Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mclaren6134 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.989
Cevap
345
Favori
431.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım 832 liralık alışveriş yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mason3400 M kullanıcısına yanıt
    Tek ürün aldım 1049.98 TL bakalım Bir sıkıntı olacak mı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

sınır 27 Euro=1016 TL, takılma ihtimali yüksek.

Takılmazsa şanslısınız.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Bende sırf bu yüzden hava üflemeyi gittim uygun aldım asıl almak istediğimi alamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Temu 1075 diyorsa sıkıntı olmaz çünkü temu direkt Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına kurallarına uyuyor.

Haa sıkıntı çıkarsa da temu ya yazarız böyle böyle oldu diye.

Ben bi türlü müşteri hizmetleri kanalını bulamadım uygulamada nasıl görüşüyoruz

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Siz bölümüne girince yukarda kulaklık takmış insan figürü var oraya tıklayınca ekranın en altinda bize ulaşın var.

Orası canlı görüşme olması lazım.

Takılmaz. Merak etmeyin. Yeni düzenlemeden sonra +5 sipariş geçtim. Problem olmadı. Herkes mouse alıyor. Ürünün fiyatı 1049 TL. Takılsa onlar takılırdı. Temu'nun sepette verdiği limit olan 1075 TL'ye kadar problemsiz geçiş yapıyor.

• Beyler 1200 jeton topladım alışveriş yaparak şimdi 1000 tl ödülü verecek mi bana yoksa siparişi iptal ediyim. Veriyor mu diye deneme amaçlı sipariş ettim. Aslında asıl alacaklarımı bulamadım çıkmadı o ekranda.
    Şansıma şimdi de %50 kredi iadesi çıktı. Bu kuponların yüklenmesini bekleyip öyle almak daha mantıklı değil mi?

Siparişte aldığım bir ürünü daha sonra almak için iptal ettim. Şimdi de tekrar alıyorum ekstra 10 jeton ödülünü vermiyor. İlk sipariş iptal olsa bile sadece ona özeldi sanırım. Hata ettik. 1050 yi geçemediğim için kalan 50 jetonu toplayamıyorum.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 13 Şubat 2025; 21:11:22 >

• mkm5838 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hocam

• Merhaba temu değil ama farklı bir siteden oyun konsolu parçaları almak istiyorum, kargo dahil limitin altında, bunlar geldiğinde vergileri nereye ne zaman nasıl ödemem gerekecek ?

• Merhabalar temudan şarjlı lastik pompası, kızılötesi ısı ölçer ve masaj tabancası almayı planlıyorum bunlardan alıp memnun olunan ürünler var mı paylaşabilir misiniz

• dobruca D kullanıcısına yanıt

hocam şarjlı lastik pompasına Türkiyeden alın .daha uygun fiyatları 760-800 küsürden başlıyor.Site ismini paylaşmak yasak mı değilmi bilemediğimden yazmadım.

google dan yazarsanız görürsünüz

ben bir tane aldım tabanca şeklinde olan sıfır ürün.led göstergesi büyüktü.Tek sorun şansıma gündüz vakti ledi görmek imkansızdı.parayı iade ettiler sorunsuz.(başka siteden vermiştim )

sitede yorumları okuyup alın ve almadan önce satıcıyada sorun sorularınızı

ve mutlaka sizde her zaman paket açılışlarını kamera ile yapın eğer bir sorun olursa kanıtlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Şubat 2025; 4:9:3 >
  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

hocam tam bilmiyorum ama eğer dediğiniz gibiyse kargo dahil limitin altındaysa zaten ödemezsiniz.

başka önemli nokta eğer daha önceden Temudan 5 kez sipariş verdiyseniz sizin yapıcağınız site size uyarıda bulunmaz.ona göre sipariş etmeden önce iyi bakın bu ay kaç hakkınız dolmuş

dikkat edeceğiniz tek şey kargo ile 27 euroyu geçmeyin.siz yinede 26 euroluk yapın .(garantiye alın kendinizi)

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Bu kampanyada 2 kere 480 liralık alışveriş yapman gerekiyor. 1000 tl kredi yaklaşık 3 gün içinde hesabına yükleniyor.

• nekeba N kullanıcısına yanıt
    Benim önceki alışverişimi saydığı için son 50 jeton diyordu 1000 tl den %4 40 jeton geldi. İlk alışverişten dolayı da 10 jeton geldi kazandım görünüyodu. Ama siparişi iptal edince artık 10 jetonu vermiyor.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Canlı görüşme yok aslında. Sorularınıza cevap veren bir bot var sadece.

• nekeba N kullanıcısına yanıt
    Ona nereden bağlanıyoruz mesela

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Önceki alışverişleri dikkate alıyor gibi görünüyor ama onların bir önemi yok. Bu kampanya üzerinden yarım saat arayla 2 kere 480 TL üstü alışveriş yapmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.