< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (230. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Rica ederim. %50 için yarın tekrar deneyebilirsiniz. Dediğim gibi panele girdikten sonra geri sayım başlıyor hızlı olmak gerekiyor. Bu yüzden girmeden önce hazır sepet yapmakta fayda var. Sepetinizdeki ürün görünmese bile sağ üstte arama yerinden aratabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kredi ekranındaki arama butonuyla ürünü bulamıyor..ürünün vd koduyla arıyorum yine bulamıyor,o ekrandan çıksam krediyi iptal ediyor bu seferde , bunlar niye böyle yapmış ki..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kredi iptal edilmiyor aramaya wincredit yazarak ulaşabilirsin. Kampanya mantığı saçma sadece aramaya ilgili kodu yazarak ulaşıyorsun, kodu unutsan bir yerden bulman lazım yani. 10 dakika geçince süreyi 1 saate uzatıyor sonrasında. Yani 1 saat süre var sepet yapmak için. Kampanyaların sepeti ayrı o yüzden sıfırdan sepet yapıyorsun.
@urunguG Vergi hariç 30 euro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 1 Aralık 2024; 12:31:8 > -
vergi haric 1050 olmalı vergili fiyat onemli degil
-
Önceden de vergi hariç 30 euro değil miydi, son çıkan kararın farkı ne o zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden kargo ve vergi hariç 30€ idi. şimdi kargo dahil, vergi hariç benim bildiğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÖK -- 1 Aralık 2024; 12:46:46 > -
Karar 1 ay sonra yururluge girecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 farklı siparişte her sipariş 1000TL toplam 4000TL farklı ürünler alsam peşpeşe, gümrükte sıkıntı çıkıyor mu? aylık 5 haktan yiyerek sorunsuz devam ediyor mu?
Edit: Siparişi geçtim bakalım, kısmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 1 Aralık 2024; 23:14:58 > -
Vergiler dahil 1400 tl lik sipariş sorunsuz teslim edilir mi acaba ?
Edilir. Vergi ve kargo ücreti hariç 1050 TL olacak. Zaten bunu geçtiğinizde temu uyarı veriyor.
-
Teşekkürler
yeni okudum bu haberi. bu durum şimdilik siparişleri etkilemiyor o zaman. zaten aliexpress ilk düzenlemeden bu yana kargo ücretini de 30 euro ücret içine dahil etmiş durumda. kargo dahil 30 euro geçerse engelliyor. temu'da zaten kargo ücretsiz
-
Arkadaşlar Temu dan ayakkabı almak istiyorum görseldeki gibi geliyor mu ayakkabı kalıpları aynı mı Alışveriş yapan var mı
Yorumlari okuyun oncelikle.. siparis verilmemis urunler riskli olabiliyor. Ancak yine de iade hakkiniz baki
Temuda bir siparişim 20 ağustosta gümrükleme tamamlandı ekrananında kaldı taşıyıcı aras kargo.
Aras gidip kargomu almıyor sanırım, bu kargo gelecek mi veya ne yapmak gerekir bu durumda, konuya vakıf biri varsa yardımcı olabilir mi?
Hocam Temu müşteri temsilcisine bağlanıp durumu aktarın. Onlar süreci hızlandırabiliyorlar.
iki ürün bedava veriyor ve 600 tl kupon iadesi diyor gelen kuponda alt limit var mı anlayamadım , bilgisi olan arkadaşlar varmı? ilk defa alışveriş yapacağım temudan .
-
Emin değilim ama 600 TL kupon dediği 6 tane alt limiti 600 olan 100tlik kupon büyük ihtimalle. Kredi iadesi kampanyaları daha iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X