Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ahmetcs , dieselsingle , MorpheusGG Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
7.437
Cevap
372
Favori
501.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başkasının başına gelmiş midir bilmiyorum ama ben bugüne kadar böyle bir hata duymadım, milyonlarca insan içinde bula bula sizi bulmuş. Olumlu sonuçlanır inşallah, Temu kötü niyetli bir firma değil bence.

yarın bir gün benimde başıma gelmesin diye sipariş verildiği anda kanıt amaçlı "siparişinizi aldık" ekranını print screen yapmak lazım herhalde TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]  , yani neler düşünmeye başladık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Mart 2025; 18:27:33 >
  • Maohan M kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı geldı. Eskiden hep 50 jeton kaldı der ℅4 ve 10 jeton hediye derdi. 1000 tl nin hemen üzerinde alışveriş yapınca olurdu.

Bu sefer 60 deyince iki parça halinde alayım dedim. İlk siparişi 500 TL'lik sipariş verdim ( vergi ile 800 tl ki ödemeyi bir önceki wincredit ten gelen 1000 tl nin 800'ü ile ödedim) beklentim 20+10 jeton kazanmaktı. Ama birden 2999.99 jeton oldu 0,01 jeton daha gerekiyor dedi (yazılım hatası sanırım, ama hedef netice itibarıyla Türkiye'den 1250 TL'lik sipariş veremeyeceğimiz için iki siparişe ayarlamak sanırım) arkasından bir 500 küsürlük şipariş daha verdim (çünkü 480 alt limit var) (vergi ile 800 küsür oldu) onuda bir önceki wincredit ten kalan 200 kredi ve 600 nakit ile ödedim. (İkinci siparişte oran ℅6 idi ama bir anlamı yok) ve 60 jetonu topladın dedi.

Özetle ilk sipariş 500 tl ℅4 20 jeton + 10 jeton hediye toplam 30 jeton
    İkinci sipariş 500tl ℅6 30 jeton toplam 60 jeton oluyor. Yazılım problemini göz ardı edersek 1000 tl lik alısveriş ile yine 1000 tl kredi kazanılıyor. Tek dezavantajı iki şipariş hakkı gitmiş oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar sorum olacak ,

bugün kredi iadesini tamamladım ,yine arama yerine kredi fırsatı yazdım bana bir tane daha kredi aidesi verdi 1 saatim var.

üst üste kredi iadesi oluyormu?sizce 2.ci kredi iadesi olayına girsem mi acaba ?

kafam karıştı?

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Oluyor her gün alınan sayfada birinci sipariş ve ikinci sipariş diye bölümler oluyor, ikisinede ayrı ayrı alabiliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç için vermiş olduğum süpürge geldi. Kısa bir deneme yaptım ürün başarılı gözüküyor. Ev içindeki kırıntıları falan temizledim yeterli seviyede. Hatta evde mutfak için homend 12 v süpürge ile kıyaslama yaptım 7.2 v olmasına rağmen ondan daha iyi çekiyor. Şarj çıkışının type c olma avantajı var ayrıca baya hafif. Yarın araç içinde deneyeceğim. Şarjı ne kadar gider bilmiyorum almak isteyenler düşünebilir 3 farklı aksesuarı da mevcut.

Ürün kodu:BB76719

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

@gorksman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 27 Mart 2025; 20:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 jeton eksik veriyor artık 2 ye bölmek zorundayız. Pahalı bişey alınca bölmek de zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gün içerisinde belirttiğim gibi ben sepeti böldüm, vergi hariç normal tutarları 618 + 536 oldu iki sipariş ve ikinci sipariş sonrasında yeterli jeton toplandı. Üstte @vase12 'nin yazdığı şekilde geldi jeton sayıları.

• gorksman G kullanıcısına yanıt

Ben de boş durmadım konunun uzmanı bir mühendise forumdan ulaşıp sordum. Bu cihazların temel bazı sorunları bulmada acemiler için avantajlı olduğunu ama tıoprak hattının kalitesini test etme gibi bir durumun manuel kontrol + ekipmanlarla mümkün olduğunu söyledi.

Ayrıca kaçak akım koruma testinin de bizim cihazda (HYTAIS TS-10B) 'correct' uyarısı verirse yapmamızın gerektiğini yoksa test esnası toprak hattına gönderilen (videoda söylendiği gibi )30 mA nın faza gönderilmesinin cihazlarımıza zarar verebileceğini belirtti. Buna dikkat etmek lazım  

• someone74 kullanıcısına yanıt

aynen hocam haklısınız

• İkinci alışverişte %6 gösterdi alışverişimi ona göre yaptım ödemeyi yapınca %4 verdi iptal edip tekrar alıcam. İptal edip bir daha aldım şimdi de ödeme beklemede diye kaldı ilk defa böyle kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Mart 2025; 8:50:54 >
  • Herkese selamlar, ben ilk kez 7 Mart tarihinde Temu'dan alışveriş yaptım, ikinci alışverişi yapmak için üzerinden tam bir ay mı geçmesi gerekiyor? Yani 7 Nisan'da mı yapabilirim?

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt

Hayır 1 ayda 5 kere alabilirisiniz.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

7 Mart tarihinde aldığım sepette toplam 5 farklı ürün vardı zaten. Vergi hariç 1000 liralık alışveriş yaptım yani. Şimdi tekrar 1000 liralık bi sipariş verirsem bir ayda toplam 2000 liralık alışveriş yapmış ve on farklı ürün almış olacağım. Yapabilir miyim hocam?

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt

Tek pakette geldiyse 1 sipariş hakkını kullanmış olursun istersen tek pakette 50 ürün al. Yapabilirsin.

• Sağ olun hocam. Dün araç içinde de denedim süpürgeyi şarjı 15 20 dk. Orta halli bir süpürge.Evet lastiklere de baktım 32 ye düşmüştü çok düşmemiş bu sefer. Yalnız kompresörle 36 ayarlayıp bastım 4 lastiğe de 36 ya ulaşıp kesiliyor. Sonra 34 e düşüyor hepsinde de öyle oldu. 38 e alıp denedim bu seferde cihaz yine durdu ve anında 36 ya düşmüş gibi gösterdi.

@gorksman

• Wincredit çıkmaya başladı ama sayfadaki ürünler istediğim gibi değil. Hadi bakalım.

• Arkadaşlar, aliexpress'ten epeydir bir şey almıyordum.1-2 şey sipariş ettim ama galiba bir yerde hata yaptım. 633+754+349 = 1736 TL tutarında 3 sipariş oluşturdum. Ayda 5 sipariş sayısı tamam ama toplam 30 Euro sınırını geçtim sanırım. şimdi 30 euro=1230 TL üstü gelmezse birini iptal edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 29 Mart 2025; 17:57:3 >
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.