< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (221. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1000 liralik urun aldik 500 kredi vericek bakalim genelde aldiklarim iyi cikmisti bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyeliklere kupon veriyordu, devam ediyor mu hala?
-
Sepetin 1807 tl. 1050 ye dusurursen siparis gecebilirsin diyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kredi bakiyen mi var?
Hayır yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bugün bana ulaştı buna benzer ürün arkadaşın biri paylaşmıştı 273 TL idi vergisiz ama ürün çok kötü gerçekten. Görüntü piksel piksel ışık gücü iyi gibi ama görüntü çok kötü o yüzden iade edeceğim.
hocam bu ne biçim görüntü, temel hatları hariç altyazılar bile belli olmuyor. Sözde ayar var gibi ama aslında yok. Alta çekince hiç görünmüyor.
Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum. küçük ekran olarak kullanırım diyordum ama bir şey izlemek amacıyla zor kullanılır.
-
Merhaba arkadaşlar, Temu dan vergiler dahil 1512 tl lik alışveriş yaptım, gümrüğe takılma ihtimali var mı? Sınır hakkında mümkünse güncel bilgi rica edebilir miyim ?
1050 tl vergisiz su an
Merhaba, temu alışveriş iadesi hepsipay karta ne zaman yansıyor bilen var mı? Temu parayı iade edeli 10 gün oldu ama hepsipayde hala yok. Daha önce hepsipaye iade alan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bu ürün için harcanan özkaynaylara,karbon ayak izine yazık.Yani 20 yıl öncesinin teknolojisi gibi çok çok düşük bir kalite bir ürünü üretip satmak,insanları kandırmaktır.
50 yakın farklı ürün almışım en kötüsü bu çıktı şimdiye kadar.
Ama diğer aldığım ürünler F/P olarak çok iyi çıktı.
-
Arkadaşlar iade edilen ürünlerin gümrük vergilerini nasıl iade alabiliyoruz. Okadar uğraştım temsilci iade ermiyor. Kupon tanımlarım diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@hastaruhluluciferian, @saredsa
Ürünü standart USB to Type-C kablo ile telefonuma bağladığımda "Elfcast" isimli bir uygulama indirmeye yönlendirdi. Uygulamayı yükledikten sonra android telefonum üzerinden doğrudan ekran paylaşımı (Samsung Smart View, diğer cihazlardaki ismi farklı olabilir) yapabildim. Telefonunuz doğrudan HDMI ile görüntü vermeyi destekliyorsa Type-C to HDMI kablo ile de yapabilirsiniz ancak standart ekran yansıtma özelliği kablo ile çalıştı bende. Fakat bu çözünürlükte maç izlemenin çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Karanlık ortamda yüksek parlaklığa sahip görüntüleri küçük bir alana yansıtıp görsele ulaşabilirsiniz ancak göz sağlığınız için yine de tavsiye edemiyorum. Bu arada ben cihazdan ses almayı başaramadım, HDMI ile bağladığımda da telefonu bağladığımda da. Sizde de yaşanır mı bilemiyorum.
-
Hepsiburada'yı arayıp kayıt oluşturun. Ardından kayıtta Temu iade görüntüsünü paylaşın.
-
Projeksiyon için kalitesi iyi değil iade edeceğim yazınca direkt göndermenize gerek yok para iadesi yapalım teklifi yapıldı .Ben de kredi iadesi seçtim hemen yüklendi.
Projeksiyon aletini de tanıdık birinin çocuğuna vereceğim. Oyuncak olarak oynasın biraz.
-
sonunda geldi siparişim ,Aysonunda sipariş etmiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X