Şimdi Ara

Tenda A23 ya da alternatif wifi repeater tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanıp yorumda bulunabilecek ya da bunun yerine bir ürün önerebilecek var mıdır?

Modemle aramda 2 duvar var bundan dolayı bağlantı oldukça zayıflıyor. 5 ghz bir wifi repeater arıyorum.

Alternatif olarak AC1200 seviyesinde bir ürün de olabilir zaten 50mbit internet hızım var, ileriye dönük uyumluluk ve sinyal gücünden dolayı bu ürünü araştırdım.

https://www.epey.com/menzil-genisletici/tenda-a23.html

• Seçtiğiniz cihaz idare eder bir cihaz. Eğer siz uğraşırız ya da daha fazla para verebiliriz diyorsanız openwrt veya yineleyici destekli router almanızı tavsiye ederim. Openwrt destekli en ucuz router Mercusys MR70X modeli galiba forumda öyle yazıyor. Openwrt biraz uğraştırır fakat istediğiniz özelliklerin bile yukarısındadır. Asus olarakta rt-ax53u modeli. Ben tercih etsem openwrtli mr70x modelini tavsiye ederdim. Openwrt modelini alırsanız memnuniyetle yardımıcı olurum.

Bir sorun daha olacak iki wifi arasında otomatik geçiş olmayacak. Router yada modeminizin aynı model olup mesh desteği olması gerekir. Elle değiştirecekseniz bu sorunu görmezden gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 28 Mayıs 2024; 1:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yineleyici destekli router almamın bana nasıl bir faydası olabilir hocam? Bildiğim kadarıyla bahsettiğim ürün de ethernet bağlantısı olduktan sonra interneti kablosuz dağıtabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MO209 kullanıcısına yanıt

Kablosuz olarak bağlayacağınızı düşündüm. Eğer kablo ise yine router daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Openwrtli cihazlar daha uzun güncelleme alıyor. Tekrar belirtiğim alacağınız cihaz sizi üzmez. İşi görür. Benim openwrt'ye takıntım var herkese onu öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 28 Mayıs 2024; 1:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla openwrt ile cihazın üzerinde daha fazla kontrol sağlayabiliyoruz bu da ürünü daha uzun süreler kullanmamı sağlayacaktır. Bunu biraz araştırayım yönlendirmeniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.