Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu ayda 5 Ürün koşulu nasıl işliyor bilen yada sıkıntı yaşayan varmı. Ürün sayısımı paket sayısımı önemli. Şimdi benim dün Gümrüğe giren 2 ayrı siparişim var toplamda 5 Ürün vardı içinde. Bu ay başka alışveriş yapabiliyormuyum. Yoksa 3 paket daha olacak şekilde sipariş verebilirimiyim ürün sayısından bağımsız. Birde her ayın 1 inde sıfırlanıyormu bu Ürün sınırı yoksa ilk ürünün gümrüğe girdikten sonraki 30 gün olarakmı hesaplanıyor.
  • tüm kampanyaların kısayolları neler bilen var mı
  • Fadeaway92 F kullanıcısına yanıt

İçerisindeki ürün miktarı sayılmaz. Sipariş sayınız 5 olmalı. Ay sınırınızda gümrüğe ilk giren ürününüze göre referans alınıyor.

• Arkadaşlar şu üründen arıyorum türkiyede gözüne çarpan var mı ? Sınır yüzünden sipariş veremiyorum.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

ne kadara aldınız

Hocam kalitesi nasıl peki önerirmisiniz
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    Trendyola “termal yazıcı” olarak aratın. Aynı üründen 1:1 onlarca var. %80 olumlu geri dönüş var biz de beğendik .

• Merhaba,temudan bir masaj aleti sipariş verdim. 10gün civarında geldi lakin ben evde yoktum evdekiler almış kargoyu şimdi açtım kutu var ama kutunun içinde ne masaj aleti var ne de 9 tane başlığı. Şimdi talepte bulundum nasıl sonuçlanıyor? Başına gelen var mı?
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Satıcısına göre değişiyor uygulamalar. Arkadaşım çocuklar için parti şapkası sipariş verdi 600 liralık. Yanlış şapka geldi ve bazıları defolu çıktı paketten. Geri göndermeyin dediler ve yeni ve eksiksiz şekilde tekrar gönderim yaptı satıcı.
    Bu 40 m kablosuz iletim mesafesi dediği nedir tam olarak? 40 metre uzaklığa kadar mı bulabiliyor uygulama bu cihazı?
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt
    1300 küsür tllik sipariş. Parayı versinler de ürün istemiyorum.
    Fabrika verisi hocam.Apple Airtag den daha fazla kapsama alanına sahip. Zaten yorumlar da Airtag den daha fazla bildirim gönderdiği yazılmış.Yani tonlarca para verip Airtag almaya hiç gerek yok.

Bu ara da bu ürüne zam geldi , şuan da en ucuz siyah rengi var. 4 lü alım da tanesi 99,75’e geliyor.

4x smart tag (SİYAH)

Yani ortalama 40-50 metre arasında çalışıyor, sinyal alınıyor. Kedi, köpek evcil hayvan kaybolduğunda ararken faydalı olur o zaman. Motorsiklet, bisiklete çalinma için işlevsiz.
    Hocam ürün de MFI sertifikası var yani Made For Apple.
    Uygulama indirmenize gerek yok. Direk bul uygulamasında görünür.

Apple Airtag altyapısını kullanıyor. Etraftaki apple cihazları tarıyor , mesela bluetooth açık bir iphone buldu diyelim find my iphone uygulamasına bağlanıp sana anlık konum bilgisi gönderiyor.

Yani evinin 40-50 metre uzağında olmasına gerek yok. Dünya da nerede olursa olsun size anlık konum bildirimi gönderir. Apple Airtag yaptığı gibi. Evcil hayvan , motorsiklet , araba , uçağa verdiğiniz valiz , çocuğunuzun çantası vs… aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 3 Kasım 2024; 13:28:11 >
    Tamamdır çok teşekkürler, anladım. Çok iyi fiyat o zaman. Sim kart istememesi çok güzel. Bende üç ortak bulayım sipariş vereyim 😄
  • Bu TAG cihazını kullanmamız için Apple telefon ya da Apple cihazlarından birine mi sahip olmamız gerekiyor.

@dsgtan

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.