Tenda HG6 n300 Nasıldır.

-
-
AS. Hocam N serisi bir cihaz olduğu için artık niyadını doldurmuş bir teknoloji. Bu saatten sonra en AC serisi çift bant cihazlar daha isabetli çözüm olduğunu düşünüyorum.
wifi de biraz hız kaybı yaşarsınız, birde etrafınızda çok yoğun 2,4 Ghz sinyali varsa sorun çıkartabilir.
Yukarıda yazdığım sorunlar oluşmaz ise günü kurtarır ve alt seviye GPON ONT olarak işinizi görür.
Tenda HG9 AC1200 takmış olsalardı şaşırırdım zaten.
İngiliz telefon operatörü aklıma geldi, İngilterede hat alanlara süper telefon hediye ediyorlardı. Yıllar önce Türkiyeye gelince sevindik fakat bedava verdikleri telefonları 5 yaşında çocuk kullanmazdı, geçmiş zaman. Tek işim o olmuştu, bi dahada uzaktan gördüm hep.
Hocam çift bant GPON ONT cihaz için rica etseniz yardımcı olmazlar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Temmuz 2022; 13:8:19 >
-
Hocam çift bant GPON ONT cihaz için rica etseniz yardımcı olmazlar mı acaba?
Ne demem gerekiyor getirdiğiniz cihaz tek bant cihaz çift bant genişliği sunan gpon ont istiyorum mu diyem.
-
Evet çift bant, 5 Ghz destekli GPON ONT şeklinde talep ve rica edersiniz. Bakarsınız şansınıza değiştirirler.
Değiştirmezlersede çok kafaya takmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam arayıp konuştum 35-50mb kullanıcılarına bu modem veriliyor. Olurda 100mb paket yükseltirsem 50tl fazla verip Gelip ücretsiz modemi de değiştiriyorlar 5ghz destekli çift bant genişliği sunan 4 anten 2 port girişli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 15 Temmuz 2022; 12:33:32 > -
Süper haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X