Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spyrroo , bizimdenizci , victorybicer Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.549
Cevap
281
Favori
327.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Para umrumda değil vallahi. Ürünlerin stokları yok destekten takip numarası aldım kargo için yapıcak bir şeyim yok mu?
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Ben de 5 Kasım'da sipariş verip aynı gün iptal ettim. Param Kart ile sipariş vermiştim. On beş gün boyunca para karta yansımayınca ARN numarasını iletip Param'a iki kere destek kaydı açtım. İkisini de gelen iade yok diye reddettiler. Ben de harcama itirazı formu doldurup gönderdim. Bakalım bu sefer parayı kurtarabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 24 Kasım 2024; 20:25:5 >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Umarım iade alırız
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

21 Kasım'da da ben aynı şeyi yaptım. Siparişten 10 dakika sonra iptal ettim, en erken 1 hafta sonra gözüküyor iade kısmı. Dediğiniz gibi bir durum varsa süre dolduktan sonra gelen yok ise harcama itiraz formu doldurmak mantıklı.

• İlk siparişim geldi. Sırf merakımdan almıştım aldığım çoğu orta-alt kalite çıktı. Fiyatlarına göre normal tabi. Ürünlere bakmış arkadaşlar olursa yardımı dokunsun diye yazıyorum.

iPad folyo kılıf: En beğendiklerimden iş görüyor fena sayılmaz alınabilir

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099717418520&sku_id=17592980678734&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732489766589_cwvz7l4poh&refer_page_sn=10045

Kulaklık standı: Dandik plastik. Bu da iş görüyor fiyatına göre.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099587858825&sku_id=17592490057541&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732489935638_vqq0wcxmuk&refer_page_sn=10045

Manyetik kablo tutucu: Bunların tutuşu falan güzel iyi yapışıyor yüzeye oldukça. Alınır ihtiyaç var ise.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099626171572&sku_id=17592622911235&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732489988750_7b9d4evd3n&refer_page_sn=10045

Dijital saat: Şık ama malzemesi kötü. Termometre düzgün çalışıyor. Gücü pilden alırken ekran 10 saniye sonra kapanıyor. Ses çıkarmanız lazım ama güçlü bir alkış gerekiyor. Sürekli açık kalmasını istiyorsanız elektriğe bağlamanız gerekli. Fiyatına göre fena değil.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099689993328&sku_id=17592869308672&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732490057267_jvoo68jmd6&refer_page_sn=10045

Type C göstergeli kablo: Evde hızlı şarjı kontrol edebileceğim bir type c cihazı yok. Ama baseus kalitesine yakın diyebilirim. Yorumları da iyi fena gelmedi bana.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099547967241&sku_id=17592350111451&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732490163107_3p99vdalwf&refer_page_sn=10045

Razer Basilisk v3 griptape: En beğendiğim oldu içlerinde. Gayet premium hissiyatı var. Bunu tavsiye edebilirim.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099579771033&sku_id=17592462935238&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732490254565_58gitndkn9&refer_page_sn=10045

Type C to HDMI kablo: Telefonum lightning olduğu için deneyemedim ama Macbookun görüntüsünü monitöre gayet iyi aktarıyor. Alınır.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099614428395&sku_id=17592582328838&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732490347106_so3v0ad6bu&refer_page_sn=10045

Kablosuz şarj standı: Aşırı dandik bir plastik. Saat şarjı yok içinde. Sadece 1 cihazı kablosuz şarj edebiliyor. Airpods ve telefon için olan kısımları şarj uçlu. Uçları da çok sert takıp çıkarırken soket bozulur diye korkuyordum ki cihaz bozuldu elimde. Kablosuz şarj ilk geldiğinde bir 5 dk çalıştı. Sonra ne yaptıysam çalıştıramadım. Zaten kablosuz şarj için almıştım. Kaldırıp attım direkt. 100 TL bile etmez çöp direkt.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099630397396&sku_id=17592638229055&_x_sessn_id=8psizqrqu3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1732490421239_ka7y7uq44p&refer_page_sn=10045

Toplam 9 parça siparişi 2 ye böldüm algısı vergisi banka kur farkı 1850 TL ödedim. 1 tane daha elime geçmeyen ürün var ucuz bir airpods kılıfı 100 TL civarı vergiler dahil. 600 TL kredi verdiler sonraki alışveriş için. Price adjustment falan da geldi 100 TL civarı. 700 geri verdiler kredi. En pahalısı kablosuz şarj standıydı vergilerle birlikte 500 civarına geldi. O da çöp çıktı. İade edecektim kargoya gidip sizin bırakmanız lazım dediler. Uğraşamam gelin alın evden dedim o şekilde çalışmadıklarını söylediler. Çalışmadığına dair video gönderirseniz kısmi iade yapabiliriz dediler. Video gönderdim uzmana sorayım falan dedi. 25.5 TL iade yapabiliriz dediler  

Dalga mı geçiyosunuz kalsın dedim. Son alışverişim daha da uğramayı düşünmüyorum dedim. Özür niyetinde 200 TL tanımlayabiliriz dediler size özel. Zaten uğraşmayacaktım tanımla dedim. Kontrol ediyorum dedi. 185 tanımlayabiliyorum yazdı sonra tanımla tamam dedim. Geri göndermeyle uğraşsam depoda falan kontrol etmemiz lazım öyle yapıyoruz iadeyi dedi 1 ayı bulacaktı paranın gelmesi. Genel olarak sanırım elektronik aksamlı şeyler değil de dekoratif şeyler almak daha mantıklı. Aşırı uygun fiyatlı bir şey denk gelmedikçe elektronik almayacağım bir daha. Ucuz gibi görünüyor ama vergiyi de ekleyince çer çöp plastiğe, kabloya 2000 TL ye yakın para vermiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 25 Kasım 2024; 2:38:54 >

• PureHD kullanıcısına yanıt

Temunun özeti bu. Gerçekten fırsat olan bir ürün almadıkça orta-alt kalitede bir ürün gelecek demek. Bu Temunun değil yüzde 60 vergiyi ve 30 euro üzerini hak etmediğimizi düşünenlerin suçu.

Uygulamayı öyle bir organize etmişler ki insanın üzerine fırsat atıyorlar sürekli. Temelde aynı mantıkta (kredi iadesi usulü) olsa da sürekli uygulamaya bağlıyor. Kredi iadesinde kendi sepetine değil yeni sepet yapmanı istiyor, sürekli ürün gösteriyor sana. Tam çıkacaksın hooocam bi dk 2 ürün al şunu verelim hooop nereye diyip duruyor. 600 tl kredi iadesinde arama bile yapamıyorsunuz almak istediğiniz bir şey varsa bütün ürünleri görmen lazım. 600 tl haricinde olan kredinin tamamını almak için 1 hafta boyunca uygulamaya girip aramaya wincredit yazman gerekiyor. 1 günü bile kaçırırsan kredi iadesinin önemli bir kısmını alamıyorsun çünkü 7. günde en çok kredi iadesi yaptığı an ve 1 gün kaçırırsan 6. günde kalıyorsun. Uygulama her şeyiyle seni bütün gün uygulamaya girmeye zorlayarak manipule ediyor. Bu yüzden ihtiyaç olanı alıp çıkıp gitmek lazım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 25 Kasım 2024; 11:25:22 >

• Gümrük ile iletişime geçmenin bir yolu var mı? Ürünlerin çalınmasını istemiyorum.
  • Kredi bakiyesini (indirimsiz) kullanmadan alışveriş yapmak mümkün mü.

• viperc V kullanıcısına yanıt

promosyonlardan biriyle kredi kazanımı yaparak mevcut kredi kullanmadan ödenebilir

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Attığınız hiç bir ürün yok sitede, tükendi diyor hepsine çok ilginç.

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt

Bende hepsi stokta gözüküyor. Forum yönlendirmesi sağlıklı çalışmıyor olabilir. Bilgisayardan giriş yapınca görüntülüyorum.

Bende claimcredit(kredifırsatı) çalışmadı hocam. wincreditten tek seferde geldi 600 TL. He 500 TL lik mal bozuk çıktı göndermek için bir ton uğraştırırız + yüklediğimiz krediyi de kaybedebilirsiniz vs dediler. Kafa kafaya gelmiş oldu yani. İade etsem 500 TL nakit edecekti o da vergiyi verirlerse. 600 TL de kredi silinecekti. Ben şeyden emin değilim bu dandiklikte mallar trendyolda bile var yakın fiyatlara, sirkeciye fatihe insem belki aynı paraya belki daha ucuza muadili vs bir ürün bulurdum. Her gün gir çark çevir hemen al 500 TL daha fazla kupon kazan falan kumarhaneye girmiş gibi hissediyorum siteye girince her yerden bir şeyler fırlıyor lightning deal, cleanup sale, çarkı çevir kupon kazan, gözlerini kapat kredi kazan, 2 tane bedava ürün seç vs vs. Ciddi fırsat ürünü görürsem krediyi de sıfırlar vedalaşırım temuyla. He diyecekseniz ki 30 euroya ne gelecekti. Onda da haklısınız   Böyle çinin çerini çöpünü 60% vergi ile toplatıyorlar ben dahil insanlara büyük fırsat varmış gibi. Çok nadir fırsat ürünü gördüm ciddi manada ucuz olan. Nispeten hızlı geldi ürünler 10-11 günde elimdeydi. Ama elektronik aksamlı şeylere kesinlikle uzak durmak gerekli diye düşünüyorum. Özellikle şarj ürünlerine. 1000 dolarlık telefonları 10 dolarlık şarj aletleriyle yakmak pek keyifli olmaz herhalde  İçini açtım meraktan koydukları bobinin dandikliğini görmeniz lazımdı  

Kredi iadesinde kendi sepetinizdeki ürünleri eklemek biraz gayretle mümkün aslında. Sepetinizdeki ürüne gidip paylaş butonuna bastığınızda çıkan kodu % 50 kredi iadesi verdiği alanda arama butonuyla aratın. Ya ürünün kendisi çıkacak ya da o grup içinde biraz aşağılara inerseniz bulacaksınız. Ben işimi gördükten sonra her akşam 12 gibi girip günlük iadeyi alıp çıkıyorum.
  • mytra kullanıcısına yanıt

Kredi iadesinde öyle ama 600 tllik wincredit kodunda arama yapılmıyor

Biliyorum. Ama bana kredi iadesi daha avantajlı geliyor. Bir sonraki alışverişe kadar 800-900 civarı kredi birikiyor geçmiş fiyat düzenlemeleri ile birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

Bende claimcredit(kredifırsatı) çalışmadı hocam. wincreditten tek seferde geldi 600 TL. He 500 TL lik mal bozuk çıktı göndermek için bir ton uğraştırırız + yüklediğimiz krediyi de kaybedebilirsiniz vs dediler. Kafa kafaya gelmiş oldu yani. İade etsem 500 TL nakit edecekti o da vergiyi verirlerse. 600 TL de kredi silinecekti. Ben şeyden emin değilim bu dandiklikte mallar trendyolda bile var yakın fiyatlara, sirkeciye fatihe insem belki aynı paraya belki daha ucuza muadili vs bir ürün bulurdum. Her gün gir çark çevir hemen al 500 TL daha fazla kupon kazan falan kumarhaneye girmiş gibi hissediyorum siteye girince her yerden bir şeyler fırlıyor lightning deal, cleanup sale, çarkı çevir kupon kazan, gözlerini kapat kredi kazan, 2 tane bedava ürün seç vs vs. Ciddi fırsat ürünü görürsem krediyi de sıfırlar vedalaşırım temuyla. He diyecekseniz ki 30 euroya ne gelecekti. Onda da haklısınız   Böyle çinin çerini çöpünü 60% vergi ile toplatıyorlar ben dahil insanlara büyük fırsat varmış gibi. Çok nadir fırsat ürünü gördüm ciddi manada ucuz olan. Nispeten hızlı geldi ürünler 10-11 günde elimdeydi. Ama elektronik aksamlı şeylere kesinlikle uzak durmak gerekli diye düşünüyorum. Özellikle şarj ürünlerine. 1000 dolarlık telefonları 10 dolarlık şarj aletleriyle yakmak pek keyifli olmaz herhalde  İçini açtım meraktan koydukları bobinin dandikliğini görmeniz lazımdı  

Vallahi öyle ama adamlar yememiş içmemiş phoshop kasmış fena shop yapıyorlar kaliteli duruyorTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Benim aldığım en adam akıllı ürün Aula F75 klavye oldu zaten onu görünce üyelik açtım. Gerçekten çok sağlam klavye. Bir de Ajazz apex mouse vardı ama onu kaçırdım tek tük böyle efsane fiyatlı şeyler düşüyor onları kaçırmamak lazım, geri kalanlarının yüzde 98i faso fiso. Bir de krampon aldım ondan da memnun kaldım ayağıma göre krampon zor buluyorum genelde rahat olmuyor ama çok iyi oldu aldığım, bilek lastikli bir de. Yüzde 2nin içine koyarım bunu daTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• mytra kullanıcısına yanıt

Bence ikisinin de kendine göre avantajı var. Tek seferde 1000 küsürlük alışverişe 600 tl veriyor 1 hafta girmene gerek kalmadan. Arama yapamamak ve sepeti tam 1000 küsürde bırakmak gibi eksileri var. Ötekinde de oran daha az ve 1 hafta girmeni istiyor.

• Blackfriday dolayısı ile tüm cashbsck promosyonları cumadan beri kapalı. kredifırsatı ,bedavaödül,wincredit,claimcredit vs.. hepsi kapalı.

Çark çevirme 2.500₺ ödül arttırıldı tongasına düşmeyin. 27 kasımı bekleyin. Blackfriday sona eriyor. Cashback ler tekrar aktif olacak.
  • Bi adet kaptık. Yayından kalkmış sonra. Deneyim yorumu yapıcam.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 25 Kasım 2024; 17:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.