Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deepbluee61 , dsi4513 , genclik17 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
6.021
Cevap
346
Favori
433.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liralik urun aldik 500 kredi vericek bakalim genelde aldiklarim iyi cikmisti bu arada

• Yeni üyeliklere kupon veriyordu, devam ediyor mu hala?

• Bu neye kızıyor anlayan var mı? 2 ürün bedava ve 580₺ lik %100 indirim kuponu verecekti güya.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratseker -- 18 Kasım 2024; 0:48:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratseker M kullanıcısına yanıt
    Sepetin 1807 tl. 1050 ye dusurursen siparis gecebilirsin diyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Onu da denemiştim. Yine aynı hatayı veriyor.

• muratseker M kullanıcısına yanıt
    Kredi bakiyen mi var?

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Hayır yok.

• 12 parça paslanmaz çelik kokteyl seti : 291₺

Ürünün normal piyasa fiyatı

2 ay önce bu modeli 600₺ almıştım , üstteki modeli daha çok beğenmiştim ama 1k+ fiyatı vardı. Defalarca makinede yıkandı paslanma vs yok ömürlük.

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Bugün bana ulaştı buna benzer ürün arkadaşın biri paylaşmıştı 273 TL idi vergisiz ama ürün çok kötü gerçekten. Görüntü piksel piksel ışık gücü iyi gibi ama görüntü çok kötü o yüzden iade edeceğim.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

hocam bu ne biçim görüntü, temel hatları hariç altyazılar bile belli olmuyor. Sözde ayar var gibi ama aslında yok. Alta çekince hiç görünmüyor.

Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum. küçük ekran olarak kullanırım diyordum ama bir şey izlemek amacıyla zor kullanılır.

• Merhaba arkadaşlar, Temu dan vergiler dahil 1512 tl lik alışveriş yaptım, gümrüğe takılma ihtimali var mı? Sınır hakkında mümkünse güncel bilgi rica edebilir miyim ?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    1050 tl vergisiz su an

• Merhaba, temu alışveriş iadesi hepsipay karta ne zaman yansıyor bilen var mı? Temu parayı iade edeli 10 gün oldu ama hepsipayde hala yok. Daha önce hepsipaye iade alan var mıdır?

• Broon kullanıcısına yanıt

Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bu ürün için harcanan özkaynaylara,karbon ayak izine yazık.Yani 20 yıl öncesinin teknolojisi gibi çok çok düşük bir kalite bir ürünü üretip satmak,insanları kandırmaktır.

50 yakın farklı ürün almışım en kötüsü bu çıktı şimdiye kadar.

Ama diğer aldığım ürünler F/P olarak çok iyi çıktı.

• Arkadaşlar iade edilen ürünlerin gümrük vergilerini nasıl iade alabiliyoruz. Okadar uğraştım temsilci iade ermiyor. Kupon tanımlarım diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saredsa kullanıcısına yanıt

@hastaruhluluciferian, @saredsa

Ürünü standart USB to Type-C kablo ile telefonuma bağladığımda "Elfcast" isimli bir uygulama indirmeye yönlendirdi. Uygulamayı yükledikten sonra android telefonum üzerinden doğrudan ekran paylaşımı (Samsung Smart View, diğer cihazlardaki ismi farklı olabilir) yapabildim. Telefonunuz doğrudan HDMI ile görüntü vermeyi destekliyorsa Type-C to HDMI kablo ile de yapabilirsiniz ancak standart ekran yansıtma özelliği kablo ile çalıştı bende. Fakat bu çözünürlükte maç izlemenin çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Karanlık ortamda yüksek parlaklığa sahip görüntüleri küçük bir alana yansıtıp görsele ulaşabilirsiniz ancak göz sağlığınız için yine de tavsiye edemiyorum. Bu arada ben cihazdan ses almayı başaramadım, HDMI ile bağladığımda da telefonu bağladığımda da. Sizde de yaşanır mı bilemiyorum.

• django1608 D kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'yı arayıp kayıt oluşturun. Ardından kayıtta Temu iade görüntüsünü paylaşın.

• Projeksiyon için kalitesi iyi değil iade edeceğim yazınca direkt göndermenize gerek yok para iadesi yapalım teklifi yapıldı .Ben de kredi iadesi seçtim hemen yüklendi.

Projeksiyon aletini de tanıdık birinin çocuğuna vereceğim. Oyuncak olarak oynasın biraz.

• sonunda geldi siparişim ,Aysonunda sipariş etmiştim.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.