TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (214. sayfa)
-
-
Selamlar, yeni gümrük kuralını çok bilmiyorum da vergisiz 702 TL'lik sepetim vardı, gümrüğe takılmasında sorun olmaz değil mi? 3 ürün aldım.
-
Vergi hariç 1070 liraya kadar hakkınız var. Üstüne zaten temu izin vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
@Dj_Mami Teşekkür ederim hocam maalesef hiç bir şekilde satıcı ile iletişim kurulamıyor müşteri hizmetlerine söyledim bir sonuç çıkmadı en son alacağım ürünü AliExpress den buldum TEMU biraz gözümden düştü maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 4 Kasım 2024; 22:44:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
örnek veriyorum mesela %70 kredi iadesi yazıyor. 1000tl.ye 700 iade yapacak. siparişi aldıktan sonra 700 krediyle yine 700 tl. lik ürün alınca bundan da %60 vergi alınıyor mu_? sonuçta harcanan bir para yok ortada ...
-
Vergi alınıyor. Tamamen kredi puanı ile aldığım üründen de vergi alındı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kargo içinde aynı ürün 5 adedi geçemez. Ticari ürünler sınıfına girer.
Aynı ay içinde 5 adetten fazla adınıza yurtdışı sipariş olamaz.
Arkadaşlar içinde pil olan şarjlı ürünler geliyor mu
mu her ürüne stok bitti yazıyor bir durum mu var
-
İçinde ufak pil olan pense ve uzaktan kumandası olan lamba geldi, içlerinde pil vardı
Direkt olarak linklere tıkladığınız için büyük ihtimalle böyle gözüküyor olabilir.
Kopyala yapıştır yaparak deneyin.
-
Bilen varmıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yaz aylarında karta iade de yapılıyordu.
bu temu da ödeme adımında en son yaptığımız ödeme harici bi ödeme yapmamız gerekmiyor değil mi ürünleri teslim alırken kargo+ extra gümrük vs gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X