< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 13 Eylül 2024; 12:56:40 > |
Tenda V12 vs. TP-Link Archer VR400
-
-
şimdi ne kullanıyorsun?
-
Zyxel VMG3312-B10B.
Kronik sorunlu bir modem. Eski ve yüksek hızları desteklemiyor. Çekim gücü düşük. Aynı anda birkaç cihaz bağlı olduğunda işlemcisi yetersiz kalıyor ve anlık kopmalar yaşanıyor.
-
Tenda V12'de Qos desteği yok. Her ne kadar sitelerinde kutuda bile yazsa bendeki cihazda Qos özelliği yer almıyor. Müşteri hizmetlerini bile aradım ancak onların bile bu olaydan haberi yok. Tp-link çok sevdiğim bir marka değil ama VR400 ısınma problemi olup olmadığına bakılarak tercih edilebilir.
Qos özelliğini kullanmayacaksanız Tenda da tercih sebebi olabilir. Isınma problemi de bulunmamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 18 Eylül 2024; 8:23:51 > -
Qos desteği önemli değil. Yazılım desteği de önemli değil.
100 metrekare bir evde yaşıyorum. Tenda bu alanın herhangi bir noktasında sorun çıkarır mı? Dört anteninin hakkını veriyor mu?
-
Ben Tendayı yaklaşık 60m2 de kullanıyorum (Arada 2 duvar var) herhangi bir problem ile karşılaşmadım.
-
ikisi de aynı sayılır, Broadcom BCM63168. ben tenda v300'ü aklımdan geçiriyor ve tp-link'i tercih ederdim diyorum. bir de niye bu iki modem? ikinci el daha makul iyi bir şey alınabilir.
-
Sıfır almayı düşünüyorum. Çekim gücü dışında bir özellik de aramıyorum.
İkinci elde ne seçenekler var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bunların çekim gücü felan, hepsi aynı. şimdi bu vr400 wifi4, tenda v12 ise wifi5 özellikte sanırım. bu şekilde bakınca tenda alasın geliyor ama yani, her yol roma çıkıyor. 4'Ü de aynı 5'i de aynı bunların. performansına bakacaksın artık ne çıkarsa bahtına.
-
Amazon’da TP-Link daha fazla satılmış ve daha fazla olumlu puan almış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X