Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mclaren6134 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.989
Cevap
345
Favori
431.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim hocam.

Bendeki ile @TeNNiSeR arkadaştaki aynı ürün.

Yalnız ben hassas terazide değil kefesi büyük olan maksimum 15kg tartabilen digital mağaza tartısında yandan denedim,tam olarak ağırlık merkezinden denemedim.

Zaten aynı ürünlerde bu kadar fark olması normal değil.

Ya zaten kafanızda varsa alın geçin.İllaki kullanırsınız.Test filan gerek bile yok bence.

Bu fiyata zaten bedava!

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

hocam iyi günlerde kullanın çok kıymetli bir cihaz.

ben burda hava tabancasını kullanmak için git gel 50 kilometre yapıyorum (kendin yıka yabancı sahibi) ve dakikası 5 tl .orda 5 dakikalık kullanıyorum ayrıca hazır gitmişken aracıda yıkatıyorum .

bana bu ürün çok yardımcı olacak

hocam birde şunu dikkat ettim.eğer lazım olan ürün olunca direk almak gerek.fiyatlar sabit durmuyor.bazı ürünler inanılmaz fiyatları artıyor.siz ne zaman olmuştu alalı hocam .

• Yeni bir paylaşım yapayım, bu ürünüde önceki gün sipariş verdim. Tek ürün olduğu için paketlenip kargoyada verildi hatta. Daha önceki sayfalarda birçok olumsuz yorumlarda yazan arkadaşlar vardı o zamanda takip etmiştim ancak almamıştım. Baya uzun zamandır da fiyatı yüksek olduğundan temu'da satışta değildi Türkiye için. Aliexpress de var ancak ordada fiyatı yüksekti. şimdi geçenlerde de bu ürünü değilde dikdörtgen şeklinde olan yine küçük projektörler var aramaya yazınca çıkıyor onlardan almaya karar vermiştim 700-800 tl bandında olan bunu tekrar limit fiyatında stokta görünce bunu almaya karar verdim. Belirttiğim gibi çözünürlük öyle ahım şahım bişey beklememek gerek, ben bunları göz önüne alarak ve bilerek sipariş verdim. Bakalım olumsuz yorumlara göre ne kadar olumsuz bir ürün deneyip göreceğim. Ancak eşimin işyerinde 2 kişi almıştı ve fena değil diyorlarmış. Beğenip beğenmemek yada ne istediğini bilmek kişiye kalıyor bu noktada, ürün açıklamasında yazan 4K, 1080p vb. ifadelere göre değerlendirmemek lazım, zaten bende öyle ifadelere aldanarak almıyorum bu ürünü :)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün hangisi linki varmı gerçi yukarıdaki ucuz olanda iş görür gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar bi sorum var simdi wincredit yapip kredi kazansak krediyi kazandiktan sonra kredi ile alisveris yapip onceki wincredit siparisini iade etsek nasil olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Az önce denedim mutfak terazisinde. 164 ile 169 Gr. Arasında Arkadaşlar.

Ayrıca her ürüne ucuz pahalı birbirine benzer diye bakmayın. Benim aldığım mutfak bataryası ile kardeşimin aldığı da görünüm olarak aynıydı ama benimkisi kutusunda ek parçaları ile gelirken ucuz olan kardeşimi bataryası bir poşet içinde tek parça ve kırık olarak geldi. Üstelik benimki metal iken diğeri adı plastik çıktı. Yorumlara ve foto/videolara göre hareket edin.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• mytra kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler, öyle zaten ama sizin aldığınız ürünü bulamadık işte kaldırmışlar satıştan bizlerde okadar model arasında kullanıp memnun olanlara soruyoruz mecburen

• Arkadaşlar şimdi temudan ne kadar alışveriş yapabiliyoruz gümrüğe takılmadan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel gimbal tavsiyesi olan var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mason3400 M kullanıcısına yanıt

Temu böyle diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Anladım 1000 liraya ne alırsak artık ufak defek şeyler olur ancak

• Turbo fan almayı düşünenler bu ürünü önerebilirim. En çok satanlar da 1. sıradaydı merak edip aldım 1.200₺ küsür ödemiştim ama daha önceki aldığım 2 farklı fandan çok daha güçlü hakkını veriyor. Diğerleri gibi ısınma çabuk şarj bitme vs.. olmuyor.

(Ben alırken sadece açık gri ve düz siyah rengi vardı gri olanı aldım)

Şimdi yeni renkleri çıkmış fiyatı düşmüş mavi ve metalik gri rengi gelmiş 800₺ civarına geliyor.

Ürün linki :

• Başına gelen var mı?

• mkm5838 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı.

• cumur C kullanıcısına yanıt

hocam bu kod ile aratın JB792055 GN730145 HN814120 1000tl ile 1050tl arasındalar yeni çıkan en üst model.değer mi bilmiyorum.

• mkm5838 kullanıcısına yanıt

hocam bendede durum aynı

30 ocak da verdiğim mng ile gelecek olan kargonun uçuşu dün havalandı

3 subat mng kargo-9 şubat mng kargo havalanı deposunda .kimse bilemiyor.isterseniz müşteri hizmetleri ile görüşün.talepde bulunsunlar.sizinle özel bir kişi ilgilenecek her kargo hareketinde ve gümrük sürecinde.hatta gümrükten geçtiğinde hangi kargo firması ile gönderilecekse onlarada hızlı şekilde olmaları için bilgilendirecekler.

Beklemekten başka birşey yok .yinede müşteri hizmetleriyle görüşün

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Bende bilemedim, siz aldınız mı

• mason3400 M kullanıcısına yanıt
    Amaçta o ya ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.