Merhabalar, hali hazırda Tp-link TD-W9970 modemini kullanıyorum ancak internet sağlayıcıma modemi kullandığım için aylık 10TL ödeme yapıyorum bu sebeple yeni bir modem almaya karar verdim. Başlıkta da yazdığı gibi 2 modem arasında kaldım(bütçem nedeniyle). Benim için önemli olan stabil olarak çalışması önerilerinizi bekliyorum. 2 yıllık izlenimlerim sonucu TD-W9970'den Wifi çekim alanı dışında memnunum. |
Tenda v300 vs Tp-link TD-W9970
-
-
Yeni almak istediğiniz cihazdan beklentiniz sadece wifi ise elinizdeki modemin yanına güzel bir router alıp kabloyla o routerı modeme bağlayarak sorununuzu çözebilirsiniz böylece modem sadece interneti routera aktarıcak ve interneti router yönetip dağıtacak router olarak Huawei AX3 Pro siyah modeline bakabilirsiniz hem çin versiyonu olduğu için global versiyona göre wifi çekim kuvveti daha fazla hemde beyaz modelinde sararma sorunu var ama siyah modelinde böyle bir sorun yok eğer routerı satın almaya karar verdiysen burdan alabilirsin şuan en ucuz burda satılıyor ve kupon alıp dahada ucuza alabilirsin ayrıca satın alma yerindeki not kısmına ürünün fiyatını 5 dolar olarak yazmasını istersen ürünün gümrük fiyatıda düşecektir ve yaklaşık 20 lira civarında fiyat çıkacaktır.
https://tr.aliexpress.com/item/4001216984454.html?spm=a2g0o.cart.0.0.73b83c00DmlXIO&mp=1
-
Hocam inceledim ürünü fakat fiyat fazla geldi. Teşekkür ederim öneriniz için.
-
Bence çok değil niye diyeceksenizde cihaz AX destekli ve 4x4 mimo 160 MHz destekli aynı bu cihaz gibi 4x4 mimo destekli cihazlar 1500 TL'den başlıyor ve böyle bir cihazı sürekli almayacaksın sonuçta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X