Şimdi Ara

Temudan Alışveriş Yapan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jumaruu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik vs almayı düşünüyorum sorun yaşayan var mı? İnternette bazı kullanıcılar temu da kart bilgileri onay istenmeden kayıt altına alınıp paralar çekilmiş olduğunu iddia ediyor.

• Ben alıcaktım iki ay kadar önce ve kargo bedavaya gelsin diye bir dolu ıvır zıvır eklemem gerekti sepette. Sepeti 700 lira civarı yaptım ve sıra ödemeye gelince bir baktım %50 de vergi ekliyor ve 1000 lirayı geçiyor ödeme. Bu beklentimin dışındaydı ve 80 lira mı ne civarında mıydı neydi, asıl alacağım şey için, bu denli ödeme yapmaya yanaşmadım.

• aldığım çoğu şey güzel çıktı fazla alınmış ve yorumlu ürün alınca sıkıntı çıkmıyo. kötü çıkarsa da iade et yollamaya gerek yok paranın yarısını anında veriyolar

• Arada bir alıyorum, hatta şu anda yolda olan sipariş var. Bir kere bir ürün eksik geldi ama hiç ikiletmeden tam ödeme yapmışlardı.

Yalnız son gümrük kararı yüzünden fiyatlara %50 ekleyerek düşünmek gerekiyor. Ama gene de avantajlı oluyor. Üstelik ne ararsan var, hatta asla aramayacağın saçma şeyler de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.