Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: efuliz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vergiler dahil 400 tl ye gelen projeksiyon iptal edildi.. gumruk vs muhabbeti. Urun sayfasinda yok. Bence aptalca bahane uretmeye basladilar
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    İptal edilmesi sizin faydanıza olmuş hocam,
    Zira ürün çok ama çok kötü,aynı projektörden bende sipariş vermiştim.
    Fazla bir beklentim yoktu,%50 kredi iadesiyle 300'e geldi ama o fiyat bile etmez.
    Ancak çocuguna,yiğenine hediye edersin oyuncak olarak,
    Tavana veya duvara yansıtırsın uyurken çizgi film izlerler dicem ama,
    çocuklarında gözlerine zarar.
    Tüm ayarlarını yaptım,hdmi ile pc'ye bağladım,usb ile denedim.Hepsinde çamur gibi.
    Zaten telefonla çalışması için ek aparat lazım,oda ek maliyet demek.
    Birde bana gelen projektörde kendi kendine kapanma ve donma sorunu vardı.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 12 Kasım 2024; 22:55:54 >

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam belki uretim kaynakli da olabilir. 5 radar lamba yuvasi almistim, 3 u saglam 2 si bozuktu iade ettim. Bunda da boyle bir sansizlik yasamis olabilirsiniz.
  • bunun durumu nedir anlamadım, 2 gündür de güncelleme almyor, arasta da çıkmıyor

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Hocam peki garantiye almak için siparişi verdikten sonra ürünü iptal etsek sorun olur mu? Bu minimum sepet tutarı laneti yüzünden ürün ekliyorum zaten. Gümrükte sonuçta ya gelen ürün sayısına/pakete bakacaklar diye düşünüyorum benim ilk siparişime değil. Geçen hafta 3 ürünlü sipariş verip birini iptal ettim, 2 ürün kargoda. Şimdi 2 ürün alacağım sepet limitini aşamıyorum. :( O yüzden 3.yü alıp sonra iptal etmeyi düşündüm.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

Hocam büyük ihtimalle geç giriliyordur sisteme, birkaç gün daha bekleyin. Zaten gördüğünüz gibi 3-4 bildirim tek seferde yapılıyor.

• MrTeksen kullanıcısına yanıt
    Valla hocam oyle olabilir siparisi tumden iptal etmiyorsa..

Bende 16li gunes enerjili isik aldim. 5 paket geldi bugun. Trde tanesi 150 tl. Bana 10 tl ye gelmis oldu cok saskinim

Ondan da korkuyorum da iptal ettiğim ürün 940 tl'ydi şu an 150 liralık kargoyu yolladılar ama belki 2.si yaşanırsa iptal olabilir kar gütme amacım olduğunu düşündükleri için son zamanlarda kafalarına göre iptal ediyorlarmış. Bu 5 sipariş olayı kesinse ilk siparişimi tek kargo yaptıklarını düşünerek 3 ürün siparişi geçeceğim iptal etmeden...

edit: Bu arada hayırlı olsun hocam. İyi fiyata almışsınız güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTeksen -- 14 Kasım 2024; 0:1:7 >
  • beyler bu kredi iadesi kuponu çıkarsa diyelim ki yüzde 50 çıktı, bunu karta atabiliyor muyuz
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Kredi iadesi zaten yaptığınız alışverişin vergi hariç tutarının %50'sine kadar,bir sonraki alışverişinizde kullanmak için TEMU bakiye kredi olarak yüklüyor.Bunuda genelde 5-6 parça olarak 5-6 günde arama kısmına ''kredifırsatı'' yazarak siz talep ederseniz yüklüyor.Yani karta atma gibi bir durum tabiiki söz konusu değil.

Teşekkürler hocam

Poşet mühürleme, ufak kapalı kutuda iğne seti gibi ufak tefek ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerxer -- 14 Kasım 2024; 9:10:46 >
  • Bu 5 ürün muhabbeti nasıl çalışıyor. İkidir sipariş vereceğim vazgeçiyorum. Mesela 4 tane tekli ürün var bir de 3lü paket halinde satılan ufak bir şey var. Bu ürün tek olarak da satılıyor. Gümrükte bu tek parça mı sayılıyor?

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    5 ürün muhabbeti yok hocam. Gunes enerjili lambadan tekli satilanin 16 lisini aldim hemde 5 paket yani toplam 80 adet ve siparisimde daha farkli urunlerde vardi.. mesela 3 adet damacana pompasi vb :)

Bende aldım yolda. Keşke daha önce görseydim yorumunuzu. :(

İade edince ne kadarını iade ediyorlar?

• kredi iadem ve yuzde 20 temunun verdiği indirim var. ama kullanınca illa indirimsiz tutar 1070 tlden az olacak diyor. e ne anladım ben o zaman. ürün yine aynı fiyata denk gelmiş oluyor.

• Bende iade etmeyi düşünüyorum..ürün çöp çıktı

• FerreT kullanıcısına yanıt
    Bu yandaki ayar tuşu hocam geriye çekince hep bulanık ne işe yarıyor ki bu

aynı cihazdan fazla beklentim olmadan almıştım, şayet henüz ulaşmadı ancak yorumu görünce iyice çöp bir şey elime geçecek emin olamadım.

Görüntü kalitesini görebilmek için bir iki görüntü yükleyebilir misiniz?

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.