Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: norulefornoone Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.549
Cevap
280
Favori
327.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resmi Gazete'de bugün yayınlanmış ve karar 30 gün sonra yürürlüğe girer diyor madde 2'de. O zaman yaklaşık 1 ay daha var şuan ki mevcut durumun geçerliliğini yitirmesine. Doğru anlıyorum değil mi? Benimde yolda 2 siparişim var, haftaya gelir muhtemelen. Temu'daki kredi biriktirme kampanyasından da cumartesiye kadar devam eden kredifırsatı var, o bitincede yeni bir sipariş vereceğim krediyide kullanarak. Onun gelmeside 1 ay zaten sürmüyor. Ek olarak temu'da kargo ücretsiz evet ama diğer aliexpress vb. bazı farklı yurtdışı alışveriş sitelerinde gönderim ücreti adı altında kargo ücretleri var, durum onu kapsıyordur diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde daha detaylı birşeyler paylaşılır sanırım konu hakkında.

• Şimdi bu kargo dahil olması hususunda, gelen kargonun nakliye ücretine gümrük vergisi mi yazacaklar. Şu zırzop fikirler hangi kafadan çıkıyorsa artık 😞

Temu özelinde şu an fiyatları değiştiren bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 27 Kasım 2024; 21:0:6 >
  • temu ya üye oldum %95 indirim diyordu ama %1 bile indirim yapmadı.

aynı ürünler farklı fiyatlardan tekrar listeliyor.

• 30 gün kaldı temu'nun bitmesine...30 gün içinde ne alırsanız alın

• mytra kullanıcısına yanıt
    Hocam temu whatsap kanalını bulamadım wp ta ?
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    +44 7860 003216 tel no su ile sorgulayın hocam.

• ⭐️ Doğrudan Temu uygulamasından 💰1.500 TL alın:https://www.temu.com/ 🛍️ Ücretsiz Kargo ✅ ve 90 Günlük Ücretsiz İade ✅ 1.500 TL kupon paketi hakkında daha fazla bilgi için >>
    Size bir sürpriz daha! Benimle birlikte kazanmak için tıklayın🤝!

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.