Bildirim
Tenda V1200 Broadcom işlemcili VDSL modem ( inceleme , test , olumlu ve olumsuz taraflar ) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen sana katılıyorum. Kış aylarında bu modem böyle ise yazın asla çalışmayacaktır. Ben bu ürün yüzünden tam 8 kere vatana gittim geldim. Ömrümü yediler 1.5 ay boyunca. İade edene kadar neler çektirdiler bir ben bilirim. Ben iade istiyorum diyorum adamlar servis notunu okumadan direk modemi değiştirip yolluyorlar. Son göndermemde her gün aradım servisi her seferinde iade için hatırlattımda öyle kafaları bastıda iade aldılar. -
Yerine ne aldınız acaba? İade almamak için diretirlerse tenda ac6 router la değişimini isteyeceğim umarım onda da kronik bir problem yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus ac750 aldım. Memnunum aldım alalı yüzüne bakmadım taş gibi. Ne reset attım ne bişey sorunsuz çalışıyor. -
-
Cümleten sa bende tenda v1200 yeni aldım 5ghz olduğu için 3yil değişimde var pek fazla yorum yokta olanlarda evin heryerinde çekiyor demis sadece ısınma sorunundan bahsediyorlar bir ev kullanıcısı için iyimi TV box ve telefon için 5ghz olduğundan
Hocam sana birşey soracağım ürünü yeni aldım daha gelmedi n17u kullanıyorum sırf 5ghz oldugu için aldım hiç kopma yaşamıyorum snr değerim şöyle 11.2 30.5 bu modemde değer dusermi hattım gayet sağlıklı o iurunude satışa koydum sizce pişman ederim TV box kullanıyorum aşırı indirme yapmıyorum görüşünüz nedirquote:
Orijinalden alıntı: micro77
kopma ve hiz sorunlarının temelinde hattaki sorunlar var...
öncelikle daireye gelen tesisatı kontrol ettirin...
SNR değeri 30db altinda ise sorun yaşamanız mümkün...
20db altında ise kablo, dagitim kutusunda sorun var demektir.. sürekli bağlantı kopar ve FEC degerleri anormal yüksek olur...1000 lerden 1milyonlara kadar mesela...
Asus gibi bazı modellerde SNR manuel olarak değiştirmekte fakat bu da hızın düşmesine sebep olmaktadır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asus modemler ile bu v1200 arasında snr değerlerinde bir fark olmuyor. Kendi tecrübem bu yönde asus ac750 ile v1200 arasında snr farkı olmuyor benim internetimde. N17u ile ac750 aynı işlemciye sahipler donanımları aynı sayılır. Ram farkı ve 5ghz farkı var sadece.quote:
Orijinalden alıntı: ozserdar2834
Hocam sana birşey soracağım ürünü yeni aldım daha gelmedi n17u kullanıyorum sırf 5ghz oldugu için aldım hiç kopma yaşamıyorum snr değerim şöyle 11.2 30.5 bu modemde değer dusermi hattım gayet sağlıklı o iurunude satışa koydum sizce pişman ederim TV box kullanıyorum aşırı indirme yapmıyorum görüşünüz nedir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 4 Mart 2020; 2:13:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba daha önce yazdıklarımı düzenleyip tekrar yazacağım. Öncelikle düzenleme sebebim Tenda Türkiye den Emre beyin sorunu hızlı şekilde çözüme kavuşturmasıdır. Evet arkadaşlar modem sorun v1200 ısınma kaynaklı birçok sorun yaşatıyor ve gerçekten hala almayın diyorum bu modem için. Fakat Tenda Türkiye attığım maile karşılık beni arayıp durumu dinledi servis ile iletişime geçip iade işlemini birkaç gün içinde tamamladı. Aynı zamanda bu çağrı merkezi sorunu ile ilgili çalışma yaptıklarını belirtti. Bu çizgide giden bir müşteri memnuniyet politikası olursa tekrar ilerleyen zamanlarda Tenda markası düşünebilirim. Teşekkürler Emre bey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyavuz23 -- 10 Mart 2020; 17:30:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. 2 ayda anca iade ettim ben vatan bilgisayardan almıştım. Allah yardımcın olsun 1 2 uğraşman gerekecek firmalar ile. Keşke buradaki yazdığımız yorumları okusaydın almadan önce.
Sagolun geçen hafta verdim vatana iade ile ilgili. Sağolsun bugün firmadan bir arkadaş iadeyi kabul edeceklerini söyledi. Malesef aldığım dönem bu kadar olumsuz yorum yoktu hatta sadece birkaç yorum vardı. Bakalım firmanın iade işlemlerini bekliyorum.
Doğru bende aldığım zaman bu konu bile yoktu. Umarım beni uğraştırdıkları gibi sizi uğraştırmazlarda kurtulursunuz.
Gerçekten inanılmaz hızlı ve anlayışlı davrandılar. Müşteri memnuniyeti konusunda tam aldılar diyebilirim. İlerleyen zamanlarda daha iyi ürünler getirirlerse tekrar Tenda düşünürüm.
Aynı arkadaş benimle de iletişime geçti dediğiniz gibi gayet ilgili bir arkadaş . Modemin iadesi veya üst seri cihaz değişimi istemiştim ac6 veya ac10 router ve ayrı olarak v300 modem yollayabilirim ürününüzün yerine dedi, bende kendisini kırmamak adına bir daha Tenda macerasına girmiş bulundum. Umarım tekrar bir problem yaşamayız cihazla alakalı. -
4 ay kullandım ve maalesef bugün bozuldu , tavsiye etmiyorum
Anlaşıldı bu modemin ömrü 3 ay en fazla 5 ay diyebiliriz. Sonrasında bozuluyor. Geçmiş olsun. -
Sağolasın hocam ,severek kullaniyordum.simdi keenetic extra dsl deneme zamanı :)quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Anlaşıldı bu modemin ömrü 3 ay en fazla 5 ay diyebiliriz. Sonrasında bozuluyor. Geçmiş olsun.
Modem aldıktan 3 ay sonra bozuldu. Test ettirdik eve internet geliyor ve kabloları yenilettirdik ama yine de sorun çözülmedi. DSL ışığı hicbir şekilde yanmıyor ve kontrol eden kişi Tenda modemlerde bu sorunun kronik olduğunu söyledi. Yarın iade etmek için vatan bilgisayara gideceğim. Ne umutlarla aldığım ürün ne çıktı..
İade konusunda tavsiyesi olan var mı?
( sorun; 1 2 3 4 numaralı led ve inet ledi haricinde hicbir ışık yanmıyor ve internete bağlanmıyor. )
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pr yapma dostum cihaz güzel burda araştırarak alıp uzun süre kullanan arkadaşlar var :) -
herkesin yaşadığı ortak problem maalesef. ilk servise yolladığında kimse iade yapmaz Birkaç kere cihaz değişimi olur. Tenda servise mail yoluyla ulaşabilirsin telefondan ulaşmak biraz imkansız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X