Uzun olacak ki kesebileyim, hem görüntüye duyarlı olacak hem 5 metreden büyük olacak, Ledi başka yerden ,diğer gerekli ekipmanları başka yerden almak istemiyorum, hepsini bir saticidan almak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (218. sayfa)
-
-
Hocam 248 cm yazmissin, yanlis anladim o zaman -
Önemli değil hocam TV nin ekranı yazmışım.
Henüz 5 metreden uzun üretmemisler anlaşılan.
-
Var hocamda ses olayi var mi hatirlamiyorum bakayim bi temuya.. -
Telefonun mikrofonunu da kullaniyor olabilir cok inceleyemedim
-
bu ejderhalı meşhur temu tıraş makinesini aldım. ama berbat çıktı acayip gürültülü. üstelik kesmiyor. titreşim eli yoruyor resmen. hem de kılı koparıyor.
-
Anladım hocam yine de 6 siparişi de 6 paketle gönderebilirler o da sıkıntı olur o zaman.
-
Normal olarak :) 2 siparis gecersin 1ini 4 digerini 2 ye boler ve aralarinda birlestirme yapmazsa da problem -
Merhaba Arkadaşlar,
Her şey dahil fiyatlarda uygun bir USB bellek arıyorum. F/P olacak ve sorunsuz gelecek bir ürün tavsiye eder ve link yollar mısınız? Teşekkürler.
-
Koskoca sitede 1 tane hava temizleyici kalmamış. 30€ kuralından dolayı sadece yedek filtreleri satılıyor. -
2-3 hafta önce üyelik açmıştım, bir sepet oluşturdum. Sipariş ekranında herhangi bir indirim kuponu bulunmuyor. Sipariş için kimlik ve cep tel bilgilerini de girmiş bulundum. Yeni üyelere kupon tanımlanıyor muydu? -
Merhaba. 457 tl lik sipariş oluşturmustum. Bazı nedenlerden dolayı iptal ettim. Ürünler kargoya verilmeden iptal ettim. Şimdi hesap ekstreme baktım.. 476 tl kesilmiş, 449 tl iade edilmiş. Neden böyle oldu. -
kur farkı
-
Anlaşıldı. Tsk ederim.
-
4 Kasımda verilen siparişler daha Temu deposunda
''Kalkış için havaalanına vardı'' kısmına bile gelemdi ilerleme
3 siparişi zaten 8 pakete böldüler. Tamamen rezillik ilk ve son alışverişim.
Bakalım paketler 5'i geçtiği için ne sorunlar yaşayacağım o bile belirsiz daha.
-
Temudan aldığım sipariş gelmeden yeni bir sipariş oluşturabilir miyim,2.si gümrüğe takılır mı,kafam çok karıştı yardım lütfen
-
ben aldım 3 gün arayla sorun yaşamadım
-
Müşteri hizmetleriyle şansınızı deneyebilirsiniz. Hesabım yeni hiç kuponum yok, kredim yok vs. derseniz biri verebilir. Genelde yeni hesaba veriyorlar ama her müşteri hizmetlisi görevlisi de vermiyor maalesef.
-
Enterasanmış sizin durum,
2-3 parçaya kadar böldüklerini duydum ama 8 farklı paket çok olmuş,
özel değilse sipariş ürünleriniz nedir merak ettim,
Müşteri hizm. ile durumu görüşmüşsünüzdür sanırım,
sormadıysanız mutlaka bilgi alın.
Benimde düşük desili 2 ayrı siparişim tek pakette gelmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X