Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ahmetcs , dieselsingle , MorpheusGG Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
7.437
Cevap
372
Favori
501.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harcama itiraz formu işe yaradımı bilmiyorum ama hepsipay para iademi yaptı bu sabah. Bir ay sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temu'da şu meşhur wincredit kampanyasından birkaç defa 1.000TL kredi kazanarak sipariş vermiştik eşimin hesabında ancak şimdi en son baktığımızda ise bu görseldeki (birkaç mesaj öncesinde bir arkadaşın mesajından alıntıdır) gibi 2.940jeton veriyor ve %4 iade + 10 jeton ile bunu 3.000 jetona tamamlamak mümkün değil, öncekilerde 2950 jeton veriyordu ve 1.000TL gibi bir siparişle kalan 50 jetonu tamamlıyordu ve 1.000 kredi kolayca alınabiliyordu. Sunu sormak istiyorum hatırladığım kadarıyla önceki sayfalarda (baya geride kaldığından bulamadım şuan) sanki 600+600 vb. gibi 2 sipariş verirsen jeton tamamlıyor gibi birşeyler vardı ancak 72saatlik kampanya süresi içinde 2 sipariş verilebiliyormu aynı kampanya dahilinde ? yani misal bir sipariş verdim 600tl ve ihtiyaç olan jetonun yarısını verdi ve ardından aynı wincredit içinde tekrar bir 600 sipariş verilebiliyor mu ve bu şekilde de kalan diğer yarı ihtiyaç jeton kazanılabiliyor mu?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• 3 gun once 824.94 tl lik siparis gectim para bankadan cekildi fakat siparis olusmadi 3 gundur msj atiyorum inceliyoruz diyorlar ama sinuc yik basina gelen yada bilgisi olan varmidir.

• Selam arkadaşlar. Resimdeki ürünleri aldım. Gümrükten geçti geliyor bana. Alt limit bu şekilde olursa direk geliyor. Tabi gümrükteki eleman 100 200 bakmıyor demekki. İkinci kez alışveriş yaptım. Bu ürünlerde gelsin. Başka alışveriş daha yapacağım.

Ufak tefek ihtiyacım olanlari almaya gayret edeceğim. Sonrada eğlence amaçlı almaya devam.

Orda buds 3 silikon koruma alide 400 tl buluyor vergi dahil. Bu temu çok acayip bi şey

:)

• özgün134 kullanıcısına yanıt

sipariş oluştuğu anda e-posta adresine sipariş bilgileri gelir, o ekran görüntüsünü kanıt olarak sundun mu hocam ?

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde oldu. Hatta ekstra 10 jeton da vermiyor. Herhalde çok kullanılınca tek sipariş yerine iki sipariş ile verecekler krediyi. Bu şekilde mantıklı olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Krediyi verecekse sepeti bölebilirim o konu hallolur. 1100 sepeti ikiye böler sipariş veririm, bir şekilde üç aşağı beş yukarı aynı tutar oranında tutturulur sepet ama işte iki siparişi aynı kredi kampanyasında yapabilir miyiz acaba! Daha önce denemiş birisi varsa bişeyler yazar, biraz bekleyelim bakalım bilgi gelmezse test etmesi bizden olur artık.

Yapılıyor. Dün dalgınlığıma geldi bu kampanyadan sipariş verdim sonrasında ekstra jeton iadesi ile 30 dk süre verdi. Tekrar sipariş versem 1000 TL gelirdi.

Bendede aynısı cıktı bugun maalesef.

Birde iade edince bazen direk kredi olarak yatırıyordu. Şimdi iadeleri mng kargoya yonlendıyıor. ben bekletıp hepsını bır ıade edecegım çer çöp ürünler var.

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    Bende itiraz ettim hala bekliyorum

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Akşam bir kontrol edeyim süresini ona göre hareket ederim olmazsa. Süre bitmek üzerede olabilir 72 saat çünkü. Diğer türlü kredi iadesi yada direkt sipariş olunca yine pahalı oluyor, bu şekilde en azından misal 1.000TL bir ürün aldık %60 vergisiyle 1.600 olacağına 1.000 kredi iadesiyle 800 gibi bişey oluyor (ilk siparişi görmezden geliyoruz tabi, oradada farklı bir kredi iadesi vs. olmuştur illaki) , tamamen kabadan hesap tabi bunlar ve takip eden siparişlerinizin olması gerekiyor ki hesap kitap aşağı yukarı bu şekilde olabilsin. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• freedom058 kullanıcısına yanıt

İade edecekseniz zaten iade edin geçin, iade talebi oluşturduğunuzda zaten mng kargoya yönlendiriyor her halukarda farklı bir kargo yok zaten, yakın zamanda bende bazı aslında gerek olmayan şeyleri toparlayıp iade ettim iyi oldu.

• Arkadaşlar şimdi bana 1000 tl mi yatacak: hiç biriey anlamadım alışveriş yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet, siparişiniz kargoya verildiğinde temu kredi hesabınıza 1.000TL kredi yükleyecek.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Normalde 2950 jeton verirdi şimdi niye 2940 verdi ki ?

• Son bir iki sayfada bizde aynı konuyu değerlendiriyoruz, kısaca satış politikası diyebiliriz.

• 2 kere sipariş verince alabiliyor muyuz

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Gelmediki mail

• özgün134 kullanıcısına yanıt

o zaman bankadaki o hesap hareketinin dekontunu sunmanız lazım. Ayrıca Temu nun veri tabanında illa ki bir iz bırakmıştır, yeter ki Temu nun incelemeye niyeti olsun.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Dekontuda ilettim cevap bekliyorum ama hic umidim yok.

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.