Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun olacak ki kesebileyim, hem görüntüye duyarlı olacak hem 5 metreden büyük olacak, Ledi başka yerden ,diğer gerekli ekipmanları başka yerden almak istemiyorum, hepsini bir saticidan almak istiyorum.

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Hocam 248 cm yazmissin, yanlis anladim o zaman
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Önemli değil hocam TV nin ekranı yazmışım.

Henüz 5 metreden uzun üretmemisler anlaşılan.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Var hocamda ses olayi var mi hatirlamiyorum bakayim bi temuya..

• bu ejderhalı meşhur temu tıraş makinesini aldım. ama berbat çıktı acayip gürültülü. üstelik kesmiyor. titreşim eli yoruyor resmen. hem de kılı koparıyor.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Anladım hocam yine de 6 siparişi de 6 paketle gönderebilirler o da sıkıntı olur o zaman.

• MrTeksen kullanıcısına yanıt
    Normal olarak :) 2 siparis gecersin 1ini 4 digerini 2 ye boler ve aralarinda birlestirme yapmazsa da problem
  • Merhaba Arkadaşlar,

Her şey dahil fiyatlarda uygun bir USB bellek arıyorum. F/P olacak ve sorunsuz gelecek bir ürün tavsiye eder ve link yollar mısınız? Teşekkürler.

• Koskoca sitede 1 tane hava temizleyici kalmamış. 30€ kuralından dolayı sadece yedek filtreleri satılıyor.
  • 2-3 hafta önce üyelik açmıştım, bir sepet oluşturdum. Sipariş ekranında herhangi bir indirim kuponu bulunmuyor. Sipariş için kimlik ve cep tel bilgilerini de girmiş bulundum. Yeni üyelere kupon tanımlanıyor muydu?
  • Merhaba. 457 tl lik sipariş oluşturmustum. Bazı nedenlerden dolayı iptal ettim. Ürünler kargoya verilmeden iptal ettim. Şimdi hesap ekstreme baktım.. 476 tl kesilmiş, 449 tl iade edilmiş. Neden böyle oldu.
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

kur farkı

• merkep kullanıcısına yanıt

Anlaşıldı. Tsk ederim.

• 4 Kasımda verilen siparişler daha Temu deposunda

''Kalkış için havaalanına vardı'' kısmına bile gelemdi ilerleme

3 siparişi zaten 8 pakete böldüler. Tamamen rezillik ilk ve son alışverişim.

Bakalım paketler 5'i geçtiği için ne sorunlar yaşayacağım o bile belirsiz daha.

• Temudan aldığım sipariş gelmeden yeni bir sipariş oluşturabilir miyim,2.si gümrüğe takılır mı,kafam çok karıştı yardım lütfen

• ben aldım 3 gün arayla sorun yaşamadım

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleriyle şansınızı deneyebilirsiniz. Hesabım yeni hiç kuponum yok, kredim yok vs. derseniz biri verebilir. Genelde yeni hesaba veriyorlar ama her müşteri hizmetlisi görevlisi de vermiyor maalesef.

• xerxer X kullanıcısına yanıt

Enterasanmış sizin durum,

2-3 parçaya kadar böldüklerini duydum ama 8 farklı paket çok olmuş,

özel değilse sipariş ürünleriniz nedir merak ettim,

Müşteri hizm. ile durumu görüşmüşsünüzdür sanırım,

sormadıysanız mutlaka bilgi alın.

Benimde düşük desili 2 ayrı siparişim tek pakette gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.