|
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (212. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
tüm kampanyaların kısayolları neler bilen var mı -
İçerisindeki ürün miktarı sayılmaz. Sipariş sayınız 5 olmalı. Ay sınırınızda gümrüğe ilk giren ürününüze göre referans alınıyor.
-
-
ne kadara aldınız
-
Hocam kalitesi nasıl peki önerirmisiniz -
Trendyola “termal yazıcı” olarak aratın. Aynı üründen 1:1 onlarca var. %80 olumlu geri dönüş var biz de beğendik . -
7 Parça Seyahat Düzenleyici Set 119₺
8 Parça Seyahat Düzenleyici 126₺
-
16 Adet Güneş Enerjili Basamak Işığı, Açık Hava LED Güverte Merdiven Işıkları, Veranda, Bahçe, Yol için, 600mAh Pil ile Güneş Enerjili, Plastik, Çıkarılamayan Klipsler, Gömme Kurulum, Işık Sensörü Kontrolü, Peyzaj Aydınlatma Aksesuarları
91₺ 🔥
-
Merhaba,temudan bir masaj aleti sipariş verdim. 10gün civarında geldi lakin ben evde yoktum evdekiler almış kargoyu şimdi açtım kutu var ama kutunun içinde ne masaj aleti var ne de 9 tane başlığı. Şimdi talepte bulundum nasıl sonuçlanıyor? Başına gelen var mı? -
Satıcısına göre değişiyor uygulamalar. Arkadaşım çocuklar için parti şapkası sipariş verdi 600 liralık. Yanlış şapka geldi ve bazıları defolu çıktı paketten. Geri göndermeyin dediler ve yeni ve eksiksiz şekilde tekrar gönderim yaptı satıcı. -
Bu 40 m kablosuz iletim mesafesi dediği nedir tam olarak? 40 metre uzaklığa kadar mı bulabiliyor uygulama bu cihazı? -
1300 küsür tllik sipariş. Parayı versinler de ürün istemiyorum. -
Fabrika verisi hocam.Apple Airtag den daha fazla kapsama alanına sahip. Zaten yorumlar da Airtag den daha fazla bildirim gönderdiği yazılmış.Yani tonlarca para verip Airtag almaya hiç gerek yok.
Bu ara da bu ürüne zam geldi , şuan da en ucuz siyah rengi var. 4 lü alım da tanesi 99,75’e geliyor.
4x smart tag (SİYAH)
-
Yani ortalama 40-50 metre arasında çalışıyor, sinyal alınıyor. Kedi, köpek evcil hayvan kaybolduğunda ararken faydalı olur o zaman. Motorsiklet, bisiklete çalinma için işlevsiz. -
Hocam ürün de MFI sertifikası var yani Made For Apple.
Uygulama indirmenize gerek yok. Direk bul uygulamasında görünür.
Apple Airtag altyapısını kullanıyor. Etraftaki apple cihazları tarıyor , mesela bluetooth açık bir iphone buldu diyelim find my iphone uygulamasına bağlanıp sana anlık konum bilgisi gönderiyor.
Yani evinin 40-50 metre uzağında olmasına gerek yok. Dünya da nerede olursa olsun size anlık konum bildirimi gönderir. Apple Airtag yaptığı gibi. Evcil hayvan , motorsiklet , araba , uçağa verdiğiniz valiz , çocuğunuzun çantası vs… aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 3 Kasım 2024; 13:28:11 > -
Tamamdır çok teşekkürler, anladım. Çok iyi fiyat o zaman. Sim kart istememesi çok güzel. Bende üç ortak bulayım sipariş vereyim 😄 -
Bu TAG cihazını kullanmamız için Apple telefon ya da Apple cihazlarından birine mi sahip olmamız gerekiyor.
-
şöyle birşey alsak gelir mi ? 8li olarak ?
eskiden adet limti vardı . yıllardır yurtdışından alışverişyapmıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X