapak kısmı ergonomik değil. Burun için alan yok, kafayı kaldırmanız gerek ve içecek pat diye geliyor, yavaş akma yolu yok. Çok daha iyi tasarımlar gördüğüm için söylüyorum. Kapak üstündeki mini açılır kapak tasarımı kötü, basit.

Kapaksız şekilde kaymaz tabanlı güzel büyük bir bardak olarak kullanıyorum. Plastik kalitesi normal, silikon kalitesi normal. Resimdeki tırtıklı dış sarmalı silikon.

Soğuk tutma kapasitesini denedim. Ehh işte. 5~ saat. Ama havada soğukken. Sıcak tutmayı deniyecem sonra, tekrar düzenlerim değerlendirmeyi. 200 liradan fazla etmez şuan.

• Arkadaşlar 2 ürün fiyatı 1150 felan oluyor 110tl kredi istesem gümrük limitine takılır mı nasıl olur?

• İlk siparişte hediye ürün kodu neydi arkadaşlar
  • Arkadaşlar yardımcı olan yokmu ilk siparişe kupon bedava ürün nasıl bulcaz
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey bulamazsan arama kısmına kredifırsatı yaz. Yaptığın alışverişin belli bir oranı kadar puan geliyor. Bir sonraki alışverişte kullanırsın
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    İyi hocam hiç değilse parayı almışsınız. Bizim elimizdeki de işe yaramaz bir şey. Anca çocuk oyuncağı olur.
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    İlk temu iademde aynısı olmuştu. Sizin ilk iade mi?
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Hayır bir ampul iade etmiştim ama onu istemediler bizde kalmıştı
  • Turbo jet fan hava tabancası sipariş vermiştim.

Gerçekten çok güçlü üflüyor tavsiye ederim.

4 hız kademesi var ekstra olarak şarj yüzdesi dijital gözüküyor.

Hem önünde hemde altında güçlü mercek feneri var.

Ayrıca yanında bir sürü temizlik fırçasıyla ve sağlam bir kutuyla geliyor.

Arama kısmına ''kredifırsatı'' yazarsanız %50-60'a kadar kredi iadeli vergisiz fiyatına yakın bir fiyata almış olursunuz.

Ben 450 lira gibi bir fiyata aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 23 Kasım 2024; 15:35:48 >

• "kredifırsatı" kodlu kampanyadan iki kez yararlandım. Yaklaşık bir haftadır "kredifırsatı" bölümüne giriyorum ama herhangi bir kampanya tanımlamıyor. İki kez yararlanan bir daha yararlanamıyor mu, yoksa biraz daha şansımı deneyeyim mi?

• calculus07 kullanıcısına yanıt

Macun

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    bedava ödül

Yaz hocam bir dene
  • turkelvis kullanıcısına yanıt
    Hocam arama kısmına kredifirsati yazınca cüzdan çıkıyor ben mi yanlış yapıyorum acaba ?
  • Bir soru(nu)m var. Sürekli karşıma 2 hediye ürün fırsatı çıkıyor. Hatta bugün paylaşılan 2 kollu monitör kolunu da ücretsiz veriyordu. Ancak hiçbir zaman ödeme sayfasına gelemedim. Sürekli resimdeki hata çıkıyor. Bunu atlamanın bir yolu var mı? Kuponsuz tıtar gümrük sınırına tabi. Ücretsiz verdiği ürün fiyatı nedeniyle mi alamıyorum?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• muratseker M kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz seçtiğiniz ürünlerin ücretleri vergiye tabi. Ücretsiz seçtiğiniz ürünün fiyatının kenarında ? var ona tıklarsanız gümrüğe tabi fiyatı gösteriyor orada. Örnek veriyorum 2 ürün seçtiniz 100 ve 150₺ değerlerinde; sonra size sepeti tamamla dedi, sizin 1050-100-150=800₺ maks hakkınız var. Diyelim ki 750₺lik ürün eklediniz, ödeyeceğiniz hesap şu şekilde: 750+(100+150+750)*0,6<vergi kısmı bu> = 1350₺

Sonrasında vereceği kuponlar da 140/950, 100/700, 70/500 şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam
  • Neredeyse 1 aydır gümrükte olan ürünlerim için para iadesi yaptılar ama ürünlerin yarısının stoğu yok diğer yarısının da fiyatı arttı. Gümrükten gelme ihtimali var mı? 200 e aldığım ürün 550tl olmuş. Ajazz ürünleri de kalmamış. Geçte olsa ürün gelen varsa yardım ederse çok iyi olur. Kargo takip numarası iade den sonra silindi.
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

Mesajlar bölümünden takip edebilirsiniz para iadesi yapılmış ama gümrükte olan kargolarınızı.

• 15 Kasım da iki adet sipariş verip 10 dakika sonra iptal etmiştim. İkisi de aynı tutardı. Akbank halen iademi yapmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.