vergisiz almak? Siz yeni,siniz galiba bu diyarlarda.Türkiye'de yaşayıp vergisiz ürün alak hayaldir. Yurtdışı bireysel kargo yoluyla ürün getirtmek için 2 ana şart var. 1-) 30 Euor'yu aşmayan bir sepet (vergi hariç) 2-) Avrupa için %30 , Diğer ülkelerden gelen ürünlere %60 vergi ödemek. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (223. sayfa)
-
-
NS LİTE OYUN KOLU
Aldım. Tavsiye etmem. Ölü alan çok yüksek. Bluetooth yok!!!!. Kabloyla PC'ye bağladım. Eziyet. Gta 5'te denedim. Basışa göre hız sadece joysticklerde(mavi-kırmızı) var. Diğer tuşlar analog. Ölü alan çok olunca kullanımı kötü oldu. Tablete bağlayıp oyun oynamak için bile alınmaz! Lüzumsuz.
-
LED IŞIK AYDINLATMA
Mıknatıslı yapışma bandları var. Hareket sensörü var. Tam açık modu var. Mikro usb eski tip şarj kablosuyla geliyor. Çok uzun gideceğini sanmam, ne şarjının ne ömrünün. Işık şiddeti ayarlanamıyor. Çok ucuza alırsanız yada bazı yerlerde bişeyler yaparken ışık versin diye alınır. Yoksa değmez. Direkt kumandalı Led şerit alıp kullanmak daha mantıklı.
-
OUYUANSU LGA 1700 CPU FRAME
Yanında alyanı var. Yeni çıkan lga 1851 ile de uyumlu. İki yıl içinde uyumlu anakart alıcam. Şimdiden dursun dedim. 100 lira civarına getirebilirseniz alınır.
-
Temu uygulamada 600tl kredi diyor. Ne demek işe yarar mı. İade mi oluyor. Yoksa Sonraki siparişte kullanılmak üzere çek mantığı mı -
quote:
Orijinalden alıntı: realgsvergisiz almak?
Siz yeni,siniz galiba bu diyarlarda.Türkiye'de yaşayıp vergisiz ürün alak hayaldir.
Yurtdışı bireysel kargo yoluyla ürün getirtmek için 2 ana şart var.
1-) 30 Euor'yu aşmayan bir sepet (vergi hariç)
2-) Avrupa için %30 , Diğer ülkelerden gelen ürünlere %60 vergi ödemek.
sepette ürün adedi sınırı var mı? 10 parça ürün alsam ufak ufak toplamda 30 Euro'yu aşmadığı sürece sorun olmaz heralde
-
2 saat içinde 2 alışveriş yaparsam 2 bin tl kupon vereceğini söylüyor. 2 bin liralık alışverişi kuponla ödesek dahi gümrükten geçer mi? -
Ben iade edeceğim. Gerçekten leş bir görüntü. Biraz gideri olsa telefondan yansıtıp maç izleyin dicektim.
Güncelleme;
İade için yazdım mh ye. 3 dk içinde temu kredi şeklinde iade etti sistem. Ürün bende kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 20 Kasım 2024; 21:49:37 > -
kupon 2000 tl olarak gelmiyor en yükseği 250 tl olacak şekilde 200 100 yatıyor alt limitli. İşe yaramaz yani
-
Teşekkür ederim.
-
Şu tarz çevirici kullanan var mı? Ekranlı bir model için fiyat çok iyi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 21 Kasım 2024; 12:3:10 >
-
Ürün özellikleri güzel duruyorda hiç video ve yorum olmaması kötü. aldım bakalım gelince görcez -
100 liralık ürün beğendim alamıyorum çünkü 600 küsür liralık alışveriş yapmam gerekiyor. Birkaç gün önce bir arkadaşım 30 TL'lik ürün almış. Anlayamadım bu işi
-
Satın alıp istenmeyen ürünleri iptal etme yöntemi.
-
Fotoğrafı aratınca amazon.de de buldum dün 70-80 Euro arasıydı ama sıfır yorum ve 100 günden fazladır da fiyat geçmişi vardı. Bir tane de 30 saniyelik video gördüm ama o kadar. Deepwebe girmek lazım hakkında bir şey bulmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 21 Kasım 2024; 13:54:41 > -
www.amazon.com.trDil Tercüman Cihazı 139 Yabancı Dilde Taşınabilir Ses Tercümanı Çeviri Desteği Metin/Fotoğraf Çeviri Çevrimdışı Çince/İngilizce/Japonca/Korece/Fransızca Seyahat/İş/Çalışma için : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyehttps://www.amazon.com.tr/Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Terc%C3%BCman%C4%B1-%C3%87evrimd%C4%B1%C5%9F%C4%B1-%C4%B0ngilizce-Frans%C4%B1zca/dp/B0CR7DVGHW/259-4649389-2059465?psc=1#customerReviews
Şartname:
Modeli: M30
Boyut: 117*50*12,5 mm
Ağırlık: 120g
Gövde malzemesi: PC+ABS
Ürün Boyutları: 117*50*12,5 mm
Makine rengi: Gri
işlemci: Çift çekirdekli ARM 1.3GHz
Bellek: RAM1GB+ROM 8GB
Ağ yöntemi: WIFI
Şarj arayüzü: Tip-C
Mikrofon: Yüksek hassasiyetli mikrofon
Ekran Boyutu: 3,1"IPS HD ekran
Ekran Çözünürlüğü: 480*854
Kamera Pikselleri: 500W
Pil Türü: Lityum polimer, 1260mAh
Trompet Yapısı: KUTU boşluğu AAC gövdesi
Trompet gücü: 2W
Veri kablosu: 0,8m Tip-C
Paket Boyutu: 15.5x8.5x3.8cm/6.1x3.3x1.4oz
Paket Ağırlığı: 200g/7oz
Paket listesi:
1 x Tercüman
1 x C Tipi Kablo
1 x Koruyucu Kapak
1 x Kullanım Kılavuzu
Amazon Türkiyede de satılmış aynı ürün.
Çok beğenende olmuş,beğenmeyen de.Ortası yok gibi.
Aynı ürünü yabancı sitelerde de buldum.
Genelde yavaş bulmuşlar.Fiyat uygun kabul ama evimide çöplerle doldurmak istemiyorum.Yani almış olmak için almak istemiyorum.
Bundan bir 10 sene önce olsa direkt alırdım bu cihazı ama artık cep telefonlarında yapıyor bu cihazların yaptıklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 21 Kasım 2024; 14:47:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X