< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (371. sayfa)

-
-
Araçta deneyince tam performansı anlarsınız, hele kum çakıl taş falan çeksin bakalım
Ben bunu önermiştim daha önce https://www.trendyol.com/Sinbo/SiNBO-SVC-8617--sARJLI-ARAc-SuPuRGESi-p-863687065?boutiqueId=61&merchantId=220074&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_source=share&adjust_creative=863687065&utm_term=4403668&link_contentid=863687065&utm_campaign=863687065&adjust_campaign=product_free_202533010_TR&utm_medium=product_free&link_userID=4403668&adjust_adgroup=4403668
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Mart 2025; 13:51:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Deneme amacli sepete beş altı tane ürün attım. Ürün bedeli 1000 tl tuttu. Vergisiyle beraber 1600 TL ücret çıktı.
Sepete attığım ürünleri Türkiye'de 1600 TL'nin çok altına zaten alabilirim. Bir de ürünleri beğenmeyip iade etsem sadece ürünün ücretini iade ederler, vergi ücretini yollamayacaklar. Hepten zarar bir uygulama.
Bu sitede donanım haber üyeleri bu kadar müptelası olduysa vardır sitenin bir açığı. Ben bilmediğimden bana çok saçma geliyor temudan alışveriş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da 1000 geliyor 500-600 ü bekliyorum.
Bu wincredit olayını çözenler var. Herkesin sistemde bir kaydı var. Şayet alışverişlerdeki iade oranınız fazlaysa vermemesi normal. Ayrıca ayda 2-3 alışverişi geçenlere mutlaka gönderiyor. Son olarak sepetinize tiklerini kaldırarak eklediğiniz ürünleri fazlalaştırın mutlaka gelir.
-
Sen yenisin o yüzden normal böyle konuşman kredi adesi ve ürünü geri göndermeden ücret iadesi alındığını sepeti nasil kullanacağını bilmediğini vs vs bincok sebep var belki 40 kez ürün aldım sepet bazında kaliteli ve bedava geldi çoğu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam, siz Temu'ya yeni olduğunuz için avantajlarını tam olarak bilmiyorsunuz. Temu'da herhangi bir "açık" yok, aksine kendi sunduğu birçok avantaj var. Örneğin, harcadıkça kazan, çark çevirme, kredi iadesi, %20 indirimler ve ismini hatırlayamadığım daha birçok kampanya mevcut.
Gelelim esas konuya: Örnek vermek gerekirse, kablosuz hava pompasını Türkiye'de bazı sitelerde 800-900 TL civarında bulabiliyorsunuz. Ancak bu ürünlerin bataryalarına bakarsanız, mAh değerleri oldukça düşük. Temu'da ise 18650 - 20.000 mAh güçlü bataryaya sahip olanlarını çok daha uygun fiyata alabiliyorsunuz. Ben bugüne kadar dört tane aldım ve en pahalısını vergisiz 500 TL'ye, diğerlerini ise 350-375 TL civarında aldım.
Başka bir örnek olarak, Türkiye'deki bilinen bir siteden LED'li duş başlığı almıştım. Ancak 6 ay içinde LED’lerin hiçbiri çalışmaz hale geldi. Satıcıyla iletişime geçtiğimde, bu ürünlerin sadece 3 ay garantili olduğunu söyledi ve yere düşürmüş olabileceğimi iddia etti. Oysa ben ürünü dikkatlice kullandım. Bu tür deneyimler Temu'nun avantajlarını daha iyi anlamamı sağladı.
Temu’da o kadar çok avantaj var ki saymakla bitmez. Kargo ücreti ödemiyorsunuz. Türkiye’de tek bir kalem sipariş verseniz 50-60 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorsunuz. Yurtdışına bir paket göndermek isterseniz, takip numaralı gönderiler 1500 TL’nin üzerinde tutabiliyor. Ben yurtdışına birçok paket göndermiş biri olarak bu maliyetleri çok iyi biliyorum.
Bunun yanı sıra Temu'da bir ürünün fiyatı düştüğünde, 1 ay boyunca aradaki fark kredi veya kredi kartınıza iade ediliyor. Bu da alışveriş yapanlar için ekstra bir avantaj sağlıyor.
Eğer siz de bu avantajlardan faydalanmak isterseniz, geçmiş 20-30 sayfadaki yorumları okuyabilir ya da burada bulunan değerli ve yardımsever arkadaşlara sorularınızı sorabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi bayramlar dilerim! 😊🎉
-
İade ettiğiniz zaman gümrük vergilerini nasıl geri alicaz? Bunun bir yolu var mı peki?
Araçta denedim hocam. İyi çekiyor özellikle uzun uçlu hortumu var kullanışlı baya. Şarjı da 15 20 dk gitti.
-
Hocam gümrük vergisinin hepsini veriyor.
dikkat etmeniz konu .iade ediceğiniz zaman size bir çok seçenek çıkıyor.Eğer ürün hasarlı (kusurlu ) ise ödediğiniz tutatın vergilerin hepsi iade ediliyor
eğer daha iyi fiyat mevcut bulursanız aynı şekilde.doğru olmayan web sitesi açıklamasını seçerseniz ödediğiniz paranın hepsi ve gümrük vergisini alıyorsunuz
ancak diyelim artık ihtiyacım yok seçerseniz belli kısmını veriyor ve gümrük vergisini ödüyor hepsini
bunlara dikkat etmeniz gerek hocam
-
Alacağım ürün vergi hariç 1039 TL.1000 TL de kredim bakiyem var.
Yeni 1000 TL kredi alabilmek için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Ona mı gireyim , yoksa %50 kredi iadesi daha mı kazançlı olur?
hocam üründe üfleme var mı yoksa sadece çekiş mi
-
wincredit yapın tekrar yoksa gelmesini bekleyin 1000 tl den 40 puan + 10 puanda temu verir tekrar 1000 tl kredi gelir
%100 indirimli urun vardır sepette onun vergisini alir açıklaması bu
Bedava da verse bizimkiler vergisini alıyor başka açıklaması yok
Hayır yok temudan 10 dan fazla siparişim oldu ilk defa karşılaşıyorum. Wincredit kampanya ekranında promosyonsuz ürünlerde denedim.
Wincreditle hangi ürünü eklersem ekleyeyim %80 vergi uyguluyor iyice kafayı yemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 31 Mart 2025; 15:58:42 >
ne ürünler sipariş verdiniz ki .bu daha önceden birisine daha olmuştu.sanırım bazı ürünlerde ek vergi oluyor .elektronikmiydi hatırlamıyorum.2.ci kez sizde görüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X