Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.888
Cevap
345
Favori
426.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi Gazete'de bugün yayınlanmış ve karar 30 gün sonra yürürlüğe girer diyor madde 2'de. O zaman yaklaşık 1 ay daha var şuan ki mevcut durumun geçerliliğini yitirmesine. Doğru anlıyorum değil mi? Benimde yolda 2 siparişim var, haftaya gelir muhtemelen. Temu'daki kredi biriktirme kampanyasından da cumartesiye kadar devam eden kredifırsatı var, o bitincede yeni bir sipariş vereceğim krediyide kullanarak. Onun gelmeside 1 ay zaten sürmüyor. Ek olarak temu'da kargo ücretsiz evet ama diğer aliexpress vb. bazı farklı yurtdışı alışveriş sitelerinde gönderim ücreti adı altında kargo ücretleri var, durum onu kapsıyordur diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde daha detaylı birşeyler paylaşılır sanırım konu hakkında.

• Şimdi bu kargo dahil olması hususunda, gelen kargonun nakliye ücretine gümrük vergisi mi yazacaklar. Şu zırzop fikirler hangi kafadan çıkıyorsa artık 😞

Temu özelinde şu an fiyatları değiştiren bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 27 Kasım 2024; 21:0:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • temu ya üye oldum %95 indirim diyordu ama %1 bile indirim yapmadı.

aynı ürünler farklı fiyatlardan tekrar listeliyor.

• 30 gün kaldı temu'nun bitmesine...30 gün içinde ne alırsanız alın

• mytra kullanıcısına yanıt
    Hocam temu whatsap kanalını bulamadım wp ta ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    +44 7860 003216 tel no su ile sorgulayın hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

700 TL ye nasıl aldınız? EasySMX X15 bile vergisiz 800 küsür TL .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 28 Kasım 2024; 11:33:39 >
  • Arkadaşlar benim sepete eklediğim her üründe vergi çıkıyor.

Nerede yanlış yapıyorum. !! Euroya çevirdiğim zaman. Seçtiğim ürünler 30 Euro da yapmıyor.

hizliresim.com
    6ttv5qp.png
    https://hizliresim.com/6ttv5qp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 28 Kasım 2024; 13:36:41 >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten vergisiz ürün alamıyorsunuz 1 tl lik ürün de alsanız %60 vergi kesecektir. 30 euro üstü olursa zaten gümrük işlemlerinin takibi için gümrük müşavirliği hizmeti alınması gerekiyor.

• afurkann kullanıcısına yanıt

Anladım şimdi dostum.

Ben 30 euro altına vergi ödenmiyor sandım. :)

Teşekkürler.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Mantıken 15-18 gün falan. 10-12 günde gümrüğe girdiğini varsayarsanız, ay başından sonra gümrükten geçemez ürünler.

Çoğu yerde kargo ücretini 8 dolar olarak belirlemiş. 22.5 euro sınır olacak o da 825 lira civarlarında. Yani 670 tl (minimum ücret) ile 825 lira arası ürünleri hala almaya devam edebileceğiz.825 tl (vergi hariç) üzeri hiçbir ürün alınamayacak demek oluyor bu.

Şuan sınır alt sınır 670 üst sınır 1.050 TL.

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

Yorumlarda Türkiyeden alıpta ürünün orijinal olduğu söylenmiş ve yüksek puan almış.

Hatta 1tb ssd'si:649 liradan satılmış ve tükenmiş.

Ama hassas verileriniz ve işletim sistemi kurulumlarınız için ben önermem.

Ama Pc ve Ps4-5 oyun yedeklemek için ve önemsiz ek hafıza için her türlü alınır.

Ben 512 gb olanını oyun için düşünüyordum.Ama tükenmiş.

Bu fiyatlara 64gb usb 2.0 bellek vermiyorlar ülkemizde.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.