Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spyrroo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.549
Cevap
281
Favori
327.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o 2500 Tonga’sına düştük. 😊 siparişi iptal etsek iadede sıkıntı olur mu?
  • drbaha D kullanıcısına yanıt
    Yola çıkmadıysa iptal edebilirsiniz
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Hocam EasySMX olan kol mu bu? Ben de kredimle bunu almayı düşünüyorum yedek kol olarak. Görüşlerini detaylı yazarsan etiketleyip sevinirim malzeme kalitesi vs nasıl merak ediyorum. Bir de tam modeli yazabilir misin?

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Kredi fırsatı çalışıyor. Ben bugün % 50 kredi fırsatından yararlandım hocam. Diğerlerini bilmiyorum.
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Süper , 4-5 hesaptan denedik olmadı , dün MH bu şekil de bilgi aktardı.
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    MH yanlış bilgiye sahip olmalı. Gün içinde geldi % 50 kredi

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • Bende de kredifırsatı süre sonra erdi diyor.
    Bu nedir tam olarak? Basitçe anlatır mısınız? Düzenli alışverişim oluyor temudan. Ogrenelim
  • Temu yeni hesaba 1500 tl kupon devam ediyor mu? Bir mesajda gördüm refli link atmış
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Profilinize kredi fırsatı mesajı olarak geliyor. Promosyonlar sekmesinde görünüyor .Standart olarak % 35 olan oran 1 saatliğine % 50 oluyor. Siz bu süre içerisinde o ekranda alışverişinizi yaptığınızda tutarın % 50'si hesabınıza kredi olarak tanımlanıyor. Siz de bu krediyi 7 gün boyunca aynı yere girerek parça parça hesabınıza transfer ediyorsunuz. Sonuçta bir sonraki alışverişte 500 küsur liralık indiriminiz oluyor.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Merhaba hocam bende ara ara Temudan alışveriş yapıyorum fakat şuana kadar verdiği kupon fırsat vs. gibi şeylerin hiçbir faydasını göremedim. Aşağıdaki ekte paylaştığım kredi fırsatını kullandığım durumda hiç para harcamadan %100 kredi iadesi ile alışveriş yapabilir miyim bilginiz var mı?

• sherlockedd S kullanıcısına yanıt
    Bu kredi iadesi bir sonraki alışverişte kullanılabilir ve günlük olarak hesabınıza eklemelisiniz yine bu bölümden. 7 gün boyunca parça parça ekliyorsunuz. Ama bu paylaştığınızın ihtimalleri daha düşük. % 30 kredi iadesi garanti. Sarı zemindeki soru işaretine tıklayarak oranları görebilirsiniz.

Benim tavsiyem daha önce paylaştığım 1 saatlik % 50 kredi iadesi. Böylece her alışverişte 500 küsur liralık indirim alıyorsunuz. Temu WhatsApp kanalı anında bilgilendirme yapıyor kampanyaları.
  • QAML marka meşhur gimball geldi joystiğini sağa çeviriyorum sağa dönüyor sola çeviriyorum yine sağa dönüyor.

İade edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

Profilinize kredi fırsatı mesajı olarak geliyor. Promosyonlar sekmesinde görünüyor .Standart olarak % 35 olan oran 1 saatliğine % 50 oluyor. Siz bu süre içerisinde o ekranda alışverişinizi yaptığınızda tutarın % 50'si hesabınıza kredi olarak tanımlanıyor. Siz de bu krediyi 7 gün boyunca aynı yere girerek parça parça hesabınıza transfer ediyorsunuz. Sonuçta bir sonraki alışverişte 500 küsur liralık indiriminiz oluyor.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Temu kredinin zaman aşımı veya son kullanım tarihi gibi bir şey var mı hocam?

• Ment kullanıcısına yanıt

Hangi modelini almıştınız? Bende qaml f8 olanını almıştım yeni geldi ancak henüz deneme fırsatım olmadı.

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Bana da oldu sabredin düzelecek. Bir şey yapmanıza gerek yok. 2 gün içinde paket sizde
  • Uzun zamandır temuya girmiyordum
    Şimdi girdiğimde ücretsiz 2 hediye ve %100 kupon iadesi çıktı bende,bu ne anlama geliyor ve minimum 580 tl diyor ?
    Bilgisi olam var mı
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Easysmx mi bu? Bugün ben de aldım da yorumlarınızı bekliyorum.
  • Ment kullanıcısına yanıt

Eğer bu ürünse Temu dan bu zamana kadar aldığım en mantıklı ürün. Tabi bir DJI değil ama ZHIYUN ayarında. 2 adet söyledik ikiside isviçre çakısı gibi sapasağlam herşey 10/10

QR daki kurulum talimatlarını doğru yaptığınızdan emin olun. Odak nokta açık kalmış olabilir. Diğer gibballar da olduğu gibi telfnu takıp gimbalı çalıştırmadan önce teraziye almayı unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.