Dağıtıcı firmada (MNG vs.) 2 güne size ulaşır kargo. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (277. sayfa)
-
-
ocakta 4 siparişi olmuş
Baz alınan adet, gümrüğe beyan tarihidir.
Listenin en altındaki aralık ayında olmuş.
Sen ocakta 4 adet beyan ile kargo teslim almışsın.
Zaten şimdi sipariş versen gelmesi en erken 1 hafta,
şubat kotasına girer.
Not: Çin takvimine göre yılaşı günleri başladı. birkaç hafta tatiller.
Siparişlerde gecikme olması kaçınılmaz.
-
teşekkür ederim hocam
-
Hocam bende burada sizde görüp aldım dün ama ilanda rpm değeri yazmayınca biraz şüphelendim inşallah çakma bişey gelmez siz mümkünse kutusunu ekleme şansınız var mı çünkü aldığım ürünün biri kutusunu eklemiş sadece ben aynı mıydı ya da gidip bakabilir misiniz zahmet olmazsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, temudan aldığımız ürünleri teslim almayıp geri göndersek para iadesi için kargo bedeli kesinti vb oluyor mu? Sözde 1000 kredi veriyor diye sipariş geçtim şimdi çamura yatıyorlar sözde süre dolmuşmuş son sipariş ekranında 1000 kredi yazıyordu keşke ss alsaydım. Ürünler kargoya verildi ama kredi yalan oldu 7-8 dk süre vermişti indirimsiz ürünleri aldık maksat kredi gelsin diye sonuç sıfır.
-
Arkadaşlar temu'dan en son 2024 yaz aylarında alışveriş yapmıştım, o zamanlar gümrük sınırı bu kadar düşük değildi, şimdi 27 euro oldu, temu da alım sınırı 670 TL 694,00 TL'lik sepet yaptım toplam ödemesi 1.160,38 TL çıkıyor bu ürünler gümrükte 27 euro sınırına takılmaz mı ?
-
Sadece ürün ücreti olarak 27 euro hocam, 1007 tl gibi bir şey yapıyor. Toplam ödemenizde gümrük vergisi de dahil o yüzden herhangi bir sorun olmayacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkür ederim.
-
Temu da söyle bir ürün var mı acaba? Tv kablosu için switch
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 28 Ocak 2025; 11:49:23 > -
Ürün dün akşam saatlerinde Aras kargo İkitelli şubesine varmış. Bugünde bana ulaştılar kargo yakınımdaki Aras kargo şubesine gitmiş dağıtıma çıktı şimdi de. Baya hızlı oldu süreç. 19 unda kargolandı ürün bugün 28 i dağıtıma çıktı. Aras kargo kendini düzeltmiş gibi bu gemi ile işbirliği sonrası. Aras kargo geçmişim pek iyi değil. En son ders kitabı almıştım kitap yırtık gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynen hocam,bu cihaz ve benzer kalite olanları ülkemizde 1500 liradan başlıyor.
https://www.akakce.com/yaprak-toplama-ufleme-makinesi/jet-fan.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 28 Ocak 2025; 15:6:58 > -
Eyvallah hocam sağ olasın linkteki ürün de aynısı gibi bakalım aldık inşallah güzel gelir 350 de kredi iadesi aldık güzel oldu gibi 😅
Gümrüğe giren ürünler kaç günde çıkar?
aynen niye böyle yapıyolar ki. hem de aylık aynı kişi adına gümrüğe giren paket sayısı kısıtlaması varken
-
hocam bu mu
482tl bu arada rpm tam kaçlık .en yüksek rpm kaç bunlarda bayağı fark ediyor mu hocam
hocam bu ne oluyor ,aynı zamanda süpürge makinesi olaraktamı kullanabiliyoruz.
https://www.temu.com/tr/y%C3%BCksek-h%C4%B1zl%C4%B1-turbo-el-tipi-fan-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-abs-malzeme-%C3%A7ift-g%C3%BC%C3%A7--pil-usb-%C5%9Farj-edilebilir-lityum-pil-36v-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-gerilimi-e%C5%9F--arkada%C5%9F-i%CC%87%C3%A7in-i%CC%87deal-hediye-g-601099866804587.html?_oak_mp_inf=EOuipMCn1ogBGhZnb29kc19zcmlueXZfcmVjb21tZW5kIO%2Bi3OzKMg%3D%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F1ae2cb7d-02dc-4444-8c25-0422db5a5e22.jpg&spec_gallery_id=5313794862&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=11&_oak_freesia_scene=11&_oak_rec_ext_1=ODY5MTg&_oak_gallery_order=2286815%2C1313814294%2C1640379780%2C561454010%2C343809379&refer_page_el_sn=200444&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1738079145033_mxq8nrep1l&_x_sessn_id=sj3jdh4txh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 28 Ocak 2025; 18:57:32 >
-
-
İşin tam doğrusu zannederim şöyle: bir takvim ayı süresince T.C. gümrüğüne giren paket sayısı değil ama aynı sipariş numarasıyla girecek sevkiyat sayısı en fazla 5 (beş) olacak!
Siz diyelim bir ay içinde en fazla 5 sipariş verdiniz; hatta diyelim ki ayın başında 5 adet sipariş verdiniz (ardışıl olarak). TEMU zaten bunun hesabını tutuyor (tabi siz gidip diyelim Ali Express'ten de başka sipariş(ler) verdiyseniz onun hesabını TEMU bilemez..). TEMU da diyelim bu 5 siparişinizi 12 adet pakete böldü ve bunların hepsi ay sonuna kadar T.C. gümrüğüne giriş yaptı. O zaman sorun olmuyor... Ama diyelim sadece 2 paketin girişi bir sonraki ayın başlarında oldu. Artık o ikinci ayda TEMU'dan en fazla 4 yeni siparişin girişi söz konusu olabilecek...
-
Bu siparişi tamamlarsanız belirtilen kredi iadesini toplamaya hak kazanırsınız. Sipariş sonrasında her gün uygulamaya girerek kredi alma sayfasına girmeli ve her gün o günün kredi iadesi tutarını almalısınız ve bunu 7 gün boyunca yapmanız gerekiyor. Geçirdiğiniz gün olursa tekrar alamazsınız. Yani belirtilen kredi iadesi tek seferde alınmıyor, hemen ekran görüntünüzün altında zaten * işareti ile başlayan açıklama satırında bu durumu görebilirsiniz.
-
Selam dostlar ilk defa ürün alacağım . Bu araba yıkama makinesi araç yıkamak için. Fiyatı çok iyi acaba daha önce alan kullanan oldu mu?
Ve ben bu ürünü aldığımda burada acaba ortalama ne kadar vergi çıkar sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X