Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FIRST Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.397
Cevap
268
Favori
308.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayni ürün adet 5 ten fazla gümrük ten geçmez
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    iade oluştur temu kredi olarak yada karta iade şeklinde bazen kargo yapın diyebilir bazende kargo yapmadan iade eder parayi
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Valla ben yaparım boş kutularını sıkıntı yok paranın üstüne çökmesinlerde

• By.Ny. kullanıcısına yanıt
    uygulama dan hepsini görebilir size özel olanlara ulaşırsınız mesajlar promosyonlar sekmesine gidin özel çıkanlar hariç diğerleri için temu whatsapp kayıt olun
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Apple cihazları için üretildiği için iphone da daha stabil çalışır. Direk iphone da bul uygulamasın da görünür.
    Android telefon ile Airtag kullananlar Tracker Detect uygulaması kullanıyordu. Bu tarz 3. parti yazılımlarla kullanılır. Tabi bir iphone kadar stabil olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troublemakerboy

Fabrika verisi hocam.Apple Airtag den daha fazla kapsama alanına sahip. Zaten yorumlar da Airtag den daha fazla bildirim gönderdiği yazılmış.Yani tonlarca para verip Airtag almaya hiç gerek yok.

Bu ara da bu ürüne zam geldi , şuan da en ucuz siyah rengi var. 4 lü alım da tanesi 99,75’e geliyor.

4x smart tag (SİYAH)
    4x smart tag da kaşla göz arasında zamlanmış. Buraya link attıktan sonra 399 dan 659 çıkmış :)

2x ler hala avantajlı
    Adet fiyatı 111,75₺ geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 3 Kasım 2024; 16:42:38 >

• Temu bazı siparişlerimi 3 ayrı paket yapıp gönderiyor totalde 5 hakkımdan 3ü gitmiş mi oluyor bu sebeple
  • römercan kullanıcısına yanıt

Aynısı başıma geldi 4 sipariş vermeme rağmen 5 sipariş hakkın doldu dedi neden diye sordum çağrı merkezine 1 siparişiniz ikiye bölündüğü için öyle oldu dediler

• smalhero kullanıcısına yanıt

Ben ardarda 5 sipariş verdim toplam 10 paket gibi birşey oldu gümrükte mi kalacak şimdi yarısı?

• quote:

Orijinalden alıntı: caraxesss

Merhaba,temudan bir masaj aleti sipariş verdim. 10gün civarında geldi lakin ben evde yoktum evdekiler almış kargoyu şimdi açtım kutu var ama kutunun içinde ne masaj aleti var ne de 9 tane başlığı. Şimdi talepte bulundum nasıl sonuçlanıyor? Başına gelen var mı?
    İadeyi reddetmişler depoda paketleniyor olarak gözüküyormuş. Arkadaşlar ben ne yapabilirim? Müşteri temsilcisine bağlandım sürekli aynı hazır mesajları atıp duruyor. Bunlarla nasıl iletişim kuracağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: caraxesss

İadeyi reddetmişler depoda paketleniyor olarak gözüküyormuş. Arkadaşlar ben ne yapabilirim? Müşteri temsilcisine bağlandım sürekli aynı hazır mesajları atıp duruyor. Bunlarla nasıl iletişim kuracağım?

Alıntıları Göster
    Yok ya Türkiyede de dğil ki firma.Müşteri temsilcisi falan da yok. Gitti para
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor öyle? Çünkü bu çakallar bana boş masaj aleti kutusu göndermişler. Yok biz gönderdik iade edemeyiz diyorlar. 2 tane dallama mt ile konuştum . Yok hep hazır cevap atıyorlar.
  • Temu Gülümseten Kasım Efsane kasım Fan fırsatları 🔥

Dijital ekranlı aydınlatmalı & temizlik setli Turbo fan : 453,99₺
    🔥

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Led aydınlatmalı Turbo fan : 474,49₺
    🔥

Not: İki ürün de 130.000rpm gücü ve aynı batarya kapasitesine sahiptir.

Ürünü kredi fırsatı panelinden alırsanız eğer ekstra %30-50 daha fazla kar etme şansınız var. Kredi fırsatı paneline giriş yapmak için ürün arama yerine “kredifırsatı” yazıp aratmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 4 Kasım 2024; 2:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troublemakerboy

Temu Gülümseten Kasım Efsane kasım Fan fırsatları 🔥

Dijital ekranlı aydınlatmalı & temizlik setli Turbo fan : 453,99₺
    🔥

Led aydınlatmalı Turbo fan : 474,49₺
    🔥

Not: İki ürün de 130.000rpm gücü ve aynı batarya kapasitesine sahiptir.

Ürünü kredi fırsatı panelinden alırsanız eğer ekstra %30-50 daha fazla kar etme şansınız var. Kredi fırsatı paneline giriş yapmak için ürün arama yerine “kredifırsatı” yazıp aratmanız yeterli.
    Yeni açtığım hesapta kredi iadesi paneline girdim. Bedava alışveriş hakkı çıktı. Dijital ekranlı fan bedava ya gelmiş oldu 🙌

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bedava olmuyor. Siparişten sonra 24 saat içinde size çark çevirme hakkı veriyor. Bu çarkta %100 ürün bedeli kredi iadesi gelme şansınız %0,9. En düşük oran %30 ürün bedeli kredi iadesi onunda %50'den fazla bir şansı vardı. Ama her türlü vergiyi tam ödüyorsunuz, verginin iadesi olmuyor bu kampanyada.

• Merhaba arkadaşlar alacağım bir ürünün fiyatı 1079.99 satın alamıyorum temu 1070 sınırı var diyor bu ürünü nasıl alabilirim ??
  • xfox kullanıcısına yanıt

Satıcıya mesaj atılabiliyorsa belki düşerler, yada ekstra indirim fırsatı veriyor bazen ürünlere, ona denk gelirseniz fiyatı düşebilir

• Arkadaşlar yeni olmayan kullanıcının kullanabileceği indirim kodu varmıdır? sipariş 1600e geliyor, ürünler güzel fiyata ekledim ama 150tl falan daha indirim yapabilecek kod varmıdır merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.