Sizde bulunan makinenin kalitesine gücüne göre değişiklik gösterir ancak ben elimdeki basit saç kurutmasının gücüyle kıyaslayacak olursam tabiki daha kuvvetli saç kurutma makinesinden. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (296. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Böyle bir test yapma imkanım olmadı açıkcası, ama 4. seviyeye getirince şarjı oldukça hızlı azalmaya başlıyor.
-
Yine önceki siparişlerimde aldığım aşağıdaki şarjlı minik matkap vb. gibi işlevleri olan JANGKLIFE marka ürünü almıştım. Özelliklerinde detayları var, ben ince matkap delme uçları ile bazen çocukların bazı talepleri doğrultusunda oyuncaktır vs. türü bişeylerde ince delik açma ihtiyaçları için kullanıyorum. Bunu basit bir motorlada yapabiliriz tabi. Elektronik kartlarda baskı devre kartlarını delmek içinde kullandım. Diğer kesme ucu var minicik testere cinsi olan uç, bununlada yine çocukların bazen yaptıkları bişeyleri kesmek için kullandık. şarjlı olması ve birazda fiziksel olarak basit bir elektrik motorundan farklı olarak fiziksel görüntüsü kullanımı için tercih ettim. Gücü fena değil, zaten delerken keserken zorlandığı bişey olursa tık diye duruyor, sonuçta sonsuz güçte değil basit bir pille çalışıyor :)
-
Teşekkürler, dediğiniz gibi bencede hepsi aynı gibi, 130 140 bin falan yazmışlar pahalı modellere bende aynı ürün olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam arada fark olup olmadığını hassas digital tartı ile anlarsınız.her iki cihazı alın hassas tartıya üfleyin ve üfleme basınç kilosunu digital hassas tartı ekrandan görürsünüz
bu arada ne amaçlı kullandığınıza bağlı.Eğer bilgisayar yada hava filtresi ise 130.000 rpm olanda işinizi görecektir.zaten daha güçlü olanı aracın hava filtresi yada bilgisayarın bazı elektronik bölgelerinde bozulma yaratabilir.
ne kadar güçlü ise şarj olayı daha hızlı biter .tabiki artı ve eksileri her iki cihazda tartışılır.
-
Benim saç kurutma 75 80 gr hava veriyor ona baktım eğer bunlarda öyleyse hiç girmem zaten bu topa
anladım hocam en iyi net değerler dediğim gibi hassas mutfak digital tartı.orda ne kadar kilo basınca bedel ordan test edebilirsiniz.
saç kurutma makinesi ile hava makinesini karşılaştıramazsınız hocam.hava makinesi en az KAÇ kilo yada gram basar .(tam emin değilim yanlış da olabilir) demek istediğim o kadar güçlü makine ? kilo yada gram ?? yakın basması gerek.Eğer 200.000 rpm devirse .birde hocam tartınız maksimum kaç kilo.Eğer çok düşük ise tam sonuç alamazsınız o da önemli.bunu en iyi şekilde 2 ayrı 2 farklı hava basıncı rpm ile anlaşılır.eğer hakkaten aralarında fark varsa.denemek lazım .bunu Lütfen olan arkadaşlar denesin
umarım yardımcı olmuşumdur.bilgi paylaştıkca güzel
burdaki değerli arkadaşlarımada çok teşekkür edeiyorum ,onalrın sayesinde de benim bir çok bilmediğim şeyleri öğrendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 12 Şubat 2025; 15:36:27 > -
hocam teşekkür ederim.
hassas mutfak tartısı var mı hocam sizde.
lütfen test edebilirmisiniz kaç gram yada kilo basıyor .sonra burdan paylaşırsanız bizimde bilgimiz olur.
bende en kısa zamanda sipariş vericeğim.
paylaşımlarınız için teşekkür ederim hocam
-
Bende hassas tartı ile denedim genelde öyle yapıyorlar birkaç videoa izlemiştim yöntemi dediğim gibi saç kurutma makinesi 80 -85 gr arası değer verdi yaklaşık 3 cm mesafeden
Daha net olarak video ile çekerek onuda atabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Şubat 2025; 16:4:56 >
Bendeki Jet hava tabancasını referans olması açısından ve merakımdan dijital tartıda denetim.
Bence oldukça güçlü son güç devirde 116-120gr arası.
-
Sizinkini linkini alalım o zaman
-
%45 50 gibi bi fark var teşekkürler değerleri iyiymiş
Merhaba tekrar, belirttiğiniz şekilde kontrol ettim. 165-170 gr arasında çıkıyor, görselde ekleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 12 Şubat 2025; 17:24:50 > -
Sizinki hangi üründü linki var mı acaba
hocam teşekkür ederim.ne kadar mesafeden denediniz
hem yakın hem ortadan deneyince rakamları yazma şansınız var mı
-
teşekkür edeirm hocam bende sipariş vericem geldiğinde bende test ediceğim.
hocam çok iyi 20.000 rpm 200 çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 12 Şubat 2025; 17:57:3 > -
Benim satın aldığım satıcıda şuan satışta değil ürün , geçenlerde bakınırken en ucuz olan satıcıya denk gelip favorilere eklemiştim ürünü bazen fiyat takibi gerekiyor çünkü, önceki sayfada eklemiştim ürün linki oradaki üründe muhtemelen aynısıdır hatta birkaç yorumda yazmıştım zaten. muhtemelen benzer kategori ve görseldeki ürünlerin hepsi aynı marka ve güçte olan ürünler olduğunu düşünüyorum.
-
hocam ne kadara almıştınız siz .uçakla mı gelmişti yoksa karayoluyla mı
-
Uçak ile gönderilmişti, görseldeki fiyata almışım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X